Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
честит рамадан

# 241
  • сред маслини и портокалов цвят
  Мирен и спокоен Рамадан! Много любов и разбирателство да има в домовете ви! Hug

# 242

Мирен месец на всички вас и семействата ви и леки пости на всички, които ще говеят!

Сани, леко бременеене  Hug

# 243
  • In a surreal moment!
Честит Рамадан!
Лек пост, много здраве, щастие и мир в домовете ви!

# 244

Да почерпя,днес разбрахме ,че голямата се е класирала.

# 245
Честит Рамадан! Леки пости, мир, здраве и любов за вас и семействата ви!

Аутлендиш, поздравления за голямата щерка! Предполагам, че не сте се съмнявали в резултата Simple Smile

# 246
  • по пътеката
лек пост и много спокоен и мирен месец   bouquet Peace рамадан!

# 247
ЧЕСТИТ РАМАДАН на всички, принцеси. Много здраве, щастие и любов за всички. Hug

Прекрасно е, че покрай поста толкова принцеси се разписаха.

Сани, леко бременеене и от мен. Чакаме следващото съкровище на темата. Hug

Фенке, още веднъж честито.  bowuu

Ние сме си още с диария, ни сме спали, ни сме яли, беба де. така е отслабнала, че бузите й изчезнаха. Confused

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 17:27 от amal

# 248
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит и мирен рамадан !

Днес се прибрах и то само с хубави новини, естествено  Simple Smile Вярно е , че преживяването не е никак приятно, но всичко мина и замина.
Радвам се , че се прибрах тъкмо навреме за да ви честитя началото на постите  Hug

И Дуа се е разпиала с добри новини, АД се връща скоро с много разкази, каката на Деси се е класирала (естествено) , все хубави известия

Амал, дано бебка се оправи бързо и пак да си има сладките бузки. И с малко закъснение честит 11 рожден деб=н на баткото

Айа и ти скоро да оздравяваш  Hug

Сега , мили принцеси, аз отивам да глрдам снимките на Малката гара и на Деси.
Лека нощ

# 249
алвера  Hug добре дошла отново  Hug радвам се ,че всичко е минало добре.  bouquet

амалче бързо възстановяване на Лиди  Praynig

# 250
  • сред маслини и портокалов цвят
Алвера, добре си ни дошла! Радвам се, че новините са добри! Hug

Амалче, дано се оправя по-бързо детенце! На мен диариите са ми най-големия кошмар. Каруми е имал 2-3 пъти досега и всеки път умирах от притеснение. Първият път беше на 4,5 месеца и беше първото му боледуване. Е, как го преживях незнам.

Фенке, браво на щерката!  bouquet

Вили , Марси Hug

Гаричке, много готина снимката с жабока.

Ние с дребния сме добре. Той вилнее по градинките. Купих му тротинетка и не се разделя с нея. Та я носим навсякъде с нас. Вчера ходих на едни изследвания в Иван Рилски. Не се спря по коридорите.
От седмица-две взе много да говори , като латерна е . Повече на бг, но си ползва и арабски думички. Даже такива дето никога не е казвал, пък скоро не ги е и чувал. Вчера гледа някакво филмче по тв, имаше някакво лошо животно и той му вика: "марш, джахаш". Това от мен не го е чул, от баща си също, явно е от братовчедите, ама как я помни незнам.
Пък днес казва на баща си по телефона:"Тати, таа анди Карам. Яде ориз с месенце" И като седнахме да ядем, ме накара да сипем една чиния за баща му, щял да дойде да яде. Heart Eyes

Такива ти ми работи при нас.

Има мацки, дето изчезнаха, да се появят, моля! Simple Smile

Лека вечер! Hug

# 251

Сани, леко бременеене и от мен. Чакаме следващото съкровище на темата. Hug

иншаала декември месец ще си имаме Амир

# 252
Рамадан мубарак.От днес започва празникът Рамадан.Това е най-важният празник в Исляма,най-святият месец за мюсюлманите по цял свят.Ето защо искам да пожелая сега на всички ,независимо от религията им да бъдат добри хора,да простят грешките на другите и да бъдат смирени в делата си!Нека хората се замислят и станат по-добри към останалите около тях!Нека Аллах да приеме молитвите и поста ви!

# 253
  • София
Рамадан кариим и от мен момичета:)
Желая на всички ви много здраве и разбирателство в домовете ви пълни с любов и топлина, леко постене на тези които спазват постите, независимо от високите температури:(
Аз се извинявам, надявам се не съм ви липсвала много, за отсъствията ми в последно време. Не съм спирала да ви чета при първа възможност, просто много неща ми се струпаха наведнъж на главата, та сега половинката е малко в отпуска та да поотдъхна и аз:) Честитя на всички ви хубавите и щастливи поводи,които сън изпуснала:(SadSad да не ги изброявам, че сигурно ще изпусна някой
Дреби е добре,проходихме окончателно, вече нямаме спирка, имаме си 11 зъбчета в устата:) Иначе си намерихме апартамент с мъжо, та от 1 септември се местим, не ми се мисли как ще е.... Хайде скъпи дами, лека вечер и приятно на тези които ще приготвят сахур след малко:*
Целувам ви и до скоро

# 254

Ramadan Karim na vsichki vas...
sajeliavam,che taka na kratko,no compa deto vzeh beshe na tehnik za fomatirane.
Osven tova sum mnogo natovarena Confused
otnachalo sus stroitelnite raboti na vtoria etaj,gosti,detsa i takiva...
Posle puk moia chovek zamina v bg Rolling Eyes...a sled tova i onova napadenie nad livanskata armia na granicata,koeto sabudi v men spomena ot prejivianoto prez voinata 2006god. Confused
Slava Bogu nashtata utihnaha i nie sme dobre.
tseluvki na vsichki Heart Eyes
Amalche molia te pra ti mi skaipa si na lichni Hug

Общи условия

Активация на акаунт