Моля за препоръки за лекар в Майчин Дом

• 9 349
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Цитат на: Svetla1
Цитат на: Kate_pate
Но, ако нямаш връзки там си загубен. Гаранция. Личен опит.

Аз родих там без връзки и уговорки и още не съм се 'загубила', както и детето ми!

....Имали сте късмет...

# 31
  • София
здравейте,
на мен ми предстои да раждам в майчин дом.във връзка с това искам да кажа 4е наистина не е хубаво да се извърта темата.в случая тя е за препоръки на лекари във въпросната болница.
а това което се е случило там е наистина много ужасно,но то би могло да се случи и във всяка друга.това че не се е намерил човек да напише не означава че не се е случвало.
за всяка болница има добри и лоши отзиви,както и за всеки лекар.
не искам да влизам с никой в спор а просто изразявам мнението си.

# 32
  • Sofia
и аз мисля, че темата е за това как да се избере подходящ акушер-гинеколог в Майчин Дом, а не за Мачин дом. И тъй като и без друго е трудно да се вземе подобно решение дайте да се ограничим в същността на темата  Wink  .... и защото и аз макар и съвсем в начолото много се вълнувам точно от същата тема  Confused  Как от толкова много акушер-гинеколози в МД да избереш един, който въобще не си познавал преди това. Аз бях при Ивет Райчева и не ми остана хубаво чувство след срещата  Confused  и сигурно няма да се върна отново при нея. Ще ми е трудно да посетя обаче всички останали акушер-гинеколози от МА, пък и едва ли личната ми преценка е толкова обективна. Въпросът остава Wink

# 33
Цитат на: LIDYA
Моля те не травматизирай бъдещите майчета!

Извинете бъдещи майчета, че ви травматизирах Sign Exclamation Може би не искате да знаете какво може да ви се случи, простете ми Sign Exclamation
Ти не познаваш ситуацията тук и преразказваш прочетени истории.

Никъде не видях да преразказвам нещо, ама айде...
но не заклеймявай една от най-добрите болници в София само по прочетената от теб лична история!

Пази Боже от такива добри болници Sign Exclamation
За новите бъдещи майчета,които още не са ориентирани това е допълнително психическо натоварване и с нищо не им помагаш така!!

Е, как да не им помагам, помагам им да се ориентират Sign Exclamation
В Майчин дом работят едни от най-добрите специалисти и това е важно.

Родилка в кома - ебаси добрите специалисти Close Може би първо трябва да са хора и след това специалисти.
Много майки,прочели такива страхотии тук се ориентират към частни клиники,със самнителна репутация и при необходимост пак тичат в Майчи дом.

Сега виждам една редица бягащи майчета към частните клиника Wink ама много съмнителни клиники. Ти защо така се тровиш от моите постинги Confused:
но мисълта ми беше да не се пишат постинги без съдържание и определено предизвикващи негативни емноции без нужда!

Сега ми прости ако постинга ми ти се стори много изпразнен от съдържание Wink много глупав и много излишен Sad и много, много негативен Sign Exclamation
Нищо лично към теб ,повярвай ми! Grinning

Вярвам ти, бе Лидия Wink и аз така Sign Exclamation

# 34
Цитат на: AFRODDITA
Моля те не травматизирай бъдещите майчета!

Извинете бъдещи майчета, че ви травматизирах Sign Exclamation Може би не искате да знаете какво може да ви се случи, простете ми Sign Exclamation
Ти не познаваш ситуацията тук и преразказваш прочетени истории.

Никъде не видях да преразказвам нещо, ама айде...
но не заклеймявай една от най-добрите болници в София само по прочетената от теб лична история!

Пази Боже от такива добри болници Sign Exclamation
За новите бъдещи майчета,които още не са ориентирани това е допълнително психическо натоварване и с нищо не им помагаш така!!

Е, как да не им помагам, помагам им да се ориентират Sign Exclamation
В Майчин дом работят едни от най-добрите специалисти и това е важно.

Родилка в кома - ебаси добрите специалисти Close Може би първо трябва да са хора и след това специалисти.
Много майки,прочели такива страхотии тук се ориентират към частни клиники,със самнителна репутация и при необходимост пак тичат в Майчи дом.

Сега виждам една редица бягащи майчета към частните клиника Wink ама много съмнителни клиники. Ти защо така се тровиш от моите постинги Confused:
но мисълта ми беше да не се пишат постинги без съдържание и определено предизвикващи негативни емноции без нужда!

Сега ми прости ако постинга ми ти се стори много изпразнен от съдържание Wink много глупав и много излишен Sad и много, много негативен Sign Exclamation

Вярвам ти, бе Лидия Wink и аз така Sign Exclamation

Твоето писание ми прилича на следния анализ на фраза от много известно стихотворение:
"Жив е той,жив е  
там на Балкана
лежи и пъшка:cheeky006:   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye  Тук авторът иска да каже ,че героят е жив и се намира в
Балкана и най-вероятно е ранен,защото  пъшка.
 Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да ти кажа,че много ме забавляваш! Grinning
п.п. няма да пиша повече по темата по причини обяснени много добре по-горе Grinning

# 35
Цитат
Родилка в кома - ебаси добрите специалисти  Може би първо трябва да са хора и след това специалисти.

202uu

# 36
Твоето писание ми прилича на следния анализ на фраза от много известно стихотворение:
"Жив е той,жив е  
там на Балкана
лежи и пъшка:cheeky006:   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye  Тук авторът иска да каже ,че героят е жив и се намира в
Балкана и най-вероятно е ранен,защото  пъшка.
 Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye   Stuck Out Tongue Winking Eye

Странно, но все пак хората за това с различни...

Искам да ти кажа,че много ме забавляваш! Grinning
п.п. няма да пиша повече по темата по причини обяснени много добре по-горе Grinning

Радвам се много, когато забавлявам някого Laughing   Hands Thumbsup   Hands Clap все едно внасям слънчев лъч в деня му и това ме прави щастлива Heart Eyes [/quote]

# 37
Цитат на: alegra
и аз мисля, че темата е за това как да се избере подходящ акушер-гинеколог в Майчин Дом, а не за Мачин дом. И тъй като и без друго е трудно да се вземе подобно решение дайте да се ограничим в същността на темата  Wink  .... и защото и аз макар и съвсем в начолото много се вълнувам точно от същата тема  Confused  Как от толкова много акушер-гинеколози в МД да избереш един, който въобще не си познавал преди това. Аз бях при Ивет Райчева и не ми остана хубаво чувство след срещата  Confused  и сигурно няма да се върна отново при нея. Ще ми е трудно да посетя обаче всички останали акушер-гинеколози от МА, пък и едва ли личната ми преценка е толкова обективна. Въпросът остава Wink

Разбирам затрудненеието ти при избора на лекар.Аз бях в същата ситуация преди време.Говорих с трима лекара преди това от други специализирани болници.Да ти кажа освен препоръката на близки,че бил" добър специалист"за мен беше важно да го харесм от първи път и да му имам доверие.Това си е субективно усещане.Незнам дали го обясних добре.

# 38
Molia те не травматизирай бъдещите майчета!Ти не познаваш ситуацията тук и преразказваш прочетени истории.И аз четох въпросната тема в дира и съм възмутена добезкрай и се моля майката да се оправи,но не заклеймявай една от най-добрите болници в София само по прочетената от теб лична история!За новите бъдещи майчета,които още не са ориентирани това е допълнително психическо натоварване и с нищо не им помагаш така!В Майчин дом работят едни от най-добрите специалисти и това е важно.Да не дава господ да има нужда от тях ,но те са там и ще отреагират веднага.Много майки,прочели такива страхотии тук се ориентират към частни клиники,със самнителна репутация и при необходимост пак тичат в Майчи дом.Не искам да става спор кое е по-добро,всеки си решава сам,но мисълта ми беше да не се пишат постинги без съдържание и определено предизвикващи негативни емноции без нужда!

Dobre Lidia Afrodita ne ia poznava no az ia poznavam i to mnogo po dobre ot kolkoto veroiatno ti samata. Vaprosite sa mi mnogo no sha ti zadam samo niakolko i to kratko.
1.kADAREN doktor korympiran i bezxaberen dali bi jelala da popadnesh v negovite rase?
2.Dejyren syper dobar spesialist ne izdirvaem poradi zanimania po priatni s mlada akysherka dali bi mogla da raz4itash na takav?
3.Noshten kypon nova godina edva se namira speshno izvikan ot kashti kolega za seksio po speshnost tii kato ekipa ot novogodishnata smiana e nesposoben da darji vilisa?
4.Proslovytoto sdetsko otdelenie kadeto nemarlivi marzelivi i zlobni akysherki mogat da osakatiat deteto ti ot nemarlivost. Istinski sly4ai shef ekipa vzima bebe vav kovuoz i go gledea siala nosht sestrite otkrivat lipsata edva na sytrinta zaklu4enie grija za novorodenoto.
5.Na neposledno miasto xigienata i koshmarnite yslovia pri koito si prinyden da ostanesh v bolnisata.
6.Da ne plasha maikite no da si 4yvala sly4aino 4e tova ne e izoliran sly4ai.
7.Kolkoto pove4e 4astni kliniki se poiaviat tolkova po dobre ne e nyjno da ima rodilno otdelenie sas prilejasht sentar po detska neontologia, zashtoto pri dobra organizasia bebe koeto ima problemi moje da se inkybira na miasto i v kovioz4e da se prenese v medesinski sentar kadeto shA SA POGRIJAT za nego.

# 39
Цитат на: mariane
[Dobre Lidia Afrodita ne ia poznava no az ia poznavam i to mnogo po dobre ot kolkoto veroiatno ti samata.

Мариане, потресох се от историята, но не предполагах, че нещата са толкова зле като цяло Sign Exclamation В края на краищата рано или късно всеки си получава заслуженото Sign Exclamation  

# 40
Цитат на: AFRODDITA
Цитат на: mariane
[Dobre Lidia Afrodita ne ia poznava no az ia poznavam i to mnogo po dobre ot kolkoto veroiatno ti samata.

Мариане, потресох се от историята, но не предполагах, че нещата са толкова зле като цяло Sign Exclamation В края на краищата рано или късно всеки си получава заслуженото Sign Exclamation  

Dano si prava Afrodita vapreki 4e dosega ne sam 4yla za lekar vav zatvora ama za pasient v ...................... sam 4yvala za moe nai goliamo sajalenie.

# 41
  • Sofia
хей, така се надявах от тази тема да намеря и аз подходящ акушер-гинеколог в МД. Имате ли да препоръчате  някой

# 42
Цитат на: alegra
хей, така се надявах от тази тема да намеря и аз подходящ акушер-гинеколог в МД. Имате ли да препоръчате  някой

Аз се спрях на д-р Иван Диков. За него четох само положителни отиви - и като за човек, и като за професионалист. Бил много загрижен за пациентките си - независимо, дали са с уговорка или не. Идвал често на посещения след раждането - което е много важно - ако има усложнение, да се открие и лекува навреме.

Работи в в отделението "Оперативна гинекология" в МД, тъй че се предполага, че е и добър хирург - ако се наложи секцио.
На мен ми го препоръча и моят гинеколог- д-р Коларов, за него каза, че му има пълно доверие като на професионалист, и че досега не е имало сериозни проблеми с родилки. И също каза: "Много добър човек".

Плаща му се - ако си с уговорка, след раждането. Мисля, че колкото ти прецениш и ако си доволна...

Вчера се срещнахс него -  много е отзивчив, обяснителен, приказлив.  Simple Smile  Даде си визитка със сума ти телефони и координати, с молбата - ако имам въпроси или притеснения, да му се обаждам по всяко време....

Други добри лекари - д-р Асен Николов, д-р Дяволов, д-р Божилов, д-р Гърчев, за д-р Гунев четох и положителни, и не толкова добри отзиви... Rolling Eyes

Като акушерка много хвалят Ковачева, но не знам дали можеш да си я избереш в екипа, освен ако не е планово секцио...

Ами, това е от мен...Ако имаш въпроси за връзка с Диков - питай.  Simple Smile

# 43
Цитат на: Free Soul
Аз се спрях на д-р Иван Диков. За него четох само положителни отиви - и като за човек, и като за професионалист. Бил много загрижен за пациентките си - независимо, дали са с уговорка или не. Идвал често на посещения след раждането - което е много важно - ако има усложнение, да се открие и лекува навреме.

Браво!  Grinning  За него мога да кажа наистина добри неща. И той и жена му работят в Асоц. по семейно планиране. Много са внимателни и са истински професионалисти. Аз от тук научавам, че той работи и в МД. Желая ти успех!

# 44
  • Sofia
радвам се че си взела стабилно решение, това е залог за успешно начинание  Stuck Out Tongue и ще съм много благодарна ако ми изпратиш координати на д-р Димов, дано да проследява бремеността. Това че работи оперативна гинекология звучи чудесно. Аз вчера бях на училището за бременни и от темата за секциито си направих единствения важен извод, че лекаря който изражда дори това да е нормално раждане трябва да може ако се наложи много бързо да премине към секцио ако ситуацията го наложи, това означава ще трябва да е опитен хирург.

Общи условия

Активация на акаунт