Юлски бебета-Тема 35

• 27 328
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Мамита, започнах колажът, а като се замисля ще имам и доста време да го направя до като всички навършат 1 годинка  Heart Eyes . Искам да помоля да пишете кое бебче на кой е, че сега имам проблемче има снимка на София, но не знам дали е на миме-то или на  keiti  Embarassed

# 121
  • София
Ние ходихме пак днес на доктор - те пак не знаят дали е алергия към антибиотик, или казаха - морбили Shocked. Дано да се разбере вече, че само лекарства гълта. Някой боледувал ли е от морбили

# 122
Ние ходихме пак днес на доктор - те пак не знаят дали е алергия към антибиотик, или казаха - морбили Shocked. Дано да се разбере вече, че само лекарства гълта. Някой боледувал ли е от морбили

NellyR дано всичко да е наред  Praynig стискам палчета да се оправя вече дребчо, тез болестииии  ooooh!

# 123
  • София
Моята мадама е  Laughing, като не можем да се видим по срещите, така е.

# 124
Моята мадама е  Laughing, като не можем да се видим по срещите, така е.

дам и аз предположих така, но реших все пак да питам да не стане авария  Laughing , ами само да си дойдем и се включвам и аз активно, от тука ми е малко трудничко  Crazy

Да се оплача днес ни гонят от този хотел и съм много нещастна, че трябва пак да събирам багажииии (писна миииии  #2gunfire  #Cussing out ) Утре най-късно вдругиден трябва да се изнесем (а им беше хубаво като бяхме зимата тука - лицемери). Оф днеска всеки втори пост е мой - изгонете ме от тоя компютър багаж имам да събирам  Banghead  smile3515

# 125
Честит Рожден Ден на всички сладури, които тези дни станаха на 1 годинка!  Hug Да са живи и здрави и много щастливи, да радват всички около тях!

# 126
  • USA
Sirius, много хубаво, че се наемаш да правиш колаж, при условие, че си е голяма играчка. А да попитам за снимките с новородените ще слагаш само главичката им ли newsm78 Embarassed?
Нели, дано скоро разберат какво й е на Дария Hug!

# 127
Хубава идея за колажа.Моето Кати беше много синьо и грозно първия месец ама си е мое и си е сладко  Laughing И аз сложих снимки.

Нели,дано по-бързо се оправите  Hug

Миме,Дамян е очарован от София-как я оставаш сама по диваните и тя се пази сама  Laughing

Немога да повярам,че оправих вече багажа ,че чак и разходка си направихме с тати и Катето.Петя пътьом я оставихме за известно време в Карнобат,че на майка ми й домъчняло. Laughing После ще ми я доведат и ще отпразнуваме най-накрая рожденния ден на Катето.

# 128
Sirius, много хубаво, че се наемаш да правиш колаж, при условие, че си е голяма играчка. А да попитам за снимките с новородените ще слагаш само главичката им ли newsm78 Embarassed?

започнала съм го така http://foto.bg/data/500/izrezka.jpg

# 129
# 130
  • Canada
Чочииии, наистина луда работа! Как го е родила - не мога да я мисля... ooooh!
Идеята за албумчето е страхотна и бебенцата са много сладки... Като навърши Нико годинка и аз ще добява снимки...
НелиР, барзо оздравяване на вас! Praynig
Оффф при нас новото е, че не можем да стигнем до единомислие относно семейната почивка. Аз съм подготвила 3 варианта (с и без деца) и не мога да хвана мъго насериозно да реши... ooooh! Ужасен е в това отношение.... Sick А много ми се ходи някъде вече. Rolling Eyes

# 131
  • София
Хей, здравейте!

Страхотна е идеята за албума, ще е включим и ние когато ни дойде времето.

Днес малкото ми момче направи три или четири крачки напълно сам  newsm53. Не го броя за проходил, но тези дни ще е.

ЮБ кога каза, че заминавате за Китен? Да се чуем, за да се видим?

Чочиии, направо не я мисля тая тетевенска мама как го е родила това 6 килограмово бебе. Дано да им е живо и здраво!!! Да си го гледат с много любов!!!

# 132
  • София
Леле Thinking, 6 килограма  Shocked и 55 см , София на 4-5 месеца беше толкова  Laughing Ама жената добре изглеждаше  Mr. Green
Карелия, решавай ти тогава, щом той се тутка  Wink Аз, ако пролетта не знам къде и за колко ще ходим, и ако сме без резервация, то това май не ни се е случвало  Thinking Март, април съм превела капаро вече, то сега май ласт минит си е най-изгодно, но ние си планираме отпуските още пролетта.
Диди, да я види в нас как е  Laughing Нали няма да съм и все до г**а, да знае как се пада  Crazy
Днес в двора на кварталното училище водихме София да ходи с уолкъра. Имаше още 2 майки с прохождащи деца, едното тъкмо е проходило самостоятелно, а другото беше с колани  ooooh! Като ги заразпитвахме, се оказа, че с коланите е на 9 месеца  Shocked, тя направо си го носеше във въздуха. Седяхме и я гледахме стреснато  Laughing Детето не лазело, щото не му давала да стои на паркета, не излизало от килима, или само в креватчето си стояло  #Crazy. А другата каза, че и те така, заради него купили килим  Joy А София си лази на асфалта и те припаднаха  Twisted Evil После си намери камъче и си го разглежда, а едната се разписка-Камък, камък- викаме, Нищо, тя пак - Ама ще го лапне  Laughing Ние - пас, притеснихме я женицата много:hahaha: Набързо и изнесохме една лекция защо са вредни коланите, защо е хубаво на земята, ама дали вденаха нещо, не знам. Аз ли съм се повредила, но в нас само в кухнята имаме плочки, но и там си лази боса. А на паркета си се отглежда по цял ден, как така не може на паркет?  newsm78
Аз дали се похвалих тук? Започнах шофьорските курсове  bowuu Най-накрая се наканих, като фалирах окончателно юли  Laughing Който кара из София, да се пази от червена Ланчия  newsm01, че още на първия ден ме изкара на Сливница  Crazy Днес ми беше третото кормуване, ама нещо не ми е много притеснено  newsm78, сигурно съм супер зле и затова  Joy  
Сириус, браво за колажа  Peace Ама как така ще ви гонят? Shocked Зимата сте им добре, но щом са вече в сезона, не им трябвате. Нали трябва да свалят 5 кожи от туриста  Mr. Green

# 133
ЮБ, вие сега ще идвате ли насам или не.Каза,че не е сигурно  newsm78 Да знам и аз тук как да ви организирам,че да се видим.  Laughing

Аз като знам как родих 2,6 кг тази женица горката.

Миме,и ние така си оставяме децата да правят каквото си знаят.Не ги разбирам майчета,които са непрекъснато над главите им.На почивката имаше  доста деца на възрастта на Петя-те не ги оставяха да дишат а ние през повечето време не знаехме къде е Петя-ама си починахме де  Laughing Тя ходи,играе,завръща се.Повечето с деца си тръгнаха още на 4-5 ден  Mr. Green

# 134
  • Кърджали
Миме, обявили са те за ненормална, как може детето на земята  Mr. Green
Иначе и Кати е все по земята, при нас е в стаите с мокет, а коридора и кухнята са теракот /така я заварихме квартирата/, Кати и през зимата почти не е била с чорапки, сега и слагам само намън заради обувчиците. Тия дни, откакто се научи да се катери по дивана, не мога да я сваял от там.ОЧаквам кой ден ще тупне на емята, за да разбере, че дивана не е най - удачното място да имитира скачане. Навън е все по земята, опитам ли да я задържа в количката следва бунт. При което от майките, с които излизаме следва реакцията"Аз затова не го пускам на земята, ще вземе да му  хареса и после да иска", това беше буквален цитат. Една майка по едно време се оплакваше, че нейното не искало да пълзи, па то от кошарата не е излизало.
Ние си бяхме на село.Кати се радваше на котките по двора, ако бяхме останали още няколко дена, само за да ги докопа щеше да проходи. Казаха ми, че е правила опити да имитира магарето /ех, това не го видях/, бягаше от всичките си лели, ма на мъжете им налиташе с голяма прегръдка. А аз успях малко да подремна.
Ей туй е радосттта на Кати щом зърне от някъде да изкочи котка.

.

Общи условия

Активация на акаунт