Отговори
# 630
  • Пловдив
Кой каза сватба и булка  Laughing? И аз турнах една, да не остана по-назад.
Супер ни стават албумчетата, работете, момичета, работете! Отивам да изведа домочадието на разходка, после се надявам на нови снимки  Peace

# 631
чИ аз значи още нищо не съм пуснала Thinking. Ми не знам какво да качвам newsm78. Вие повечето ми снимки ги знаете Crazy. Ще потърся нещо различно newsm78.

Бях помолила преди време и ще замоля пак Blush.

Ако някой пази каквито и да било мои снимки, които си менкахме преди време по скайп, да ми ги пусне обратно Hug.

# 632
помощщщщщщщщщщщщщ помощщщщщщщщщщщщ не мога да вляза в снима.бг

Кво става що тъй?  newsm78

Тина мн ми хареса песента която за първи път чувам  Embarassed, имаг убав глас, с това ли се занимава или, аз не разбирам много ама да пипитам

# 633
ААА влезнах  ooooh! изпотих се от напрежение мамка му  ooooh!

# 634
Реа, тва е напълно любителско изпълнение поне от мен Embarassed ей засрами ме бе, ма то си и личи че ми бягат извивките, а иначе дуетната половинка той човека си е професионалист, иначе тази песен си един вид химна на с.Момчиловци

# 635
Видях, аз видях че всичко живо там пее с пълно гърло  Peace

Майкооооооооооо сега видях ,ч е качвам 41 снимки  Embarassed Ама поне са ми от различен период от живота, ааа сетих се имам 2 сканирани снимкиот свадбата да взема да ги пусна ли?

# 636
То тука са рядкост тия дето не пеят, еле пък като и вкарат по некоя и друга чашка, кат мене падат всички задръжки. Crazy Crazy Crazy

# 637
Кво правите бе готини, да не сте дали на целият форум паролата  newsm78 Гледам около 200 виждания на албума ни  Mr. Green Я качих  bowuu

Сега ще ида да туря и на Тара една снимка   chef

Кво правите бре?

Стеф нИ сЪ прави ами пиши как си и да си направиш албумче   Simple Smile

# 638
Кво правите бе готини, да не сте дали на целият форум паролата  newsm78 Гледам около 200 виждания на албума ни  Mr. Green

Naughty Aaa пас съм дала само на Лъвичките! Ама я ни виж - 10-тина. Днес на бас, че всяка е влязла поне 10 пъти...и всеки рефреш - ети 200 бройки  ooooh! Луди сме hahahaю

Ейййй на Стеф не съм пратила име и пас!  ooooh! Веднага се поправям  Embarassed

# 639
А на Тедко и тя сега виси от дървото и сигурно се чуди в коя зооградинка е попаднала. Не гледай , а отивай да си свършиш работата в снимка  Joy Joy Joy

# 640
СЛЕДВАЩАТА ЩУРОТИЯ КАКВА ДА Я ИЗМИСЛИМ?   Rolling Eyes  newsm78

# 641
А на Тедко и тя сега виси от дървото и сигурно се чуди в коя зооградинка е попаднала. Не гледай , а отивай да си свършиш работата в снимка  Joy Joy Joy

А , попаднала тя  Mr. Green Че не си познава зверилника  Mr. Green

Е дееее  Flutter Ти сега какво...нИ знаШ ли, че не требЕ да дърпаш заспал лъФ за УпашкатЪ  Mr. Green

# 642
 Joy Оф ма Вий  Joy

221 разглежданки....

Бенджи и тя вече е в снимка  Joy

# 643
  • Пловдив
Токущо качих снимчици...Реа, мнооо си бърза... Laughing

# 644
СЛЕДВАЩАТА ЩУРОТИЯ КАКВА ДА Я ИЗМИСЛИМ?   Rolling Eyes  newsm78

Среща newsm78 Thinking smile3506 newsm12 smile3502?

страхотна, прощавай Embarassed. Бих казала, че пееш много хубаво  bouquet! Да не се чудим един ден кат' заженим децата, кой оркестър да викаме Crazy.

Да ви кажа, качих една камара снимки ooooh!. Повече от туй нИ моим сА разголи Embarassed.
Отивам да гледам вашите Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт