Отговори
# 675
П.П.1Аз съм най-закръглената дебелана у темата  ooooh!
Тц, ми менИ къде ме забравихте, брее?
Ха ся си кажете и цифрите и ще ви оборя всички Joy, дано Поли, ние с милото къде и да влезем после се пълни като че ли си влачим краците и опашките, та нищо чудно и тук тъй да стане.

# 676
Ха ся си кажете и цифрите и ще ви оборя всички Joy,
ТаквоЗ нещо не казвам. Naughty

# 677
  • София
Благодаря, Вени, наистина са невероятен екип, от както съм при тях съм спокойна че съм при хора които знаят какво правят, а не си играят на тука, има тука няма.
В предния пост, като тръгнах да пиша за доктора, всъщност исках да те попитам дали и в реалността е такъв, ама се отплеснах  Blush. Сега, обаче, разбирам от думите ти, че е така  Hug!

Пол, тва за Левски все едно не съм го прочела  Crossing Arms  Whistling!

# 678
  • Пловдив
.........

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 22:55 от *Бенджи*

# 679
Аз пък ако нямам среща с отбора на "Левски" поне, пръста си нема да мръдна Crossing Arms.

Joy Joy Joy

Тина, момичетата вече са го казали  Hug Много късмет и то много скоро! Да ти кажа, тук застискаме ли палци, малко неща не се случват  Hug Hug Hug

# 680
  • Пловдив
Да ти кажа, тук застискаме ли палци, малко неща не се случват  Hug Hug Hug

Оо, това е абсолютна истина! Винаги помага  smile3521

# 681
Благодаря ви, момичета Hug Hug Hug, Бенджи аз на 59-60съм добре падна ли под тях съм като подвижен скелет щото съм си дълга, ма сега наближам 70 та направо ми се ревеееее.
Тръгна ли по процедури ще изръмжа тогава Wink.

# 682
От мене лека на всички ви  Hug Hug Hug,до утре.

# 683
Абе еййййййййй...Кога я изписахте и тая тема бре?  Crazy Crazy Crazy Crazy
 hahaha hahaha hahaha hahaha
МалИиииии......Страшни сте!

За килограми.....Справка в подписа ми.....Ся съм 63кг,висока съм 167 см.....

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 23:06 от TheNMaster

# 684
Тина знаеш , че е от лекарствата, споко. КАто стане работата и се роди бебчо, ще заслабнеш.

# 685
  • София
Мастерче, къде ходиш, бе, сладкишче! Скоро се бях присетила за теб, домъчня ми!  Hug  Hug  Hug

# 686
Мастерче, нов аватар? Та какво правиш казваш, как я караш?

# 687
Ми кво....бачкам кат за световно....Отпуска май и тая година няма да има.....И така.....
Повреди ми се хладилника,та купувах нов.Докат го домъкнем с Половинчо си сецнах кръста,та ме боля цяла седмица....Ей таквиз работици.....
Аватара смених за разнообразие  Mr. Green
Чета ви,но по диагонал,че нямам много време,но влизам често колкото да метна по едно очо  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 688
...Пол, тва за Левски все едно не съм го прочела  Crossing Arms  Whistling!

Абе мислех аз да те предупредя да не четеш, ама.... Whistling hahaha

Мастерче, добре завърнала се Hug!

Абе исках да изтрия един мой коментар и да го напиша наново, и сайта взе, че ми заби newsm78.

# 689

Ей, не успяхте да изпишете темата тая нощ  Wink

Страхотна, в момента съм около 80кг./160см. и имам да смъквам цели 15кг. След раждането на Даниела бях започнала да се възстановявам бързо, но ми се наложи 20-дневен престой в болница, където бях натъпкана с лекарства и системе на кортизонова основа. Та, оттам си възвърнах килата отпреди раждането. Сега ми е голяма мъка да ги сваля  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт