"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Жасмин Благодаря за линковете   bouquet

За нищо!  Hug
Ето и другите книги, някои от тях ги има целите в пдф формат: http://www.mirimanova.ru/books
Отваряш книгата и най-долу е линкът за сваляне.

# 631
Отчет за днес:
З:домашен кекс, нескафе
О:ориз със зеленчуците от снощи, домат, сухар,
В: кренвирш с яйце на сърце в тефлонов тиган (да си призная първо нищо не ми се ядеше, после уж да готвя нещо но излезнахме и докато се приберем това беше нещото което се сетих да направя на бързо......но сега пак ми се яде нещо-знам си аз че от това няма да се наям) Пък и нещо следобяд ми е лошо Confused И хем нещо ми се яде, хем след това ми се повдига ooooh!
Та утре ще ви пиша повече Hug

П.П. разбрах защо ми е така лошо-ниско ми е много кръвното (90 на 60) и за това ми е така зле Sad

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:02 от janeta*

# 632
Оф само кафяв ориз ли трябва да се яде?Тук нямаме кафяв по магазините,освен тия дни ще ходя до Метро в Русе и ще си купя!
Някой яде ли бял ориз или всички сте на кафяв?
Ами утре вечер съм на зеленчуци и зърнени храни,ще го заменя със елда.
Спокойна вечер ви желая и се оправяйте по-бързо със счупени пръстчета и вирусчета!! Heart Eyes

# 633
П.П. разбрах защо ми е така лошо-ниско ми е много кръвното (90 на 60) и за това ми е така зле Sad

Да не сте направили някое системно бебче?  Mr. Green Heart Eyes
Щото аз така с кръвното - падне ли толкоз, ясна работата.  Laughing

Джижи, ям всякакъв ориз, и кафяв, и бланширан, и дълъг, какъвто имам подръка.

# 634
  • ВАРНА
Някой яде ли бял ориз или всички сте на кафяв?

Аз ям, въпреки че знам, че не е системно  Peace  Като не правят кафяв по заведенията и по магазините за готова храна.... Но в къщи си правя кафяв.
         Ама откакто започнах системата, доста съм намалила порциите, мазното ме дразни...  Sick Не знам дали си внушавам или наистина са ми са се променили хранителните навици. Преди си изяждах една малка порция ориз със зеленчуци от заведението до работата ми, обаче последния път, отдавна не бях яла,  ми се стори един мазен... Сякаш не беше по-различен от друг път, може би аз съм станала прекалено капризна  Wink
        Качвам се  на велоергометъра, че днес не си доиграх йогата - и на мен ми беше паднало кръвното и залитах, а пък упражненията бяха за равновесие  Grinning

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:38 от Мляко с нес

# 635
Здравейте мацки,

Не пиша почти, но пък чета редовно и не съм пропуснала един ваш пост Simple Smile Много се кефя на ентусиазма на всички ви и вече наистина вярвам, че Системата е много успешен режим за рационално хранене.

Искам да се похваля, че днес се премерих на кантара (не се бях мерила от близо три седмици) и видях, че съм свалила още килограми. За протокола: започнах на 18.5 с начална цифра 97,4 Shocked, днес Сергейчо (Сергейчо идва от следния виц: срещнали се Сергей Станишев и Джеймс Бонд и тръгнали да се запознават: Бонд казал: Бонд, Джеймс Бонд, а нашият човек: Гей, Сергей  Heart Eyes показа 87,2 кг. Whistling Голям кеф!
Та резултатът от началото вече е минус 10 килограма за два месеца и 10 дни! Как ви се струва? Добре ли е или е малко?
Иначе и аз свикнах вече със системното хранене, но сякаш все още гледам да си угаждам сутрин повечко, което определено не е правилно. Ето днешното ми меню:
З: две филии бял хляб с кашкавал и салам май е множко това, нали
О: бял ориз с пуешко + няколко парченца домат и краставица
В: две парчета диня

Все не сколасвам още да направя ръжения хляб, дето Сиси го препоръча и днес за пореден път си купих хляб "Вита". Какво ви е мнението за него? И по колко филийки е нормално да се хапва от него за закуска - 2-3?

Иначе от към физически упражнения не правя нищо, ако не се смята, че имам едногодишен хлапак, който е във вихъра си и тичам цял ден след него. Още не съм пробвала скраба и мумиото, но следва....

Лека ви нощ и ще се постарая да пиша по-често Simple Smile

П.С. Мога ли да помоля да ми нанесете цифрите в табличката, за което благодаря предварително Wink

# 636
  • USA
Евита, страхотен резултат! 10 кг. за два месеца са си супер, браво на теб! За хляба на Сиси, не знам дали си прочела как се прави, но отнема общо 5 мин. - 2 , за да смесиш продуктите и след около 3 часа още 3 мин. , за да прехвърлиш в тавичка за печене, никакво време не изисква за правене, а по-скоро втасването отнема повече, но това не пречи. Аз правя доста често, даже по едно време всеки ден.

# 637
  • ВАРНА
           Evita, здравей!
           Поздравления за свалените килограми!   bouquet Чудесни резултати, максималното си постигнала, според мен.
           Но нали се храниш и сваляш по системата? Тогава би трябвало да знаеш, че:

На закуска, която трябва да е преди 12, може да се яде  абсолютно всичко, без да се ограничаваме в размера на порциите, а калории въобще не е необходимо да се пресмятат. Задължително трябва да се закусва, за да се активизира процеса на обмяна. Със ставането може да се хапне нещо леко, а по-късно да се закуси.

Яж си спокойно, нали няма цял живот да си "диетична", а и храненето трябва да  е удоволствие, а не нещо лошо  Peace С всички диети се сваля, важното е след това... Това е разликата между системата и диетата - ние ядем и си угаждаме  Grinning

# 638
Мляко с нес, свалих толкова много, защото изходното ниво ми е с много килограми Embarassed Иначе съм съгласна с написаното от теб, но си мислех, че ако редуцирам малко количествата, ще има още по-добър ефект, знам ли...

maimun77 , окуражи ме за хляба. Аз си представям по-трудоемка процудера и май затова отлагам Embarassed

# 639
Evita,чудесен резултат!Дано  темповете продължат  докато достигнеш желания резултат!Аз съм на Системата от 12.04 и досега съм свалила 8,400кг,но съм доволна-просто си личи.Продължавам,макар и по-бавно  към моята си цел .За днес:
з. ръжени сухари,млечен крем,шунка,кафе,вафла,малко плодове
о.половин варена царевица/май не е много системно/  Embarassed,но нямах подръка нищо друго и се изкуших
в.таратор
Обяда ми доста куца,но пък и след обилната закуска не изпитвах глад.Приятна вечер ви желая.

# 640
  • ВАРНА
Evita,чудесен резултат!Дано  темповете продължат  докато достигнеш желания резултат!Аз съм на Системата от 12.04 и досега съм свалила 8,400кг,но съм доволна-просто си личи.Продължавам,макар и по-бавно  към моята си цел .За днес:
з. ръжени сухари,млечен крем,шунка,кафе,вафла,малко плодове
о.половин варена царевица/май не е много системно/  Embarassed,но нямах подръка нищо друго и се изкуших
в.таратор
Обяда ми доста куца,но пък и след обилната закуска не изпитвах глад.Приятна вечер ви желая.

Рускините постоянно  напомнят, че трите хранения трябва да са равностойни по засищане. При теб закуската е огромна и после глад.... По принцип може царевица, ама да беше хапнала още нещо. Намали закуската, щом не огладняваш до 14ч. И защо ръжени сухари - те са според мен за системното хранене след 12. Сутрин всичко трябва да е вкусно  Peace

# 641
Добро утро! Hug

Evita, страшно много се радвам за теб!!! Hug Hug Браво, това е страхотен резултат!! Heart Eyes Надявам се да не е постигнат с много лишения, не се притеснявай и не се лишавай от нищо сутрин, ограниченията остави за след това и то пак разумно! Вита, ако ти е вкусен го яж сутрин, иначе само ръжен, наистина е много лесен плоският хляб. Peace
Джижи, аз също понякога ям и бял ориз.

# 642
  • София
Добро утро
Права си Мляко с нес сутрин всичко любимо и вкусно!!!

Evita,браво,наистина си постигнала много,стискам палци да продължаваш в същия дух!

Снощи бях умряла от глад след домата и динята,ама няма как,мислех да редувам 7-те варианта за вечеря,но няма да се получи,хич не ми харесва кафявия ориз и мисля да пропусна двата марианта със зърнени храни за вечеря.
Ето какво съм измислила за днес:
з. пържени картофки със сирене+кафе с мляко+кренвирш (доста обилна закуска,но снощи така ми се ядяха картофки,че си обещах днес да си изпържа за закуска  Embarassed
о. зелен фасул с пилешко+сиренце+филийка ръжен хляб
в. салата+извара+тиквички на скара с кисело мляко

За днес менюто ми е супер обилно,но поне е системно,а и снощи така бях гладна,че днес реших да хапна повечко,че не ми се гладува пак:)

# 643
добро утро сладурани
благодаря за топлото посрещане  bouquet
запоцвам от изходна позиция 89кг. #Cussing out
зак.две филййки бял хляб със масло и кашкавал Shocked
об.салата със сирене и варени яйца
в.пилешко месце

хубав ден ви желая  bouquet

# 644

Добро утро!

Искам да ви се похваля, че от днес официално започвам да се боря със 17-тия кг за сваляне. Кантарев показа 113,9  Crazy. Реших да си взема и мерките и моля за вашето внимание - за 5 месеца: талия - минус 28см.; ханш- минус 20 см... За 3 месеца (откакто се сетих да взема и тези мерки): бедро - минус 9 см; ръка (горе, меката част) - минус 7 см.; гърди - минус 9 см.

Фръц пръц, отивам да правя кафенце Simple Smile))  bouquet Hug

Целувки милувки и мнооооого мнооого положителна енергия от мен днес!

Общи условия

Активация на акаунт