Отговори
# 690
  • София
ДобрЮтро! Сега ставам и още не съм се разсънила morning!

# 691
ДобрЮтро! Сега ставам и още не съм се разсънила morning!
  hahaha Вени, таЗ емотикона май ти стана любима.  Joy

# 692
Дооооброоо утро и от мен.  bouquet

Чоч благодаря на кафето, сега го пия.

Снощи докато се чудих какво да правя днешният почивен-зимен ден - измислих. Ще ходя да си купувам зимни бутуши..........чувам , че са намалени и се надявам да утепам заека днес............... Края на зимата останах без черни ботуши щото едните ми мн меришеха и ги изхвърлих...........

А вие кво ще правите?

# 693
А вие кво ще правите?
Аз мисля да ходя на Метро. Не че ми се ходи, ама нямаме памперси, олио, прах и т.н.  Tired Чакам само мъжо да се върне, че го извикаха спешно на работа. Twisted Evil Щели в края на годината тиквен медал да му дадат.  Crossing Arms
Реа, дано си купиш нещо. Аз в края на зимата си купих едни и почти не съм ги носила, пък и то къде ли като не ходя на работа.  Laughing

# 694
Добро утро,как не ми се ставаше тази сутрин ама ей ма на пак съм в офиса.

# 695
Направих си папка на компа със заглавие "мисия възможна" и се надявам моят да я види и разгледа Joy В нея има секции за ТВ, миялни машини и материали за боядисване на врати  Joy Айде аз ще се стегам да бегам.

Камче имате ли Пени: виж има някаква промоция там на памперси, ама някой казват , че не си заслужава, знам ли  newsm78 отдавна не съм купувала и не знам как вървят............ "Пени промоцията е Памперс Актив Бейби- 48 броя+ Мокри кърпички Силклайн=15.99 лв."

# 696
  • София
Ками, прилагам наученото  hahaha, а и емотиконката наистина ми пасва за тази сутрин.

Аз трябва да си платя сметката на глобулския телефон, че снощи дойде заплашителен смс  Mr. Green. А сметката ми е 6 лв., направо ще е срамота заради толкова пари да ми спрат телефона. Тъкмо ще се разходя с бебето.

Абе моята сестра ми разправяше как бебетата обичали шума от сешоара и даже им го пускали да се успокоят. Е, хубуу. Реших да си изправя косата тази сутрин и наместих Софи до мен, щот нали леля ще я успокоява, ще й пуска сешоар! Бръмнах на слабата степен веднъж, за предупреждение и после като го набримчих, а тва дете като ревна  ooooh!! И ей на, сега съм права в два кичура, а останалата ми част от главата... не мяза на нищо. Успокоявали били дръжки  ooooh!!

# 697
Нямаме Пени, Реа, ама те и без това Памперс. са смотани  Mr. Green
Венче, ще вземеш акъла на детенцето, не го плаши така. Whistling Сега си вържи косата  hahaha

# 698
  • Пловдив
ВениJoy
Май хич не обичат силните шумове по принцип.
Подсети ме за моята щерка, когато беше бебе. Тя имаше навик да реве неистово, ако някой се развика. Имам чувството, че го възприемаше като обида, защото се опулваше възмутено за няколко секунди и после зареваваше неистово. Та един път, както си слушахме радио, чухме реклама на бензиностанции Кълвача - не знам дали я помните, накрая завършва с гласа на Уди Кълвача. И аз взех, че го повторих срещу нея, ама доста силно. Че като наду гайдата това ми ти дете, после съм се чудила как да я успокоявам  ooooh!.

# 699
Някоя добра душа ще ми подскаже ли как мога да си кача снимки от профила във фейса в албума, или това е мисия невъзможна.

# 700
Добрутру Laughing!

И днес няма да правя нищо интересно Crossing Arms. Егати тъпото време Confused. Ник подивя вече в къщи ooooh!. И аз ooooh!.
За сешоар не знам, ама мойта ревеше от прахосмукачката Rolling Eyes.

# 701
Някоя добра душа ще ми подскаже ли как мога да си кача снимки от профила във фейса в албума, или това е мисия невъзможна.

Май трябва да ги качваш наново.
Аз пък да замоля някой да погледне у фейса и да каже дали вижда няколко нови снимки от мен newsm78

# 702
  • Пловдив

Аз пък да замоля някой да погледне у фейса и да каже дали вижда няколко нови снимки от мен newsm78
Къде да гледам точно?

# 703

Къде да гледам точно?

В профила ми, ама там, където се присъединих към една група. Видях ги всъщност, че са там. Успяла съм Crazy.

# 704
.................. ама мойта ревеше от прахосмукачката Rolling Eyes.
Даниела толкова я е страх от прахосмукачката, че само като я чуе и почва да реве истерично  ooooh!
Вчера ми се наложи да я пусна и добре, че нашите бях у дома-местиха Дани от стая в стая и я успокояваха........... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт