Юлски бебета-Тема 35

• 27 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1-godinka.510610.19846271 -това са няколко снимчици от вчера. Тан, снимки с ръчно изплетената рокличка ще има в събота  Peace

# 646
Здравейте, аз се поизгубих няколко дни първо заради болестите, които слава богу вече отшумяха (тихичко да не чува лошото) и второ и аз имах същият проблем за които писаха няколко мами - не ми се отваряше сайта. Почвам със честитките Първо на патерица
Никола на svetly_  Hug
Калина на EliG  Hug
Ясен на мушмул  Hug
Доминик на moeto dete prekrasno

Андреа  на cesari  Hug
Аманда  на buffy
Даниела на chocho-san
  Hug
Мартин  на radost78
Георги на kukumiavka
  Hug  Hug  Hug
Виктория на Jerita
да са ви живички и здравички дечицата!!!

А днес специални поздрави за Ема на MAMA MISHE    bdbaloni baloni

много много да те радва и да те слуша малката принцеска  Hug

Честит рожден ден и на Елица на Daniele

# 647
Здравейте и от мен, използвам момент, когато нямам работа в офиса, за да ви прочета и за да се включа.
Виждам, че и други дребосъци са започнали да проявяват рачешкото си характерче и да се тръшкат. Вики също доста се инати от известно време и плаче и с повод, и без повод. Даже мога да кажа, че съм леко притеснена, защото до сега беше едно изключително кротко и спокойно същество, което само се усмихва, не е плакал, спи по цяла нощ, абе дете мечта. Да ама не. Вече има свое мнение и ако нещо не е така както го е решил започва да мрънка. Освен това ми се струва, че е хиперактивен, ама много, много активен. Как е с другите момченца, защото ние в градинката сме в компания предимно от момиченца и нямам много наблюдение как се развиват другите момченца на тази възраст. Не харесвам у себе си, че съм много импулсивна и точно това качество не исках да предавам на детето си, ама на, точно обратното стана. Само как се ядосва понякога, когато прави нещо и то не му се получава, започва да нервничи и да хвърля някакви неща.
Иначе, той вече втора седмица е на село с баба си и вече е проходи.Бил изключително щастлив и много се смеел, когато тръгнел сам по улицата.

# 648
  • София
Здравейте, първо да честитя 1-вата годинка на Ема на мама Мише!   bouquet

Да се похваля, че Мишока проходи. Не мога да кажа точна дата, но около 23-ти, когато му е месечинката. Сега вече му е малка къщата, непрекъснато иска да обикаля и да отваря и затваря всички врати.
Вчера правихме ваксината за морбили и т.н., но не ми казаха след 10-тина дни какво да очаквам, само вечерта ако вдигне температура и след няколко newsm78 дни можело да се появят обриви. Добре, че сте вие да се просветя  Hug
В събота пращаме каката на лагер, а с бебо мислим да отидем на Боровец за 1 ден. Аз ще го уточня, но да питам и вас - като кажат, че имат кошарка, това включва ли дюшече и чаршафи?
За срещата вече твърдо ще дойда, само да кажете 100% че ще има. Само че ще позакъснея, защото точно в 12 взимам ДК.

Не се ядосвайте на Стеф, казала си е какво мисли, не е лицемерила пред нас да говори едно, а в други форуми - точно обратното.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 18:53 от Cuckoo

# 649
Куку,браво на Мишока-стягай се и ти  Laughing А за кошарката-незнам дали имат но аз бих взела он същи дори и да имат.

# 650
Куку, честити ходещи крачета на адашчето!  Hug Хотелските кошарки са с матрак и чаршафи, но понякога слагат чаршаф от голямо легло сгънат на две. Затова те съветвам да си сложиш в багажа един комплект от бельото на Мишо.

Шора-мишора, честити ходещи крачета и на твоето момче!  Hug

# 651
  • София
Аманита аз щом сложа Георги по гръб да легне,за да му сменя памперса и се почва едно тръшкане,иска да се обръща,аз не му давам и е еедна борба,той реве все едно го коля,направо е ужас,обикновено мога да го залъжа с играчка /невиждана досега по възможност/  Peace
Куку честито за прохождането!И аз бих взела чаршафи със сигурност  Peace
Радина аз съм навитак за утре,но пък нашите идват точно утре за 2 дена...Ще се опитам все пак да дойда.Къде ще е срещата?
Чочи нещо не ми се отваря линка,това нали е нашия албум?

Да ви се оплача вчера ми откраднаха телефона...от плажа.Вечерта с мъжа ми си тръгваме от плажа и отидохме до Варна,за да си вземем тортата и после директно вкъщи.По едно време се сещам аз,че нещо не си виждам телефона и почвам да го търся навсякъде,но разбира се не го намерих.По едно време баща ми ми се обажда на телефона на мъжа ми и ми казва,че телефона ми бил откраднат,някакъв човек го е намерил,бил смазан,не приличал на нищо,но ако искаме да се видим,за да ми върне картата..Намерил го е във Виница /варненки знаят къде се намира/,а ние бяхме на плажа на Св.Константин и Елена,на МВР плажа.Как се е озовал във Виница един Господ знае,но здраве да е..много ми е мъчно..много хубави снимки правеше,беше ми и като фотоапарат..  Tired   #2gunfire

# 652
  • USA
Сафо, благодаря ти  bouquet! Напълно изчерпателна беше, всичко, което ме интересуваше ми стана ясно. Остава най-трудната задача, да склоня таткото да ми купи поне една Laughing.
 Кукумявче, много кофти за телефона Hug.
Куку, Шора-мишора, честито ви прохождане!
За тръшкането- аз и преди бях писала, че не мога да си позная детето, но явно е често срещано на тази възраст, дано по-бързо да го израстат това.

# 653
Хайде похвал...

Няма да ни реимунизират. Контролната урина е чиста - няма я гадната Клебсиела... И най - накрая имаме си обеци. Много рев му хвърли, ама е много сладка с тях. Сега вече няма да ни питат момченце ли сме.

# 654
Чочи нещо не ми се отваря линка,това нали е нашия албум?
Сигурно нещо не съм направила както трябва  newsm78. Пробвай сега: http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1-godinka.510610.19869801
Много кофти за телефона  Sad

За тръшкането-ще кажа само едно: УЖАС ooooh!

# 655
  • Canada
Eeeeee eдин път и аз да си похваля моето бебче - Нико не се тръшка.... Naughty Реве, коато не ще нещо или пък иска и не му давам, но поне не се тръшка... Това тръшкане ми е познато от Кари в разни периода и еужасно наистина... ooooh!
Куку, честито ви прохождане...
Може би и аз тръбва да водя Нико проходил, понеже днес почна вече сам да се пуска и да прави по 5-6 крачки, но... Аз още гледам да го стъскам за ръката... Blush Както мъжа ми казва: "Надявам се Нико поне до втората си година да проходи, благодарение на теб!"... Confused Embarassed Rolling Eyes

# 656
  • София
Куки, препоръчвам ти да пробваш гащи-памперс. Обуват се като обикновените гащи, но пак си имат всички ластици и попиват, лепки нямат. Сега вече трудно се слагат обикновените памперси, не искат да са легнали хич. Аз ги купих от ДМ, мисля че и във Варна имаше, но то и на други фирми също има. Много лошо това за телефона, чувството е отвратително, дори и не са ти откраднали нещо скъпо. Мен веднъж ме обираха, но пари, в службата ми взеха 600лв и документите. За парите, преживях го, но противозачатъчните и разни листчета в портмонето не можах.
Ral,  Peace Честито за обиците  Flutter
Аз готвя някаква мусака, без мазнина, с капка зехтин, каймата и лука ги варих, мелих си месо в магазина, а заливката само от к. мляко и 2 жълтъка направих.  Не знам София дали ще яде, но нали трябва да свиквам да готвя съобразено с нея.

П.П Това го писах към 19 ч, но съм забравила да го пусна  Rolling Eyes

# 657
Кукумявче на Летния театър към 16:30 часа, да се видим за по кафе, че не се знае, кога пак ще ни се отдаде тази възможност Wink И Емили е тук, ще и се обадя като се разберем  Simple Smile
А за телефона много неприятно, ама защо ще го крадат и после ще го трошат  Thinking
Честито на всички проходили малки човечета  Hug Моето след 1 седмица затишие, днес пак направи няколко самостоятелни крачки. Но основно си пълзи и не бърза човека да ходи.  Grinning

# 658
Кукумявче, много неприятна случка си имала. Как са го взели, докато сте били във водата може би?

Маймунче, пожелавам ти такава тенджера, щом много я искаш, но защо не обмислите вариант да я вземете от България, ще ти излезе наполовина.

Миме, за мусаката - аз като я правя слагам всичко сурово - кайма, лук, картофи, доматен сок, малко вода и мазнина. Обърквам добре и слагам да се пече във фурната. Не варя нищо предварително. Накрая си правя заливката.

Радина, и Мишо е така - на 16-ти се пусна за първи път и направи 6-7 крачки. После още няколко пъти се е пускал, но основно гледа да се държи за нещо с едната ръчичка или пък да пълзи.

# 659
  • София
Здравейте мамита!
Такааа, за тръшкането направо не ми се говори. Някакъв ужас, като реши, че иска нещо и не й се получава започва така проглушително да пищи, че като е близо до мен направо ми вибрира тъпанчето, на път е да се спука. И аз се опитвам да не й обръщам внимание, но много трудно ми се отдава, след като спре да пищи се опитвам да й обясня, че така не е хубаво да прави и, че не мога да я оставя да направи това което иска защото ще се удари или че в кофата е мръсно, но какъв ли е ефекта абсолютно не знам въпреки, че съм сигурна, че ме разбира. Понякога когато й забранявам нещо не толкова опасно я оставям да го направи, за да види, че примерно от това боли и после обяснявам, че ето видиш ли как след това има "ох" и разни други тем подобни опити за справяне с лошия характер правя, но май, май в по-голяма степен само си мисля, че нещо правя.
Да ви кажа сега как се притесних днес. Правихме ваксина и педито каза да не се къпем. Вечерта се беше наакала и аз викам да й измия дупето и я сложих умишлено права в едно легенче уж да й създам впечатление за баня, че иначе не знам как щеше да заспи като е свикнала всяка вечер на баня и умишлено не й съблякох блузата, за да не намокрим ръчичката, но както я миех, а вярвайте ми имаше какво да се мие и изведнъж тя се цопна с пълна сила по гъз в легена и не само намокрихме ръката а я и нацапахме с ако. Направо изпаднах в ужас, бързам да съблека блузата тя се пързаля в легена не мога да я задържа права, не мога да сваля блузата, а таткото беше повикал един майстор да прави вратата в хола, че не се затваряше аз го викам да помогне той не чува, аз тичам с нея в ръце из къщата чисто мокра и мръсна да го извикам, тя рита и иска да я пусна, оставих я на пода за да отворя вратата, че си говореха високо и не ме чува, направо изпаднах в голям ужас. След това ми се стори, че излезнахме от банята по-мръсни отколкото влезнахме. Почистих мястото на убождането със спирт, но ми е много притеснено да не сме го замърсили нещо и де не се получи някаква реакция. Извинете ме за кривия пост, но колкото ми беше притеснено преди да тръгнем за ваксината сега ми е двойно по-притеснено. Аз също много четох за тези тъпи ваксини и накрая не се престраших да ги откажа, а сега на всяка треперям като лист, а сега пък да не говорим. Кажете трябва ли да правя нещо друго в този случай.
Кукумявче неприятно но ще го забравиш, тегли му майната не е човешки живот, ще ти купят по-хубав. 
Нелир нещо не мога да ти пусна лично съобщение-нека си говорят, както се разберат така.

Общи условия

Активация на акаунт