Отговори
# 615
Confused ша ни бият у форумо.... за 3 дни - 1 тема  ooooh!  fight
А за колко дни трябва да се изпише 1 тема?  newsm78

Е кво бе за една година 30 теми, нИ са мноУ, нали ?   Mr. Green

# 616
Ей, справих са бе, сега качвам един клип ако се получи ша ма видите ква съм певачка Flutter.

# 617
Чочи, там, дет питаш това дете дали е с кака си... ще го покажа на синът ми, че все бучи що съм на тридесет и отгоре години  Joy  Hug  Hug!
Покажи му и му кажи, че трЕбва да е горд с такава млада майка  Peace
В този ред на мисли.....-пия ДЪМПЪЛ  newsm53 newsm03

В тая връзка: Чоч, доди ли ти Thinking?
Още съм в очакване.......
ШЪ изчакам още няколко дни /щот знам, че не съм бременна/ и шЪ ида да посетя гинеколога..........Ама този път шЪ искам изследвания да ми пусне  Rolling Eyes

# 618
Лелееееее, 10 стр, пак за 1 ден.  ooooh! Кога ще ги чета незнам. Само успях да разбера, че вече имаме нов албум, общ. Джес ако ми влезеш в последните публикации сигурно ще намериш линка към снимките, които скоро качвах.

Аз си отивам, дано докато се прибера не изпишете още 10 стр. Ако имам време да прочета всичко ще пиша пак.

# 619
Понеже имаше запитване, най-първите безименни коментари под някои снимки да знаете, че са от мен bowuu.
Сега ровя за антре и до утре трябва да съм избрала, затова не мога да гледам снимките, но при първа възможност ще го направя Peace.

Само видях страхотната торта на страхотна, поздравления  bouquet!

# 620
  • София
В този ред на мисли.....-пия ДЪМПЪЛ  newsm53 newsm03
Наздраве, Чоч  Hug!!!

# 621
Хаясче, явно си чела "с вентилатор"  hahaha

Последното е, че има 1 общ албум и отделно по 1 албум за всяка от нас (всички с еднаква парола). Мога да ти кача снимка в общия, но за отделния.....аз ли да ти избирам?  Confused

# 622
Почти се свали тва чудо сега остава и да тръгне.
А пиете а, ха наздраве и от мен.
Нищо не стана ама ето ви линк към клипа, на който му се слуша.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:47 от страхотна

# 623
Вени, наздраве и на теб! Hug
страхотна, трябва да те запозная с мъжа ми-ще бъдете страхотен дует  Peace

# 624
Е нема са излагаме я, ша ва отсрамим, нищо че смее любители поне аз де.

# 625
Излязох съвсем на светло и който не ме е забелязал вече ме видя Twisted Evil Flutter.

# 626
Джес, нямах време да чета всичко, прочетох само за общия албум, другото го дочетох сега и ми стана ясно вече.

Прибрах се и дребната спи още, а довечера ще ни прави луди, ама ако я събудя ще бъде кисела. Та сега отивам да разгледам албумчето.

# 627
Изчетох вииииииииииииии Party
Цял ден ви гоня и не мога ви настигна Mr. Green
Ама сготвих супа, направих десерт, на кучето манджа сготвих, 3 пъти на пазар ходих и 2 часа кучето водих да търчи Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 18:28 от gudzy

# 628
Страхотна, я ми прати клипа пак , че не успях от работа да го гледам  bowuu Благодаря   bouquet

Гудзи моме , вече си в снимка.бг видЕ ли се бря? Мн работа си спретнала - браво  Hug

Айде отивам и аз да работя в снимка.бг  Simple Smile

# 629
Е аз се турих там , ама сега отивам албум да си правя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт