ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

• 156 658
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
Приятели, търсим учебници за 10 клас, за майката от Трън, на която помагаме. Записала се е да си продължи образованието и има нужда от следните учебници: По БЕЛ - на издателство Анубис или Диоген, математика - на просвета, физика - булвест 2000, география - булвест 2000, история - просвета, етика - анубис, информатика - просвета, химия - анубис,биология - просвета, руски и френски - просвета,атласи по история и георгафия - датамап.
*********************************************************************************

За едно от момичетата, на което помагаме, очакващо съвсем скоро бебче, търсим кошара и количка но от района на Плевен, защото тя живее там. Ако някой може да съдейства, моля да се свърже с мен, благодаря:)

# 241
  • sofia
Днес,15.11.2011 г. представител на фондация ДБМ присъства на кръгла маса във връзка с новия проекто Закон за детето и семейството.

http://parliament.bg/bg/news/ID/2320

# 242
Здравейте, извинявам се, ако развалям работната тема с моето включване. Искам да даря близнашката ни количка на майка на близнаци в нужда. Ако ДБМ се интересува - моля, пишете тук или ми пишете на ЛС. Поздрави!

# 243
Здравейте мами,
Прекрасни инициативи сте подели от ДБМ. Поздравления!
Преди време четох за коледните базари, които организирате и искам тази година и аз да се включа с направени от мен бутилки /декупаж/.
С кого трябва да се свържа за да ги предам?
Благодаря ви и наслука за всичките ви инициативи!
До скоро!

# 244
Здравейте мами,
Прекрасни инициативи сте подели от ДБМ. Поздравления!
Преди време четох за коледните базари, които организирате и искам тази година и аз да се включа с направени от мен бутилки /декупаж/.
С кого трябва да се свържа за да ги предам?
Благодаря ви и наслука за всичките ви инициативи!
До скоро!
Здравейте,
благодарим Ви за интереса и желанието да се включите Hug
Давам Ви линк към темата,в която обсъждаме базарите, а иначе моля свържете се с мен на телефон 0894606173 - Кристина, за да ви обясня кога и как можете да ни дадете сувенирите Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617663.0

# 245
  • Sofia - TelAviv
Приятели, благодарение на едно работно Коледно джудже, на неговия работодател Simple Smile , на магазин Импресия и всички които се включиха по градове можете да закупите вече картички и чрез сайта КОЛЕКТИВА http://bg.kolektiva.net/burgas/kartichki.html .

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПИХА В ТАЗИ КАМПАНИЯ!

# 246
  • sofia
На 16ти декември бяхме гости на тържеството в с. Доганово, което деца бяха подготвили за своите приятели. Отидохме заедно с приятелите им от  ранчото  Twisted Evil Беше невероятно , децата се бяха подготвили много добре, бяха се постарали, всички бяхме много радостни. Имаше доста подаръци от дарители.

Сега им предстои (на 27и) онова вълнуващо преживяване, когато любимата кобила( Весна) на 7 децата ще им свали подаръците от планината в ранчото  Mr. Green

# 247
  • sofia
От вчера има отново много хубави новини, свързани с проект Ел Пасо, а те са, че МО(министерство на отбраната) ще дари не малко количесвто движима собственост за нуждите на проекта (вече си я избрахме). Обиколката ни в поделенията около София с Мартин и Оля (директорката на дома) даде резултати, които дори и ние не сме очаквали. Когато финализираме детайлите, ще пишем. По тази част от проекта работим от около 2 месеца и сме особено радостни, че има резултат. Стане ли, там горе в ранчото ще направим едно място, своеобразен подарък за тези и за всички деца след тях, които ще се включват в този проект. Да се грижат за себе си, за животните, да се трудят и учат на навици, да оцеляват, да отглеждат животни и растения, да яздят..... Идеи имаме МНОГО и ще ги осъществим, както с подкрепата на хората от ранчото, така и с всички вас, които ни помагате и в момента. Много сте, благодарим Ви!

Днес бяхме в дома в Перник и съм особено щастлива да отбележа, че децата се броят на пръсти. Нямат нужда от нищо, но имаме идея от пролетта да разхождаме децата из квартала и в града с колички. Става въпрос за бебетата до годинка. Ако нямой има излишна количка, то ние с удоволствие ще я вземем.

# 248
  • пловдив
lavender страхотна новина! Браво на МО! Най после на някой да му светне, че всичко, което се бракува и изхвърля, при фантазия и желание може да свърши невероятна работа   Peace
Весело посрещане на Нова година!

# 249
  • Sofia - TelAviv
Скъпи приятели от София,
На 4ти Февруари 2012г. от 14:00 до 18:00 часа ще проведем обучение-семинар на добровлците в София и желащи такива да се присъединят към дейността на организацията. Срещата ще се проведе в Народно ЧИталище "Гео Милев" на ул.Гео Милев 24, ж.к. Слатина.
Моля, желаещите да присъстват да се свържат с нас предварително на e-mail: dvbgm@yahoo.com или на моя тел: 0894 606 175. , за да проведем предварителен разговор с тези от вас, които не познаваме лично. Също така залата е с ограничен капацитет и ни трябва потвърждение за присъствие, за да предвим места за сядане и метериалин еобходими за работа.

# 250
  • София
здравейте,
фирмата, в която работя иска да закупим голям брой мартеници. Чували сме, че някои домове правят мартеници и продават или нещо подобно. Може ли да бъдем от полза на накой, или чрез ДБМ да измислим нещо, а не да ги купуваме от китайците? Читалището на Гео Милев е много близо до нас и ми е много удобно за връзка.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:47 от bubanka

# 251
здравейте,
фирмата, в която работя иска да закупим голям брой мартеници. Чували сме, че някои домове правят мартеници и продават или нещо подобно. Може ли да бъдем от полза на накой, или чрез ДБМ да измислим нещо, а не да ги купуваме от китайците? Читалището на Гео Милев е много близо до нас и ми е много удобно за връзка.
Моля свържете се с мен на лични или на 0899 906 102 - Галя
Галя ще се свържа с Вас, мисля, че ще можем да Ви осигурим Hug
Благодаря Ви, че се сетихте и за нас Peace

# 252
  • sofia
На 04.01.2012 год. екип на ДБМ София посети гр. Русе и се срещна с доброволките от звено Русе.
Това бе последната среща , планувана по проекта за усъсвършенстване на административния капацитет, с финансовата подкрепа на фондация ОАК.

Независимо от краткото време , което разполагаха момичетата от гр. Русе успяхме да изясним и обобщим резултатите от дейността им до момента. Обсъдихме онези детайли, които не успявахме с години да си изясним, поговорихме за проблемите и структурирането на организацията като цяло, казахме си онова, което по интернет и телефоните не може и е трудно за разбиране. Опитахме се да помогнем за изясняване на ангажиментите им на място, както и за правилното планиране на дейността за в бъдеще. Споделихме опита на останалите звена, техните проекти и начините за взаимно сътрудничество между всички звена, с цел взаимстване на опита и постигнатите резултати.

Благодарим на момичетата за гостоприемството и на координаторката за организирането на срещата.

Роси

# 253
  • Sofia - TelAviv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДБМ!
http://fdbm.org/bg/news_article_24.html

# 254
  • на правилното място, в точното време
Вълшебници от ДБМ, не спирайте да създавате чудеса и да правите живота на децата по-различен! Щастлива съм, че ви има и че ви познавам! Прегръдка за всички момичета с огромни сърца!ОБИЧАМ ВИ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт