Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Привет. bowuu
Знам, че е нормално да има сблъсъци, но не и токова жестоки. Shocked И тя сигурно ще започне да хапе, но аз затова съм до нея, да не й позовлявам.  Crossing Arms Знам ли де, хем разбирам майката, че не може да я претрепе, хем намирам, че не взима достатъчно мерки.  Rolling Eyes

Айа, какъв ужас, добе, че сте постояли в градинката.  Praynig Praynig Паниката е убийствена, човек загубва всякаква ориентация, а и в тясното пространство...

КучИ
, насреща сме.  bowuu Ех, ама и дреби ми харесва, че все се чувства комфортно. Mr. Green

Ясминке, тия сирийски братовчеди са големи диванета, и на мен ми направи впечатление. Единия от нашите все бягаше от въщи, друга братовчедка все се биеше и то трепеше коджа ми ти по-големи и уж страшни момчета, та моя мъж беше посъветвал брат си да я запише на боен спорт и след това направо в армията. Mr. Green

Ом Саед, как сте? отшумяха ли проблемите? Hug

Йорданската снахичка да не се спотяйва и да яде скришом маамул и друго сладости, а да прати малко итука.  Hug

# 151
  • сред маслини и портокалов цвят
Добро утро от мен!

Дребчо се излюпи в  8ч. Което е добре всъщност, защото режима му е железен вече, точно по вкуса ми. Става в 8, спи от 14-16, вечер е в леглото в 21-22. Странното е, че много бързо превключи от сирийски на бг режим.
Вървим вече към отбиване, все по-често заспива без цица, а през деня не се сеща въобще. Накрая ще се откаже сам. Много се радвам, че не послушах спецовете от сирийската рода, дето ме караха да отбивам от раз, щял да пореве 2-3 дни и край. Може ама ако беше на 6 месеца, а не на 2г и кусур.

Амал, и наште братовчеди са буйни, но иначе са добри деца и обичат Карумче. Като изключим гореописаното чудовище. Винаги съм мислела, че децата се раждат добри, но вече сериозно се замислям. Понякога се усещам, че не възприемам това дете като дете, а като възрастен.
Изключително много злоба има в него, нещо невероятно за 5 годишен. От друга страна е много умен за възрастта си, което го прави още по-опасен. Така както го описвам, може да звучи невероятно и преувеличено, но е факт и сме се видели в чудо с мъж ми .

Айа, гледах кадрите по телевизията.  Добре, че не сте успели да стигнете. Аз много се страхувам от такива струпвания на хора. Тълпата е трудно управляема.

Къде се изпокрихте всички?

Лек ден ви желая!  Hug

# 152
Амал, преди години имах същите проблеми с едно приятелско детенце. Дори тема във форума пусках, бях се видяла в чудо и не знаех как да реагирам. Момиченцето на една приятелка, с която се виждахме ежедневно малтретираше големия ми син - всеки ден хапане, скубане, драскане, удряне, щипане, каквото се сетиш. Майката реагираше, не си мълчеше, дори я е удряла, много се срамуваше от мен, аз също правех забележки, понякога с доста остър тон, но нищо не помогна. Алекс ходеше надран и нахапан, все едно се е бил с мечки. Накрая ми писна и просто спрях да се виждам с нея, сменихме детската площадка и гледах да избягвам всякакви срещи. Беше ми писнало Crossing Arms. Не съм била от страната на майките, чиито деца се бият, за да знам как бих реагирала със сигурност. Но пък си мисля, че ако децата ми бяха агресивни, щях да се чувствам страшно неудобно и щях да съм неотлъчно до тях, за да внимавам какво правят.

Айа, голяма трагедия Cry. Добре че не сте стигнали Hug

Ясмин, много ти се радвам за кърменето Hug

# 153

честит рожден ден Шило-море от здраве,щастие и любов,много щастливи мигове с Нада.

# 154
Момичета здравейте!

Отдавна не съм ви навестявала и се извинявам - пропуснала съм много поводи за весели празници: честито на всички!

В петък сутринта леля ми почина след коремна операция и след 10 години диализа, съпътстващи заболявания - поне 7 на брой, породени от усложнения, медикаментозна терапия, при която се помага на едно, а се уврежда друго...
Сега съм с баба си, която е разбита - бяха много близки с леля... и ми е като дете.
Ще се справим обаче с Божията помощ.

Много ми се иска да разкажа нещо интересно, но няма как.

Ясмин
, силно те прегръщам! 

Амал, как са децата? Сигурно е прекрасно да си мама!

Лек ден на всички ........ не виждам какво пиша - поленцето на "мнение" много подскача!

# 155
Шилан, да си жива и здрава да доживееш цялата кюрдска обюностщ да се бие за Нада. Mr. Green

Сафар, моите съболезнования, тежко е когато си отива свестен човек.  Embarassed Ти как си? Приключиха ли стажовете?
И ина мен полето ми подскача както казах. Дали не зависи от Форума?

Мираж, потвърдено ли е приситгането в събота?

Ясминке, какво стана с хладилника? Добре си живеете с карумче, тези години са най-хубавите.

Айа, мина ли ти уплахата вече?  Praynig Praynig

Двете ни ливанки напълно ни забравиха....

АС, Свеар, Елидна, Ом Саед, Джи, Алвера, Наде, Гарите и Аватарите, Лилсън, Рени, Тес и всички неволно прпоуснати  Hug

# 156
Ние от вчера си имаме ново занимание,купих им бг вариант на играта скрабъл или както се води -българските думи.Харесаха я,и да си призная каките ме биха ,двете имаха по 75 точки,а аз 65  Embarassed Embarassed Embarassed.С дреби играем на друга вариант-карам ч да пишем думи,тя ми подава буквите ,а аз ги подреждам за съответната дума. Grinning
Помните ли преди време имаше една германска полицейска поредица,не се сещам заглавието,та в една от сериите се разказваше за едно момче турче-родено и израсло в Германия,но с турско самосъзнание,тъй като общуваше предимно с турци.Но,момчето имаше сериозни поведенчески проблеми,породени от факта,че  в Германия му казваха турчин,а в Турция германец.
В това отношение като че ли децата от смесени бракове са по-добре,при тях това лутане кой съм и какъв съм го няма или е в много  по-малка степен.

# 157
Съкън! никой да не посмял да споменава, дори и да си помисля за развалени домакински уреди, че нали се сещате като заговорим за това в темата и избухва епидемия, всички минаваме по реда си....

Сафар, съболезнования. Няма как и през това трябва да се минава  Sad, дано баба ти се съвземе по-скоро

Амал, уби ме с пожеланието си към Шилото, то и аз искам да доживея да я видя що за тъща на кюрдин ще бъде...

Гаричке, не е задължително само пищящи мъници да те държат надалеч от интернет...моите не са достатъчно палави за да разчитам само на тях, та пробвам и с градинарстване...скоро може да започна и да плета.

Кучиту, първо, напомням ти да ми метнеш една рецепта за млюхия, но изсушена, моля те....из интернета намирам само с прясна, или замразена, не и с изсушена, но по може би не съм се ровила достатъчно понеже разчитам на теб  Laughing

Второ, интересно ми стана за българския вариянт на Скрабъла  newsm78 На ми се струва че някак не би ми било забавно имайки предвид че ми е роден език , а също и особеностите на езика...

Трето, примера за това турче ми напомни за няколко мои съученички и състудентки - чужденки, но отраснали в БГ, говорещи перфектно български , но техните хора не ги приемаха съвсем за техни, а българите не ги приемаха пък хич за българки (за това спомагаше и различния външен вид)...в няколкотоподобни случаи, съм наблюдавала едно и също нещо, една обща тенденция да 'се доказват' най-вечеинтелектуално като че ли, като че ли са по-добри и от българите и от техните си, най вече чрез ст,  мисля че и в този случай, и в случая на деца от смесени бракове, много зависи в коя държава живеят, за съжление България не е държава, която да даде на човек различаващ се и минимано от масата, възможност да има добро самочуствие и да се чуства нормално....ох, нападната съм от две зверчета, доскоро

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 23:22 от Грозен аватар

# 158
аватар взимаш млюхията и я накисваш за около 10 мин във вряла вода,но не повече ,че започва да се точи.
През това време запържваш а след това  и задушаваш кайма и 1 глава чесън,след като каймата е почти готова изискваш млюхията много добре и я добавяш към каймата да се задушава.Доливаш малко вода,около 2 пръста и оставяш да се готви,след като заври добавяш малко доматено пюре,сол и черен пипер.Освен с кайма става с парчета месо-агнешко или пилешко.Който иска си слага и лим.сок.

За скрабъла-учудих се колко добре се справят каките,аз най-вече заради тях я взех.
За последната част от написаното,нали знаеш когато човек има някакъв комплекс от нещо,гледа да го избие с нещо в друга област. bowuu bowuu bowuu

сафар
моите съболезнования  Hug голям заплес съм

# 159
Ауууу, наистина ли се точи млюхията? Непременно ще чакам да се разлигави. Окакто четох Пипи дългото чорапче и една госпожа , която раздаваше на децата супа с някакви лигави топчета, ужасно много си падам по бамя и подобни, а сега и млохията ще се нареди сред любимите ми ястия.

Е, и?     (за скрабъла и госпожичките)

# 160

Добро утро, момичета  Hug

аватар като се замисля,все пак смесните едимат едно предимство,дори и да са видимо различни,те знаят ,че принадлежат малко или много към тази страна,а не живеят в безтегловност,в някакъв си свой свят.Но,пък всичко опира до психика-познавам деца на чужденци които въпреки че,живеят в друга страна ,са запазили и са вплели и особеностите на страната от която са родителите им.Пиша за деца на възрастта на моите големите,но те от малки посещават и Родината си,ко0ято за тях не е някоя химера,а напълно реално нещо ,и която в една или друга степен са опознали,през призмата на своите детски усещания .

амалче не съм те забравила,по-късно ще седна да отговоря. Hug

Останалите къде сте  newsm78

Лек ден на всички   bouquet

# 161
Момичета ,в неделя мислим да дойддем в София към 10 сутринта,предложете място и час . Hug

# 162
Предлагам 11.30, та да може дребните да се приберат да спят към 14.00, и естествено пред джамията. Mr. Green

# 163
Предлагам 11.30, та да може дребните да се приберат да спят към 14.00, и естествено пред джамията. Mr. Green

ok,поканата е към всички желаещи.  bouquet

# 164
  • сред маслини и портокалов цвят
Мен ме устройва.
Както вече казах на Амал, дребчо е с кашлица. Почна сутринта уж отвреме навреме, пьк сега вече се е сериозна. Има и нещо, което прилича на задна хрема, но не съм сигурна, просто похъркваше докато спеше на обяд.
Ще го водя на доктор утре да го види. Няма температура, но досега не е кашлял, та затова се притеснявам.
Предполагам обаче, че ще се оправи до неделя.

Сафар, моите съболезнования! Дано се съвземе баба ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт