Юлски бебета-Тема 35

• 27 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!

Честита първа годинка на порасналите сладури.Живи и здрави и много да радват мама и  тати!   bouquet

Да се похваля,че ходихме на хирург и с нашия тестис всичко е ОК  newsm44 !Ще изчакаме до 2год. и половина.Камък ми падна от сърцето!

Хубав ден на всички!  Grinning

# 31
Добро утро!

# 32
Добро утро и от мен,

Калина се пльосна да спи (спалня два на два й е малка, какво си мислите) и аз дойдох да ви нагледам.

Честит първи рожден ден на Здравко на Валерия. Да е много послушен и грижовен батко. newsm59
Четито и на Александър, Димана и Златомир!

# 33
А пък ние сме с температура, пфу.

Честити рождени дни на малките-големи човеченца!

# 34
Честит рожден ден на днешните ни рожденици, Валерия, весел празник днес, както и Desstiva, cherry_girl, tediata. Честита първа годинка на децата ви newsm38.

# 35
Ей ама днес заспахте ли какво направихте, вчера сте изписали света, а днес - почти нищо...
Нашия празник мина по обиколки по бабите а надвечер я заведох в детски център с приятели, че не я бях водила досега, милото гледаше като шашнато.

Хриспа, хич не съм голяма фенка на фейсбука. Последно май някакви покани съм получила, но понякога като не мога да разбера от кой са не ги прибавям, че има и разни дето си рекламират бебешките сайтове и ме дразнят, т.е. ползват си го само за комерсиални цели. За мен фейса е само да си кача снимките за да ги видят рода и приятели, не да пращам на всички поотделно на мейлите.

Маймунче, докато минат през всички посредници най-рано след 10 дена ще е шумното честитене. А Стейси какво се чудиш, че е дива, като няма кой знае какви контакти с други хора, нормално е.

Бубичка, аз гледам да налагам режим да спи следобед, а не предиобед и надвечер, точно когато сме по улиците, а следобед като искам да подремна един час тя да ми намила на главата и да мрънка.

Драга, е на вашата торта наистина най-много й отговаря да е с ряпата...

Фелисити, аман вече, просто не знам някой повече от вас да е боледувал, ако не е едно, ще е друго, дано поне да се наболедувате наведнъж и повече да не чуем за болести от вас.

Миласара, голям купон при вас бре, честито на рожденниците...

Честит рожден ден на Здравко на Валерия!
Честито и на Александър, Димана и Златомир!

# 36
  • София
Честито на днешните рожденници! Да са живи и здрави и голеееми да пораснат!

Гледах снимки на някои от рожденниците ни - страхотни са! Маймунче, Стейси е много, много хубава и нежна  Heart Eyes

Емчо, недей тъй бре душа, че това му е второто боледуване, само измислената му алергия е постоянна  Laughing. Лошото е, че като го хване нещо не го пуска дълго, последното беше месец  ooooh! Хайде пускай снимки на Изабел, да я видим каква е станала хубавица  Hug

# 37
Ем, то затова и я избрах видя ми се тематична Joy.

# 38
Пуснах пуснах снимки в албума...

# 39
  • Canada
Запис и от мен! За съжаление вече рядко успявам да прочета, и камо ли да пиша...
Добре че има редовни майки, които да пускат теми (Чочии.... Peace) и други, които да пишат редовно, че иначе ще ви забравя...
Кукумявче, надявам се че изкарвате добре! Peace Hug
Деянова, това е много добра новина (за тестиса). То май и ние ще трябва да зеведем Нико да го прегледат...
Аз пък си мислех тези дни във връзка с РД на Нико, че сега хич не се втелявам много-много как ще го празнуваме или разни такива. Сякаш повече ми е интересен РД на Кари, понеже тя много се радва, иска да има деца и т.н. А пък малчо нищо няма да разбере и да запомни... Чак ми става неудобно, че някакси го оставям на заден план... Rolling Eyes

# 40
  • USA
Здравейте Heart Eyes!

Честито и на Александър, Димана, Златомир и Здравко, да са живи и здрави newsm59!
 Отново благодаря за страхотните пожелания тук и във фейсбук Hug Hug Hug!
Деянова, супер новина!
Емили, Изабел има невероятни очи, на кого са? Май ти си с такива newsm78?!
Сафо, много ти е добре прическата, ама то човек като си е хубав , всичко му отива Wink! Видях снимките, мноооого сте хубави Heart Eyes.
Фелисити, благодаря за Стейси Hug!
Миласара, аз съм изтървала какъв празник имате, но да ви е честито!
matzko, дано да е някой краткотраен вирус и бързо да се оправяте!
Миме-то, все забравям да ти кажа, като гледах снимките от РД и ти доста си отслабнала.
За анкетата- гласувах за юлски бебета Simple Smile.

Вчера си изкарахме много добре Party. Стейси досега не беше носила обувки. Има един чифт подарък, но не й ги бях слагала. Купих й само за РД едни сандалки, сложих и ги и като седна 10 мин. не мръдна, стоеше като препарирана Laughing. даже на снимките още малко щеше да ревне и ги махнах. На ресторант и друг път е ходила, държеше се много добре, обаче вчера, направо полудя ooooh!. Блъска по масата, въртя се, става, пищя Laughing. На съседната маса имаше семейство с дете горе-долу на същата възраст на Стейси, ами то си стоеше кротко, играеше си с играчките и гък не каза. Как става това не знам newsm78. И като цяло вчера си беше доста щура, все едно знаеше, че има специален ден.

# 41
Честито на днешните пораснали дечица!! И по специално на Димана и Здравко!
Чери ми липсва..

matzko, оправяйте се! И мен ме повали нещо днес, и температура вдигнах..
Felicity, Кайче сигурно има план и смята скоро да забравите за всички неприятности, вече голям мъж! Hug
Деянова, радвам се за вас!

Видях много хубави снимки във Фейса.. Hug

# 42
  • София
Здравейте момичета
Честит рожден ден на днешните дечица. Да са ни живи и здрави всичките  bouquet
Аз също качих снимки в албумчето, обаче май малко прекалих с броя, ама нали имахме и кръщене...
Ето ни и нас
http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1-godinka.510610.19538026

# 43
  • София
Влизам само да честитя на днешните ни рожденничета! Да са живи и здрави и да радват хората които ги обичат.
Напоследък не ми остава много време да ви следя, все изникват разни задачки, сега се прибави и организация на морето, та не знам от къде да започна. Много се замислям да си взема едно котлонче и да й спретвам по някоя супичка, но така пък май няма да ни остане време за плаж, ама пък иначе там с какво да я храня, като вече ми отказва почти всички готови пюрета.
Болничките бебчета и мами бързо да се оправят.

# 44
Честит рожден ден на днес порасналите дечица! Живи, здрави и игриви!    bouquet

Цветен прашец, накъде сте се ориентирали да почивате по морски? По принцип няма да ти отнема кой знае колко време да приготвяш нещо за Кати, но можеш и супичка да й вземаш от някой ресторант. Децата вече не са малки и ако съм на твое място /всъщност аз от вчера започнах съвсем внимателно/ ще въведа белтък за да съм сигурна, че няма да е нещо ново и непознато ако случайно попаднат следи от него в храната и ще си храня детето в ресторант /има супички, варени картофки, зеленчуци на пара и други подобни/. Друг е въпросът доколко са приготвени по най-добрия начин, но все пак няма да е нещо фрапиращо ново и неподходящо.

Хриспа, аз писах на Маймунчето за снимките във фейсбук, защото тя наскоро ме спешава, че не съм показвала Мишо  Laughing  Ще ти пусна линк към профила ми на ЛС  Hug

Мацко, бързо да преборвате вируса  Hug

Ние днес бяхме на мерки и теглилки - точно 10 кг е, ръст - 79,5 см. Другият месец сме на ваксина, а сега ще пускаме кръв и урина.

Маймунче, Сиси, Медулче, благодаря за хубавите думи и поздрави!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт