Отговори
# 660
Аз засядам да гледам ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО:МАЯМИ
Лека вечер от мен!

П.П.Да не вземете да изпишете темата тая вечер,ей  Naughty
П.П.1Аз съм най-закръглената дебелана у темата  ooooh!

# 661
Аз от последното ин витро имам да свалям 8-9кг, бяха 12ма сега се старая де та ще видим до де ще ги докарам

# 662

ПП: Отслабнала съм с цели 4 кг. за 2 месеца...Не са мнооо, ма аз да съ пуфаля.  Wink

Завид  Crossing Arms Как го направи, я забравих диета като заминах за Холандия  Mr. Green

Тина, айде па и ти , я ме виж мен бре. Ама аз сиима причина и се оправдавам с щитовидната, нали трябва с нещо хахахахах ААА и да тепитам Джоли , коя е?  Rolling Eyes

# 663
Анжелина Джоли бе Рейче, фенка съм и на тая мацка, колко секс струй от нея не е истина, на моя съм му казала че само изневяра с нея съм склона да простя.

# 664
Шшшш как да не са много 4 кила бре! Я стига сте си мерили п..... ааа   опашките  Mr. Green 'Сички сме си първи Убавици тука  Naughty

# 665
Аз засядам да гледам ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО:МАЯМИ

Добре, че ме подсети, налии аз го харесвам - почна.

Тина предполагам , че за инвитрото си 100% наясно, ама оня ден тъкмо си разговарях с едни приятелки по тази тема. Във Варна има мн добър специалист, ако се интересуваш ще разпитам подробно. Казват за него , че е изключително добър специалист и е направил много майки  и татовци щастливи...........

# 666
Анжелина Джоли бе Рейче, фенка съм и на тая мацка, колко секс струй от нея не е истина, на моя съм му казала че само изневяра с нея съм склона да простя.

Ма Тинче, ти пУлУде ма жена.  Shocked

# 667
Що да не те обидих нещо, Blush, извини ме ако е така,
иначе за ин витрото аз от около 3г. съм при Стаменов, така че знам че ще стане.

# 668
  • Пловдив
Джес, ми не са много, ако си качила колкот съм аз, не са хич много.
Ама аз съм много доволна от себе си.  bowuu
И си казвам, че не съм на диета, просто се опитвам да се храня по -здравословно...
Ако пазя диета, досега да съм я зарязала 100 пъти поне... Laughing

# 669
Тина Не бе не си ме обидила, аз също я харесвам ...........ама аз и тя........ Rolling Eyes за съжаление никва прилика.

А как можем да видим коментарите без да прелистваме всички снимки?

# 670
Бенджи, на мен само стартова мощ ми трябва, след това запъвам лапите докато не сваля и последното килце, ма на старта докато се наканя ей там ми е зора.

# 671
  • София
страхотна, този лекар съм го гледала в няколко ТВ-предавания. Винаги изглежда освен много компетентен, толкова съпричастен, толкова човечен! Желая на теб и съпругът ти успех, ама от дъното на душата си ви го желая  Hug  Hug  Hug!

Бенджи, ти си му хванала цаката на отслабването май  Wink. Всъщност всички ефикасни диети, сякаш се дължат на здравословно хранене.

# 672
П.П.1Аз съм най-закръглената дебелана у темата  ooooh!
Тц, ми менИ къде ме забравихте, брее?

# 673
Благодаря, Вени, наистина са невероятен екип, от както съм при тях съм спокойна че съм при хора които знаят какво правят, а не си играят на тука, има тука няма.

# 674
...на мен само стартова мощ ми трябва, след това запъвам лапите докато не сваля и последното килце, ма на старта докато се наканя ей там ми е зора.

Аз пък ако нямам среща с отбора на "Левски" поне, пръста си нема да мръдна Crossing Arms.

Бенджи, поздравления Hug! Ама що не се хвалиш, бе моме Crazy?

Тина, от сърце ти желая и аз да изпиташ най-голямото щастие на света Hug! И то много скоро Wink. Току-виж си повлякла крак тук в темата за нови бебоци Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт