Отговори
# 600
Вени, Кипра Маца, коментирах по 1 ваша снимка  Flutter

# 601
И аз коментирах тук-таме, ама не е видно, че е от мен Crazy. Еми кво пък? Важното у, че съм го казала на който си требе bowuu.

# 602
 Confused ша ни бият у форумо.... за 3 дни - 1 тема  ooooh!  fight

# 603
Пол , аз като пиша коментар и завършвам с..Реа Да се знае от кой е.

# 604
И аз се изкиприх със снимка от сваДбата.   Flutter

# 605
Confused ша ни бият у форумо.... за 3 дни - 1 тема  ooooh!  fight
А за колко дни трябва да се изпише 1 тема?  newsm78

# 606
Ще кача ама нещо са ми малко на този комп та като се прибера довечера от домашният ще качвам.

# 607
Как си сконтрихте ваши албумчета бре, аз пробвах ама качих една торта в общият пък трябваше да си направя мой.
Поправям се бърже.
Дръжки нищо не направих Crazy Embarassed

# 608
Качи снимки-попълваш в ляво , даваш скрит албум, даваш паролата дето така не я запомних ) ей Вий мн трудни никове и пароли Mr. Green )   и даваш създай нов и качваш........
Виж така дали ще стане, ако ли не пиши пак, мога аз да ти го направя, нали преди малко направих няколко   Mr. Green

# 609
  • София
Абсолютно се присъединявам към мнението на страхотна, че едно е сигурно - децата ни са чудесни  Heart Eyes, е, ние също, много ясно  Mr. Green!

Чочи, там, дет питаш това дете дали е с кака си... ще го покажа на синът ми, че все бучи що съм на тридесет и отгоре години  Joy  Hug  Hug!
Мацо, отива ми  Heart Eyes и като се разхождам с племенницата и с количката, вече не обяснявам, че съм му леля на туй дяти! Взе, че ми хареса да ме правят на мама на бебе  Joy!

# 610
Ох, чакайте ,че ми изчезва нета някъде за около час.
Да кажа само на туй сладкото Рени, че наште доктори са много добри и е трябвало да ги послушат, защото още не са се овълчили чак толкоз много като софииските, но искрено се надявам всичките и проблеми да се оправят. Иначе прекрасно те разбирам миличка, защото мама почина , когато бях на 28 год., а баща ми 4 год. след това, тъй че ако имаш нужда от съвет или да споделиш нещо, не се притеснявай.

Поздравления на отличничката ни. То всеки взет изпит си е постижение   bouquet

А за темата не се притеснявайте. Има теми, които се изписват за едно денонощие, стига да не е след 50 стр., че ги заключват.

# 611
Поли, купите подарък мн. яки, бреее. Нали знаете, че умирам за купи, чинийки, кутийки, чашки и пр.  Crazy

Тамън сте ми лесни с Норчето като дойде време да ви правя подаръци Crazy.

Confused ша ни бият у форумо.... за 3 дни - 1 тема  ooooh!  fight
А за колко дни трябва да се изпише 1 тема?  newsm78

Ми то ограничение няма, ама ние тоА път се поулЯфми якооооо Crazy

# 612
Мацо, отива ми  Heart Eyes и като се разхождам с племенницата и с количката, вече не обяснявам, че съм му леля на туй дяти! Взе, че ми хареса да ме правят на мама на бебе  Joy!
АйдИ, спирай антищъркрлинчето.  Mr. Green

# 613
В тая връзка: Чоч, доди ли ти Thinking?

# 614
  • София
АйдИ, спирай антищъркрлинчето.  Mr. Green
Докато ми дават племенницата, нЕма  Whistling  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт