"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  Стеле, страхотна си!Браво за прекрасните резултати!Все така да върви с лекота Hug  bouquet

# 646
Стеле, браво ! Продължавай все така Wink На мен ще ми идва и така ми се ядееееее  Cry
з- мюсли с мляко
о- кафяв ориз с тиквички
в- ще я мисля

# 647
Steletu, чудесно!! Hug Само така!
Мъня, ами хапни си повече щом ти се яде, още сега! А към обяда освен ориза, спокойно прибави и салата! Peace
grax, скоро няма да те ядосва тази цифра, защото ще се отдалечиш от нея! Wink
hetera, дай още няколко пъти шанс на кафевия ориз, не го отписвай така категорично,  приготви го по различни начини, пробвай и с ябълка по идея на Жани и малко канела, ако ръснеш.. И да не би да не го сваряваш добре.. Thinking

# 648
А добрутро и от мен.
Steletu бравост страхотни резултати.
Аз днес не съм на кеф. И ми е крив света.За това набързо и се омитам да не всея лошо нстроение тук.
Закуска сандвич с шницел - снощи прових на домочадието и този сутрин се възнаградих с един - щото снощи устоях и даже не ги опитах.
Обяд - салата с много сирене и още нещо ( в процес на размисъл)
Вечеря - месце някакво.
Хайде хубав ден.  bouquet

# 649
  • ВАРНА
    Мъня, ако аз преди цикъл изям толкова малко храна, щях да ходя супер нервна и гладна и или ще набия някого  Grinning или по-лошото - ще ми се прииска да изям света. Какви са тия закуски - мюсли с мляко  Thinking Аз никога, откакто се храня системно, не съм яла толкова малко на закуска. За мен закуската е - сандвич с бял хляб и масълце, и каквото ми се прияде отгоре, може да не е един, може някакава манджичка от забранените за вечеря, еклерче... шоколад... закуски някакви - кифла, кроасан, едни вкусни рогчета правят до нас  Mr. Green Просто ви се чудя - да може да ядете и да се стискате. Погледни резултатите - момичетата, които закусват добре, добре и свалят.
      Аз бях тръгнала да се боря с един килограм миналата сряда, бях се подготвила за две седмици, но днес вече целта ми е постигната! 58.4  Crazy Отивам да изям един еклер с карамел  Grinning

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 12:33 от Мляко с нес

# 650
Мляко с нес, и преди се беше коментирала темата за мюслито тук. Може да хапна и 2 сухарчета, намазани с нещо. Просто мюслито ми е най-лесния вариант за хапване, но ще се опитам да го променя. За обяда ще си хапна и 3 ръжени сухара и салатка. Благодаря ви момичета. Хубав ден   bouquet

# 651
Здравейте Hug
Евита поздравления за страхотния резултат Hug
hetera аз до сега си признавам, че никога не съм опитвала кафяв ориз. А вкъщи има доста пакети бял ориз и аз си готвя него. Нямам намерение да купувам ориз при условие, че имам....нищо че е бял Peace
Стелету поздравления мила, страхотна си!!! Hug Желая ти до целта да валят минуси без проблем  bouquet
Мъня твоето меню за днес ми е много диетично. Обяда ти е направо системен за вечеря. Гледай закускта да е по-обилна, към обяда добави салата, дори може месо, млечни. А вечерята-може ориза с тиквички за вечеря Peace
Жасмин няма мила системно бебе при мен. Днес съм на 4-ти ден МЦ. Вероятно е от самия МЦ. Но наистина снощи ми беше много лошо ooooh!
Бубето поздравления за падащия плюс. Вече продължаваш на чисто и хайде да завалят минуси Hug
grax карай системата и скоро това тегло ще е далеч в миналото Hug
Рене от съпротивата хайде едно гуш от мен да се пооправи настроението Hug
Мляко с нес и аз има се чудя как закусват толкова малко. Моите за куска са доста обилни...и не само закуската ами ям добре през целия ден. Мисля си, че и за това до сега свалянето върви добре защото тялото не си мисли че е на диета. Давам му доста ядене и всякакво Peace

При мен днес-имам си отново чисто ново минусче и за първи път виждам 68кг. иии...Днес съм -200гр. и вече 68.8кг newsm68 Равносметката-за 2мес. и половина съм -7.6кг. и то с такава лекота, че направо не ми се вярва.
Хайде по-късно пак ще ви пиша да оправя малко из вкъщи Peace

# 652
Здравейте прекрасни,

Евита, отлично се справяш. Според мен закуската ти не е особено голяма. Спокойно може да хапваш и повече, ако ти се яде.
Стеле, чудничко Hug
Сиси, вчера нещо не ми се ядеше торта, ама днес как я подпуках. Laughing

Аз още не съм опитвала кафяв ориз, даже не знам къде се продава. Имам цял пакет бял и още един бланширан дългозърнест и като свършат ще си взема кафяв за проба. И без това сравнително рядко готвя. Моите вечери не са разнообразни, но това е точно, защото не готвя и ми е по-лесно да си нарежа някакви плодове с кисло мляко или салатка.

Вчера вечерята ми беше зелен боб с подправки, загрят в микровълновата и голяма чаша мляко с нес (пия само безкофеиново, заради кърменето)

Днес: з. голямо парче торта, мляко с нес, шоколад, няколко захарни бонбона
о. може би китайски зеленчуци с ориз / или салата с нещо - във всички случаи ще бъде в ресторант
в. диня, кисело мляко

# 653
Добро утро мацки  Heart Eyes,
Поздравления на всички за чудесните резултати,мноооого стимулиращо като ,че ли аз съм ги свалила  Grinning
 Аз за седмица съм намалила от към обиколки:бедро 56см от 58см,корем 87см от 91см и така по още 2-3см от другите обиколки  Party
Вечерята снощи беше зелена салата с домат и малко кашкавал..
з-фреш портокал и след малко пълнозърнести макарони със сирене и кашкавал
о-кафяв ориз със зеле
в-кафяв ориз със зеленчуци
Спорен и слънчев ден на всички  Heart Eyes Hug

# 654

Рускините постоянно  напомнят, че трите хранения трябва да са равностойни по засищане. При теб закуската е огромна и после глад.... По принцип може царевица, ама да беше хапнала още нещо. Намали закуската, щом не огладняваш до 14ч. И защо ръжени сухари - те са според мен за системното хранене след 12. Сутрин всичко трябва да е вкусно  Peace
[/quote]

Да,права си,но просто така се случи  Wink.А и като напече слънцето/сигурно и при вас е така/ не изпитвам глад , а само жажда,жажда...Да,ще е добре вчерашния случай да не се повтаря.А по отношение на сухарите-обичам си ги-бял хляб изобщо не употребявам/не изпитвам необходимост/,много рядко по някой миникроасан.
Днес си купих ръжени макарони,та се чудя дали за вечеря ще е системно да си сваря от тях и ги полея с кисело мляко,малко сол и копър.Знам,че има вариант за вечеуря със сухари и кисело мляко,но все пак-спагетите по начина  по който се приготвят са по-тестени,ако мога така да се изразя.За днес:
з.3 бр.ръжени сухари,млечен крем,домат,бисквита,чисто нес кафе
След малко ще си хапна2-3 сливи
о.салата домати и краставици,парче сирене,парченце луканка
в.или горния вариант,или кисело мляко със сухари
Лек и системен ден на всички.

# 655
  • Враца
здравейте момичета!
аз съм във враца /здрасти, жани Simple Smile/  и тук нямам хубав кантар.
мама има един електронен, но с упътванен на немски.
може ли някоя да ми пимигне с превода? ще го сканирам ако има желаещи.
не мога да го мина през гугъл, щото няам на клавишите техните специални букви с точки Tired

мерси, ако някоя се навие Hug

# 656
Здравейте  Hug
janeta* много е ниско това кръвно  Sad Оправи ли се? Браво за минусчето  Hug
Джижи и бял се случва да готвя, но кафяв виждам на доста места. Случи се и в кварталният магазин да има- с изтекъл срок на годност, ама имаше  Laughing
Evita Браво чудесни резултати! Плоският хляб наистина е много лесен за правене, а колко е вкусен- мамамиа мммм
hetera и мен не ме блазни варианта с ориза, но мисля да пробвам с много зеленчуци (лук, морков, чушка, домат, тиквичка...) мисля че ще се получи добре
Steletu Браво!
Кашарел  Hug
Рене от съпротивата Ауу що така? Да не те ядоса Мишел от съпротивата Wink
mimisteff Браво!
Трън в Очите Айде да се видим на по кафенце утре Simple Smile
Плюса е стопен на 100%, имам и 300 гр в минус. Много се зарадвах сутринта  Laughing
Менюто ще го пиша довечера, желая ви лек ден   bouquet

# 657
Здравейте и от мен.
Адаш браво, гордея се с теб Heart Eyes
grax добре дошла. Не се притеснявай за килорамите - когато се харесаш с тях(колкото и да не ти се иска), тогава започва отслабването. Ако всеки ден си повтаряш колко си дебела няма скоро да отслабнеш  Peace
Жани супер си мацко. Остана ти още малко до заветната цел. Пожелавам ти края на август най-късно да я постигнеш Hug
Evita браво, страхотел резултат Hug
Каш как върви 90-дневната? Скоро време те чакаме при нас пак.
Сега да сподяла - обмислям да комбинирам системата с интервалното хранене и по-точно варианта 2х36 часа на течности (чай, кафе, сок, айрян). Знам, че ще ме съветвате да не го правя, но искам малко да си побутна метаболизма, че имам чувството, че е заспал дълбок сън и затова свалям със скоростта на  Animal Snail  През останалите дни ще съм си системна и дано тръгнат нещата, че от 1 година свалям, а само 7 кг съм махнала, което за мен е срамота Crossing Arms
Стига съм писала тука ами да отивам да се захващам с дипломната работа, че без тоа детето ще е при баба си до петък, да се възползвам.
Лек и системен ден ви пожелавам.

# 658
  • Враца
брей, много врачанки сме във системата Grinning

с удоволствие. утре наобед ще ходя за кухнята на центъра и към 12 и 30 със сигурност ще съм там.
ако те устройва, на лс може да се разберем по-подробно Peace
може и жани да дойде/освен ако не е работа Simple Smile/

# 659
  • ВАРНА
           minilini, няма проблем, щом ти е вкусно...  Peace Но според мен това е идеята на системата - не се лишаваме от "вредни" храни, които обичаме и съответно няма стрес за организма. Твоите закуски приличат на моите вечери  Grinning, но пък щом така сваляш килограми и ти е добре...  Peace  Понеже аз ям и свалям, затова като видя някакво орязано, "скучно" меню, ми се струва, че някой се измъчва (според моите разбирания за вкусно хранене  Grinning) Затова си позволявам да коментирам. Свалила съм вече 10 кг без да се насилвам, без да се лишавам... И като знам, че става и така, просто ми е чудно защо някой трябва да се тормози  Mr. Green

Ръжените макарони стават за обяд, но без да ги съчетаваш с месо и риба. С яйца може. За вечеря не стават.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 11:54 от Мляко с нес

Общи условия

Активация на акаунт