Отговори
# 495
Добре Вийчо   Hug а децата ще ги тургаме ли?  Flutter

Ето за феновете на Роналдо  Wink

http://i5.tinypic.com/14ilvk0.jpg

Тара видЕх ти фотосите, мн свежарси изглеждат и дъщерята една убавица  Heart Eyes Да дам ли снимките за това начинание на Вий? Нали разбра за кво иде реч?

# 496
  • Пловдив
Ми аз си турнах снимка с лапето.

# 497
Ми аз си турнах снимка с лапето.

Къде я турна?  newsm78

Моторите, кучетата, манджите?  Joy щЪ слагаме ли  Joy

# 498
  • София
Добро ви утро, сладурани!
Страхотна е страхотна  Wink!

Снимка.бг става
А Полчо къде си слага снимките? И там ми харесва  Peace Общо взето ми е все едно кво кажете, ама да е с парола  Grinning
Полчо си слага снимките в албум.бг (аз също  Mr. Green). Сега гледам малката и ще излизаме на разходка, но когато Джеската направи регистрация, ще кача снимки  Hug.
Нали така - една регистрация, но ние ще знаем името и паролата, за да можем да качваме? Че четох малко по диагонал  Blush

# 499
Да дам отчет: направих рег в абв ( че иска поща за рег в снимка.бг) и в снимка.бг. След малко ще ви пратя на всичко по едно лс с имената и паролите Peace

# 500
Вени тъй , тъй...........

# 501
Аз се отчетох с два фотоса. Crazy

# 502
Точно, Вени,  Peace ( а който не може - аз ша му ги кача - горе на черешата  hahaha )
За децата - кой к'вото реши, к'вото прати - това  Laughing Само като качваме там - как ще надписваме снимките - с никове, с имена или и с 2-те?

# 503
  • София
Абе, много сме смотани! Чоч нали направи регистрация в gmail, заради файлът с рецептите, а там можеше и снимките да качваме... Нищо, де, другия път ще се сещаме по на време  Mr. Green!

Освен всеки, който си качи снимка, да я надписва с ника си.

# 504
Аз ще разгледам после кво сте направили и ще видя дали ще ви дам снимки  Crossing Arms

# 505
Не знаех за гмейл-а  newsm78 както и да е. Пускам ви инфото на лс Peace

Аааааа Рейскииии.... кой'т са цепи от колектива...  Mr. Green

# 506
Аз на първият фотос съм се представила с ник.

# 507
  • Пловдив
Аз ще разгледам после кво сте направили и ще видя дали ще ви дам снимки  Crossing Arms

Що тъй, мари?

# 508

Що тъй, мари?

Бъзикам се - правя ви стрес  Joy Как няма да дам - къде без мен  Joy

# 509
Добър ден сладурани !  Hug
Бях малко по служебни дела извън службата, затова по-късничко ви поздравявам, но иначе внимателно изчетох всичко до тук.
Реа, тая сутрин се сетих, че не съм си изпълнила обещанието и пратих каквото сварих, че закъснявах за работа с мноооого  време.
Ако ще даваш снимка дай тая с кучето, макар че не съм много за пред хората, а другите две са за теб. Дъщеря ми ако разбере, че съм и пратила снимка ще ме линчува публично, защото тя не позволява. Ще ти пратя други, но трябва да имам време да избера измежду многото.  Ти няма ли да ми пратиш нещичко?  newsm78
Хубав и спорен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт