Аз родих там без връзки и уговорки и още не съм се 'загубила', както и детето ми!
....Имали сте късмет...
.... и защото и аз макар и съвсем в начолото много се вълнувам точно от същата тема
Може би не искате да знаете какво може да ви се случи, простете ми
Може би първо трябва да са хора и след това специалисти.
ама много съмнителни клиники. Ти защо така се тровиш от моите постинги
много глупав и много излишен
и много, много негативен

и аз така
Може би не искате да знаете какво може да ви се случи, простете ми
Може би първо трябва да са хора и след това специалисти.
ама много съмнителни клиники. Ти защо така се тровиш от моите постинги
много глупав и много излишен
и много, много негативен

и аз така 
Тук авторът иска да каже ,че героят е жив и се намира в

Тук авторът иска да каже ,че героят е жив и се намира в

все едно внасям слънчев лъч в деня му и това ме прави щастлива
[/quote]
.... и защото и аз макар и съвсем в начолото много се вълнувам точно от същата тема 

В края на краищата рано или късно всеки си получава заслуженото
Даде си визитка със сума ти телефони и координати, с молбата - ако имам въпроси или притеснения, да му се обаждам по всяко време....
За него мога да кажа наистина добри неща. И той и жена му работят в Асоц. по семейно планиране. Много са внимателни и са истински професионалисти. Аз от тук научавам, че той работи и в МД. Желая ти успех!
и ще съм много благодарна ако ми изпратиш координати на д-р Димов, дано да проследява бремеността. Това че работи оперативна гинекология звучи чудесно. Аз вчера бях на училището за бременни и от темата за секциито си направих единствения важен извод, че лекаря който изражда дори това да е нормално раждане трябва да може ако се наложи много бързо да премине към секцио ако ситуацията го наложи, това означава ще трябва да е опитен хирург. Препоръчани теми