Отговори
# 645
  • София
страхотна, гледах клипчето и ти се възхищавам за куража да се изправиш пред толкоз народ и да пееш така хубаво Simple Smile.
Днес няколко пъти разглеждах албумчето ни, но май сте добавяли още неща. Ще ги гледам по-късно, когато имам повече време.

# 646
  • Пловдив
Къде е това клипче? Пак съм бляла.

# 647
Кипре ще ти го пусна на ЛС.
Абе кък да си слагам под снимката коментар?

# 648
  • Пловдив
Да надпишеш снимката ли имаш предвид?

# 649
# 650
  • Пловдив
И на мен клипчето, ако може... Wink

# 651
Така, накачулих още няколко  Laughing

Абе кък да си слагам под снимката коментар?

Дръпни надолу, има бутон "Напиши коментар", натискаш го и се отваря поле.

# 652
Бе - не коментар за снимките, а за под мойте сники - обяснения например

# 653
Хорааааа, всички сте страхотнииии.

Отивам пак да зяпам снимки.. Whistling
Прави ми впечетление, че мъжете ни на сватбите са доста по слабички от сега.  Mr. Green

# 654
  • София
Моя мъж, ако знаете как се е освинил  ooooh!! Казвам му, че и да се оплаква, че не готвя, никой няма да му повярва, като му види овалните форми  Joy!

Реа, под албумчето има една папчица с моливче. Като цъкнеш на нея, се отваря албума и под всяка снимка има възможност да се направи описание  Peace.

# 655
Ха па после не сме били добри кулинарки, те тия шии да не стават от туршии я,
Поли,ти за кво се извиняваш нИ разбрах newsm78. Вени бях вкачила тамън две малки и нИ ми гърмеше ма грам, пък и не ми е за първи път.

# 656
Оффф Вени , ми аз съм направила само на една част от снимките и си мислях , че не гоправя както трябва, а то станало , ама иначе мерси..........

Абе Тина кажи си , че ти е вкравта пеенето.............

# 657
Вярно е ген ми е от татко, него често го въртят по СКАТ, даже и на клипчето го има оня мустакатия дядка,
Народе, срам ма е да си сложа сегашни снимки, вие всички с по едно, две че и три хлапета сте по добре изглеждащи от мене бре, кви сте стройни фиданки, завиждам ви.

# 658
  • София
Пък на мен съвсем Арна ми се видя на мотора, бе, момиче  Laughing  Hug!

Аз нямам сканирани снимки от сватбата, а и не съм сигурна, че ще си ги сканирам, щото съм много смешна  Joy. А какъв голям нос имам  Sick, ама карай... съдба, ко да прайш!

# 659
  • Пловдив
Еее, стига бе!
Повечето са фиданки, ма има и по -закръгленки кат мен, ма виж ма, изтипосала съм се на кусурнайсе снимки... Mr. Green

ПП: Отслабнала съм с цели 4 кг. за 2 месеца...Не са мнооо, ма аз да съ пуфаля.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт