Kак мога да намеря лекарството Solcogyn...

• 2 554
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!От месец,а сигурно и повече издирвам лекарството Solcogyn и не мога да го открия.Имам гинекологичен проблем и лечението се налага да бъде с тези хапчета.Лекарката ми ме предупреди,че мога да го закупя от чужбина,но уви опитах къде ли не и го няма-Франция,Германия,Израел,Иран,ГЪрция,Турция...Вече не знам какво да правя..тук във форума ми е последната надежда да се случи нещо!Ще Ви бъда много благодарна ако ми помогнете с информация.Знам,че това лекарство се произвежда в Швейцария-сега се опитвам да се свържа с фирмата и директно да го поръчам ако е възможно.
Ще Ви бъда много благодарна ако можете да ми помогнете с информация по този въпрос!

# 1
Здравей,

Аз също търся това лекарство. Казаха ми, че може да се закупи от Полша. Писала съм до няколко интернет аптеки и чакам отговор дали доставят то България, на какви цени, и т.н.
До колкото прочетох от темите във форума, в опаковка са по 2 ампули, а за терапията е необходима 1, така че дори бихме могли да се комбинираме или поне да си поделим доставката, която от чужбина няма да е никак малка.
Ще пробвам да разбера как се поръчва и директно от производителя.

Пиши ми, ако още проявяваш интерес.

# 2
извинявам се че така нахлувам,но искам да помоля mimson да си изчисти кутията че не мога да пратя Лс а е спешни

# 3
IMA SOLCOGYN V BULGARIA. APTEKATA DO MALL SOFIA NA STAMBOLIISKI I OPAL4ENSKA. 52 LEVA, NO GO TARSETE VE4E SE VNASQ, BI TRQBVALO DA GO IMA NA POVE4E MESTA,

# 4
Здравейте,
обиколих цяла Варна, но Солкожин няма никъде, обаче успях да намеря начин да го поръчам директно от фабриката производител в Швейцария. Ако има желаещи може да се комбинираме и да поръчаме заедно, тъй като за сам човек цената с транспорта и рецептата идва непоносима. Ако проявявате интерес, моля свържете се с мен на hristova90@gmail.
dimitrova_paolina, моля те, ако имаш някакви координати като телефон, имейл или сайт на тази аптека да ми ги пратиш.

# 5
Здравейте,

Имам 1 ампулa  (0,5 мл.) Solcogyn.Продавам я за 25 лв. Ако някой проявява интерес aз съм от Варна и имейла ми е ral4o87@abv.bg

# 6
Има го вече в аптечната мрежа.Аз го поръчах от аптека Марешки и 2ампули са за цена 23лв Peace

# 7
Здравейте!Отново не откривам как да започна нова тема?!АКо може админ да ме просветли ще съм много благодарна.Та имам следното питане-планирам да отворя магазинче,тип бебе борса с всичко необходимо за бебчетата,от типа на памперси,пюрета,каши и т.н. без дрехи...НО не мога да открия информация от къде бих могла да зареждам стоката си,някой склад на едро във Варна.Моля,ако някой има информация ще съм му много признателна,ако сподели! Simple Smile Rolling Eyes

# 8
Здравейте, търся това лекарство много е спешно , ще бъда благодарна на всеки един Полезен Коментар , или ако някой може да ме Навигира къде го има и във Коя държава !!

Общи условия

Активация на акаунт