Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 9

• 29 743
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Sinq laguna здри мн се радвам че споделяш нашето мнение благодаря за отзивите и тина бл за почерпката  bouquet  bouquet  bouquet

# 676
Да си приромним малко от филма , който стана причина да съществува тази тема.Ех, да му се не види и на провокативнивния Бехлюл! Joy

http://www.youtube.com/watch?v=oqOMFT6xGwI

Дано да излъчат филма по БИ ТИ ВИ!Колкото и да не ми допадна сюжета , не мога да отрека , че филма е доста психологичен  и доста по- различен и добър от всички други глупости които вървят в момента в ефира."Двама завинаги" гледам от време на време /заради красивия Къванч естественно / и "1001 нощи" също, но не могат да ме впечатлят до толкова ,че да не мога да си представя ,че ще пропусна епизод.

# 677
Да си приромним малко от филма , който стана причина да съществува тази тема.Ех, да му се не види и на провокативнивния Бехлюл! Joy

http://www.youtube.com/watch?v=oqOMFT6xGwI

Дано да излъчат филма по БИ ТИ ВИ!Колкото и да не ми допадна сюжета , не мога да отрека , че филма е доста психологичен  и доста по- различен и добър от всички други глупости които вървят в момента в ефира."Двама завинаги" гледам от време на време /заради красивия Къванч естественно / и "1001 нощи" също, но не могат да ме впечатлят до толкова ,че да не мога да си представя ,че ще пропусна епизод.

newsm10
Аз си мисля че сериала ще го излъчат по btv /блаженни са вярващите както е казано в една умна книга/ може и да е след нова година Rolling Eyesа Двама за винаги не го гледам а и другите турски сериали ми идват малко в повечко ,та затова като мистане мъчно за наш Киво си гледам ПЕРЛА

# 678

BİHTER’LE BEHLÜL’ÜN KAÇAMAK YAPTIKLARI EVDE KLİP ÇEKEN ÜNLÜ ŞARKICI KİM?

Стана ми много смешно - Бихтер , Бехлюл , качамак  rotfImbo rotfImbo     

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/bihter_le_behlul_un_kacamak … _sarkici_kim_.htm

# 679
Славенче, аз Перла я въртя всеки ден.Надявам се някой ден да се отърва от манията която ме е обзела!Заобичах този филм , както никой друг.

# 680
Славенче, аз Перла я въртя всеки ден.Надявам се някой ден да се отърва от манията която ме е обзела!Заобичах този филм , както никой друг.

sinq laguna,аз съм същата има магия в този филм дали е музиката,красивите актьори,обстановката или взаимоотнощенията помежду им и тази красива любов между Мехмет и Инджи ни ми действа разтоварващо а и аз започнах да го гледам сравнително късно някъде в средата на октомври но за сметка на това изгледах всички пропуснати епизоди за един уикенд

# 681
ДОБРО УТРО!

# 682

Ето и закуската,днес реших да отменя Тина че да си поспи още малко Laughing

И едно материалче докато си пиете кафето или чайчето за женското приятелство

Винаги си оказвайте подкрепа
Даже да е три посред нощ, ти да си в прегръдките на любимото си същество и да си мислиш, че няма сила на тоя свят, която да те мръдне оттам, си длъжна да вдигнеш телефона. Затова са приятелките, за да се притекат на помощ във всеки един момент – даже проблемът да е... ами-и, чашка-две вповече и желание да се обсъди краха на последната й връзка за 120-и път. Всъщност даже са именно за това.

Забавлявайте се
Забравете всички проблеми и се развихрете на воля. Смейте се и си говорете глупости, колкото ви душа иска. В крайна сметка сега сте си само близки хора и никой няма да си извади кофти мнение за другия, нито ще го разнесе пред трети лица колко елементарна личност е (да не употребяваме други определения, включващи пернати животни).

Не се карайте за мъж
Ако на него са му толкова акълът и моралът, че да се опитва да тъче на два стана едновременно, то вие сте големи, зрели момичета. Които знаят, че връзки в тоя живот се намират под път и над път, но най-добри приятелки – не.

Месечен ден на приятелството
Уговорете се през седмицата да отделите време да изгледате последните филми, които всеки  от тайфата е похвалил. Така на следващата сбирка ще имате тема за горещи спорове чий филм е номер едно.

Опознай себе си
Върни се няколко години назад (до гимназията, университета или последната сериозна връзка) и се замисли доколко и с какво по-различна си била тогава. Отчети както нещата, които смяташ за плюс, така и минусите. 

Връзвай връзки!
Установено е, че всички от нас се чувстват значително по-добре, когато създадат приятелства на работното си място. Нищо чудно, предвид факта, че прекарваме повече време с колегите, отколкото с близките си. Така че не отклонявай покани за кафе от офиса. 

# 683
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug
Понеже наближаваме 50 страница да питам искате ли анкета за новата тема или направо без анкета  newsm78

# 684
Добро утро  Hug Hug Hug
Понеже наближаваме 50 страница да питам искате ли анкета за новата тема или направо без анкета  newsm78

Hug Hug Hug

Защо анкетата не бъде на тема различна от филма,например къде ще почивате през лятото:
А)на море
Б)на планиа
В)в чужбина
Г)вече почивах
Д)никъде

a пък може и без анкета Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 09:05 от Slawena

# 685
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Харесва ми идеята за анкетата?

# 686
  • в очите на дъщеря си
Славенче мн ти благодаря че ме отмени

# 687

няма проблем а и нали един ден ще ставам свекърва да свиквам Wink

# 688
Eто и още една идея за анкета:Как се спасявате от жегите?
А)На басейн или море с коктейл в ръка
Б)В парка,под сенките на дърветата
В)У дома с студена бира /е ако има и климатик е по добре/
Г)Сладолед,много сладолед
Д)Обичам да ми е горещо
Е)В палнинат с приятели
Ж)Обикновенно когато е горещо съм на работа

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 09:56 от Slawena

# 689
  • в очите на дъщеря си

няма проблем а и нали един ден ще ставам свекърва да свиквам Wink