Юлски бебета-Тема 35

• 27 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Момичета, направих албумче, но не знам как да кача корица за албумчето Embarassed. Ще се радвам ако някой го довърши и вече може да се качват снимки Party.

http://julskimami.snimka.bg/?album;aid=516801

# 106
4естит Празник на Ния , Санди и  Кайо и вси4ки останали които са празнували,празнуват или ще празнуват този прекрасен месец!!!!

радвайте се ,наслаждавайте се , нека растат преди вси4ко здрави и безгрижни !!! най - готиният месец е месец ЮЛИ?!!!

bouquet

# 107
Разписах се в албума с две снимки  Peace Много добра идея, ако на някой му се прави колаж с тях, ще е супер  Heart Eyes

# 108
  • София
Сложих корица на албума. Исках да намеря някоя с момиченце и момченце, или пък някое бебче кака или батко, ама рових, рових и нищо такова не открих, но и тази е сладка. Маймун, Мимето, Марулка не сте надписали чии са дечицата. Ние си ги знаем де, ама все пак. Wink

# 109
Добро утро!

Албума се оформя да бъде прекрасен  Peace

# 110
  • София
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИНА НА СКАРАБЕЙ, НА БОРИС НА ПЪЗЕЛ, НА АЛЕКСАНДРА НА АНИ, НА ЯНА НА МАЦКО и НА ДАРИЯ НА ТОНИЧКА! МАМИ ДА СА ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА ВИ И ДА ИЗПЪЛВАТ ЖИВОТА ВИ С МНОГО РАДОСТ!

Хихи сега гледам, че още не е изтекъл срока на анкетата, а ние вече сме си направили албумче. Laughing

# 111
Добро утро и от мен. Аз срам не срам ще си кажа, че и до сега няма парола за албумчето, та ако може някой да ми прати на лични ще съм много благодарна  Hug .
мама Диди страхотни снимки пу пу ..
Сега да разкажа за нашият рожден ден аз онзи ден писах писах, изтрих го, изнервих се и се отказах да пиша. Беше сромничко  от към гости, дойдоха само свекърите и една приятелка с детенце, защото им е далеч на другите да дайдат от София до морето за един рожден ден  Sad  , но аз ги разбирам. Вечерта излизахме с колеги на мъжа ми, а на другият ден дойде от Варна една от най-добрите ми приятелки така, че стана три дена яли, пили и се веселили и уж нямаше много гости, а мишо получи много подаръци. На слдеващият ден направи и първите си самостоятелни крачки, но като цяло го е страх да се пусне да ходи сам. Като го пъсна започва да вика да трепери и сяда, а може да ходи, но като е забъзан пускам го и прави по 5-6 крачки, но се усеща че е сам и сяда. Сега само идва при мен и ме дърпа за ръката да ходим - хваща се за мен и тръгва  hahaha

# 112
Здравейте момичета,

Малко изостанах с форума, че ми се насъбраха задачки тези дни. А и то луд умора няма, са казали хората.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ ЧУДЕСНИ РОЖДЕННИЦИ (който пропуснах да поздравя тези дни). Специални гушки за Ния, Стилиян, Кайо и Санди. Hug

Моята бандитка започна да яде всичко, което си намери по земята и постоянно й вадя нещо от устата.

Ем, олеле... само това ми липва да намалее апетита след годинката. Че то мойто само това му трябва и ще спре да се храни изобщо. Ей сега се опитах да й дам попара за закуска. Харесва й, но още й се повръща от парченцата. А иначе няма проблем като й дам сухара да си го дъвче.
Диди, много сте красиви. Съжалявам, че не успях да дойда и аз за празника ви, но Калина ми спретна една малка температурка предния ден. За щастие се размина с разболяването.
Хриспа, нямам никаква идея как ще стане отбиването. Не ми вдига блузата, но може би скоро ще се усети, че може.

На морето - не сме имали проблеми с храната, защото Инето така или иначе си яде (колкото и да е малко) бурканчета. Заредих си от София тези, които знам, че обича и така. Иначе от закуската в хотела й взимах малко сиренце за сутрешната каша и яйце, когато ми трябваше за обяд. Цветен, а ти нямаше ли уреда за готвене на пара на Чико? Можеш да го метнеш в куфара, пък там ще има достатъчно материал, за да й забъркаш нещо.

Вече реших рождения ден на Инето да го празнуваме вкъщи, че бюджета ми ограничен този месец. (Пестя за море Laughing) Ще поканя по-близките ни приятели, които имат деца и така. Уф, засилих се да слагам снимки в новото албум и се сетих, че още не е направила годинка маймуната. Laughing Sunglasses ooooh!

# 113
Ето малко снимки http://foto.bg/data/500/IMG_09795.JPG
това е тортата, но са ни объркали името, а го видях прекалено късно, писали са го "Стилян" при положение, че три пъти повторих, че е СТИЛИЯН http://foto.bg/data/500/IMG_09906.JPG
http://foto.bg/data/500/IMG_09768.JPG

# 114
Джил благодаря за паролката и поздравленията.
А и заплеса (т.е. аз) да честитя на тези който съм пропуснала. Честит първи рожден ден на
Ния на Medula

Калоян на Virginity
Максим на norita82
Александрина на miss_niq
Крис и Марк  на eden_haven
Антоан  nu6ito 79

Санди на @mi

Велизар на oktaviq
Ясен на костенурка
Ива на dimito

и на днешните рожденници
 Марина  на ckarabei
Борис на puzzle

Александра  Ani_1981
Яна на matzko
Дария toni4ka_86

Да са ви живи и сдрави дечицата мнооого, много да ви радват и им пожелавам детство изпълнено със смях и веселие  Hug

# 115
  • София
Момичета здравейте
Да кажа как се развива болестта при нас - изписаха ни Цефзил с диагноза гнойна ангина ( само да кажа, че ходихме при 3-ма доктори, и тримата ни изписаха антибиотик). Пи го два дни и днес и избиха пъпките - предполагам, че е розеолата, пък може и да е алергия от антибиотика. При всички положения трябва да го спра и ще я водя вече в Токуда, каквото трябваше да направя още преди #Cussing out
Иначе си подържа висока температура, не иска да яде нищо, освен малко АМ и водичка, постояно е отпаднала. Да попитам, за розеолата пие ли се антибиотик или отшумява сама newsm78

# 116
Нели, нищо не се пие за розеолата, като изключим температурата се кара много леко.
Честит празник Пъзел, Мацко и Скарабей, както и на останалите майки днес. Да отгледате деца, обградени с любов и разбирателство Hug.

# 117
  • София
Честито на всички вече навършили 1 годинка!

Върджи, много сладък този Кайо, м-м-м...
Марулка, забравих да напиша преди, много ви е била хубава тортата за рождения ден, съвсем по моята мания напоследък Simple Smile
Нели, това с гърлото и температурата прилича на скарлатина...Бързо оздравяване!Има някакъв бум на шарки това лято, обикновено са пролет и есен, а не лятото...Ако е скарлатина ще ви вземат гърлен секрет, в Цибалаб за половин час става експресния тест.Розеолата не знам да е с ангина.Моята щерка я кара само с температура, леко отпаднала, беше леко зачервено гърлото, но не червено и с налепи и гнойно, каквото е при ангината.Пъпките може да са и алергична реалкция към антибиоика...Отидете в Токуда, сигурна съм че там ще успеят да ви дагностицират добре
Джил, моята разбойничка яде попара, но все иска с нещо да си ирае и да слага в устата, и аз реших проблема така - в ръка давам нещо за дъвкане, между отделните слагания, сърфирам с лъжицата до устата, и така яде всичко бързо, без да се маже.Започна да си вади храната от устата да си я разглежда примерно Mr. Green

щях да пиша още неща.....

# 118
Заемам се с правенето на колаж - "Децата ни на 1 ден и 1 годинка", Но не обещавам да стане бързо. Пък и гледам, че няма много качени снимки още. Аз ще ги дърпам от албумчето.

# 119
  • варненка от София
Нели, може и херпангина да е. А обривите от лекарства си приличат и са много характерни, получава се по цялото тяло, пети, длани. Копривна треска му казват и е гадничко. Виж Стефи как беше http://maruli4.snimka.bg/baby/stefanacheto.83498.19306431

Скарлатината наистина с гърлен секрет се потвърждава и тогава АБ не мърда. Езикът е милново розов и на пъпчици. Каквото и да е, дано го кара леко сладурчето малко.

Прашинкова, поправих се в албума  Blush

Ели, много се чудех каква торта да направя за Неви и се вдъхнових на тема калинки и се получи това. Сега съм в подготовка на тортата за Стефи в края на месеца. Избрала си е да е на тема "Ягодов сладкиш" та ще видим каква ще я сътворя.

Ние отиваме на разходка.

Честит празник на днешните празнуващи малчугани!

Общи условия

Активация на акаунт