Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
-
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
Форумът обсъжда мнения и лични преживявания относно обрязването на момчетата. Участниците препоръчват извършване на процедурата в ранна възраст, като някои споделят, че в Сирия тя се извършва още на месечна възраст. Споделени са също така преживявания от по-късно обрязване и препоръки за специалисти по педиатрична хирургия в България.
-
Какви са мненията относно смесването на расите?
-
Какво е мнението за брака с арабин?

Дано намираш повече време да се разписваш от Ливан, твоят поетичен стил на писанеми липсва 
Чакаме снимки и разкази и от теб 
Моят този път стана вкусен, но не втаса достатъчно, тежък беше. Но не се отказвам, скоро продължавам с опитите. Може би защото го пуснах с по-малко мая на по-бърза програма. 

вместо да я тика .Да,обаче докао заключа вратата явно е залитнала и се одраскала,но дълбоко,и текна една кръв.Само при мислълта ,че може да е засегната вена ми прилоша ,извиках такси и в спешното.Там ме успокоиха,че било повърхностна рана и само я намазаха.Но,часове след това треперих,а халпето мърмореше ,защо валяло и нямало деца долу.
Голямо затишие в темата.

И с тях водя тиха война.. Наскоро четох, че когато човек изпитва несигурност в други сфери в живота си, се опитва да държи под 100% контрол малките неща като храна, ред в дома и това му създава чувство за илюзорна сигурност, че все пак упражнява контрол. За мен мога да кажа, че по-скоро е вярно. Сега съм се поукротила, като пак черният ми списък е доста дълъг..