"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 154
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  Привет ви! Опитах я вчера Бебоче и хич не ми беше добре снощи.От днес системна пак, когато паднат тогава 4 кила са все пак, няма да се втелясвам толкова.От както опитах системата другите режими са ми трудни.

Мляко с нес, нещо май си омота кг не 68, а 58.4 нали Hug Браво за резултата!

Жанета
, браво и на теб мила! Ти си за рекламно лице на системата, така умерено и постоянно сваляш много ти се радвам Hug Heart Eyes

Отчет за днес:
з . 2 малки тостера с луканка и кашкавал, фреш
о. 1 не малка пълнена постна чушка залята с чесново кисело мляко и салата от домат, краставица и лук
в. мисля я още

# 661
Момичета, браво на всички за резултатите! Много ви се радвам!  smile3501 newsm51

Жани, какво ще правим без теб, като отслабнеш скоро и избягаш от темата?  Sad
(Къде другаде пишете? Аз се мотая предимно в пазаруване от чуждестранни сайтове)

Аз се връщам от фризьор, боядисана в по-светло, подстригана - нов човек направо... Да имам нови сили да се захвана със системата (и тя с мен).  Laughing  Ох и фризьорът един хубааав, синеок, строен, все там ще ходя да се стрижа вече.  Laughing  Даже забравих да огладнея след слабата закуска.  Laughing
Тая сутрин забравих да се премеря, че беше лудница вкъщи, но утре сутринта ще се измеря. Много ми е чудно - всички дрехи са ми широки, след това плуване и ходене на морето, явно съм свалила от обиколки (особено дупе и бедра), но килограмите си стоят само -4 за месеца (демек на морето нищо не съм свалила, толкова тежах преди да замина). Но нищо - мен ме вълнуват формите ми да не са тип шар-пей, пък ку ще да тежа като гюле.  Laughing

Закуска: набързо един сухар с кашкавал и шунка, 1 кафе 3 в 1 (нямах време за друго)
Обяд: пълнени чушки с кайма и ориз; 1 домат; 1/4 ананас
Вечеря: не знам, ще излизаме - ще гледам да е нещо системно, салата с айрян примерно, или чаша вино с месо на скара

# 662
Да ви се похваля всеки момент чакам да ми донесат книгата със Спидито. Simple Smile
Сега колкото и уморена да съм няма да спя, а само ще си легна.После ще изляза из нашите магазини и ще започна да ги питам "Имате ли кафяв ориз"?Ще ме гледат като трактори! #Crazy
Къси ,дълги и релето им ще изгори!Абе селска работа. Joy
Ох днес много голям фитнес имах.Дано ми се отрази утре сутрин това на кантара.
Вече взех да смъквам макар и грамчета. PraynigОх моля се дано и при мен потръгнат нещата.Аз съм много упорита и няма да се откажа,ако ще и 2 години да ги смъквам ,докато не достигна целта си няма да спра!Това сме козирозите.Постигаме все някога целта си!
Браво на всички минуси,направо ме изкефихте!
Кашарел захващай се с една диета или как да го нарека режим на хранене и докрай!Без да се колебаеш,бъди твърда и тия 4 кг ще ги премахнеш.Та ти си още дете! Hug
Отивам да почивам!

# 663
  Жасмин, добре завърнала се от почивката  bouquet Видях снимки, чудесно изглеждате и ти и сладурите ти.

Джижи, диети вече не ща да видя.Ще си правя системата и това е.До сега четох отново книгата и точно за тия моменти със спадовете, застоя и разбрах че няма смисъл да се вживявам толкова, всичко е период, рано или късно всеки минава през това.На твоите приказки за ориза и мигачите се смях много Hug Joy  За детето благодаря, много хубаво се почувствах Laughing Ще тръгне кантара надолу ще видиш, системата работи при всички.Просто не се вманиячавай като мен дето се опитах да се върна на 90 дневната, след тоя режим всичко друго ми се струва неприятно.

И тук да благодаря и да ви споделя че благодарение на Жанета и Мляко с нес  разбрах къде греша, много се вманиачавам.  bouquet Hug Благодаря ви за съветите!  bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 15:32 от Кашарел

# 664
Приемате ли нови попълнения в редиците си?  Flutter
От днес започвам със системата. Дано скоро имам резултати и да се похваля  Praynig.

# 665
Амиии добре дошла. Смело напред и ще успееш. Само не гледай мойта лента  newsm47, аз съм антиреклама на системата, но  не се отказвам.

# 666
  • София
Добре дошли на всички нови  Hug
Аз вече стара пушка  Laughing
Сиси,за кафявия ориз никак не ми хареса,знам,че както и да го комбинирам нищо няма да излезе между нас,но след като Жани и други си ядат бял мисля и аз от време на време да си правя бял.
Тази вечер смених менюто,нямах време за тиквички и салата и хапнах две пилешки шишчета от снощи,дано само не огладнея после много,засега се нахраних достатъчно:)

# 667
Прелитам на бърз отчет, че имам работа. Само да благодаря на всички за поздравленията Hug
Кашарел само така мила. Ти си знаеш всичко, няма да се повтарям тук Hug
Жасмин не мисля да ходя никъде, тук съм при вас да давам акъл Mr. Green
klemi добре дошла и успех Hug

Отчет за днес:
З:пържена филия с домашно сладко от ягоди, 2 парченца домашен кекс, нескафе
О: домати със сирене и сухари-в достатъчно засищащо количество
15ч. нескафе
В:една дебела наденица от тези суровите, изпекох я на фурна+2 яйца

# 668
  • USA
klemi , добре дошла и успех!
hetera, и на мен не ми харесваше кафявия ориз в началото, все едно, че има някаква ципа, но доколкото разбрах е хубаво да се накисва от предната вечер както боба или поне за няколко часа. Аз купих два вида-дълъг и къс, дългия е по-добре и по-лесно се сварява. Мисля, че постепенно се свиква, а и като знам, че е полезен и чак започва да ми харесва. Дано и на теб постепенно да ти става все по-вкусен!
Жасмин, забравих да пиша, страхотно изглеждаш, а представям си и като отслабнеш! Имаш си и големи сладури Heart Eyes!
Джижи, дано вече виждаш по-големи минусчета, с този труд си го заслужаваш!

Аз пък вече два поредни дни се тегля и съм много близо до целта Party. Днес даже ми дойде МЦто, но аз май задържам по време на овулация, а не преди МЦ newsm78. Нямам търпение да видя желаните от мен кг, че да си хапвам всякакви плодове. Сутрин гледам да изям всичко любимо, за да не ми се преяде по-късно, но пък така нямам място за плодове Grinning.

# 669
maimun77 и Кашарел, благодаря ви много!  Hug
Браво на теб, че толкова си се доближила, дано съвсем скоро си достигнеш желаните кг!

Жани, само си говориш, знам си аз как ще ни забравиш и няма да пишеш повече.  Rolling Eyes Grinning

Оххх, аз срам не срам, ще си призная, че се връщам от кръчма, където пих бира, изядох едно парче пица, както и пуешко филе със зеленчуци на скара. Опропастих си цялата система днес. Много съм несериозна.  ooooh!
А цял ден преди това си хапвах по малко и системно... Ама мъжът ми е виновен - той нали е слаб и всякакви диети са му чужди, вика ми, че и така си ме харесва, какво се втелявам, та не искам и една биричка за компания да му направя...и аз от съчувствие...  Mr. Green Laughing  ooooh! Бяхме излязли в градинката пред Народния да поиграят малко децата, щерката се присети, че иска пица от Дон Домат, и айдееее...

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 09:21 от Анонимен

# 670
 Hug
Поправка на днешното меню:
з-фреш от портокал,пълнозърнести макарони със сирене и кашкавал
о-3 яйца по панагюрски с домати
в-ориз със зеле
Бях навън и нямаше как да се прибера до 2 така,че обяда ми беше в 3 Sad
Може ли да го пропусна в такъв случай,не бях мног гладна можеше да издържа до вечерята..с какво това би повлияло на диетата(пропускането на ядене)освен по малко калорие друго обяснение не мога да си дам  newsm78
Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 671
Жасмин мечтай си ти, че ще изчезна....тук ще давам акъл на новите с риск да ме бият някой път hahaha
Ауууу я да те видя какви си ги дробила тази вечер-леле мале ooooh! То моята шепа пуканки дето изядох с надежда да спре да ми е лошо си е нищо. Аз си взех малко от тези на детето...но кръвното ми пк е много ниско и от солените пуканки ми просветна малко, че пих и повечко вода. Ох, защо така ми пада кръвното тези дни? Има ли нещо свързано това с луната, слънцето или знам ли какво Joy
maimun77 браво мила, на стъпка от целта си вече. Успех със задържането сега  bouquet
mimisteff мисля, че няма проблем нищо че е било в 15ч. Добре е организма да не гладува. По- добре е от пропускане на ядене Peace

# 672
Хм,май при вас най ми хареса!От 3 дни ви чета напосоки и макар че имам доста(глупави за вас) въпроси,приемате ли нови?
Непостоянна с всякакви диети съм,работя до 19 часа,като понякога нямам време да ям.Прибирам се към 19.30 направо освирепяла от глад...Не спортувам от 9 години,в далечната си младост бях инструктор по аеробика,сега 1 коремна преса ме МЪРЗИИИИИ да направя...Нали няма да ви издразня,ако ви разпитвам за туй онуй? Hug
10 килограма имам в излишък.

# 673
Жани, не знам защо така с това кръвно - може и да е от резките промени в температурите, знам ли.  Shocked
Дано бързо се оправиш!  Hug
Пий кола, яж черен шоколад - друго не се сещам за ниско кръвно.  Thinking

desi_max, добре дошла! Хубаво е тук, ще ти хареса!  Hug

Аз се чувствам като балон след тая вечеря - вече свикнах да ям по малко и леко и тая пица с бира хич не ми се отразиха добре.  Sick
Другата седмица пак заминаваме за морето, там пак ще се хвана да плувам и да ям по-малко, дано има резултат.
Ама аз си знаех, че лятото няма как да се справя добре със системата - точно в сезона на отпуските, морето, коктейлите, плодовете и сладоледа.  Confused Е, поне мога да служа за лош пример, което също е полезно.  Mr. Green Peace

# 674
desi_max добре дошла и успех със Системата Hug Тук сме за да си помагаме. Прочети увода на темата-там е всичко и ако въпрекитова не ти е ясно нещо питай ни Hug
Жасмин пак ли на море мила? Искам да ме вземеш с теб-ще нося чантите, ще забавлявам децата....само и само на морето да ида hahaha Ти с това море трудно ще може да си системна. Май чак след месец в началото на септември ще си системна Peace А иначе може и от времето да ми пада кръвното-но никакви такива като кола или шоколад....ще си го търпя и дано утре вече да съм добре Praynig

Хайде системки-желая ви лека и мека нощ и утре кантарите да показват много минуси на всички ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт