Движение на българските майки - ПАЗАРДЖИК / работна тема/

• 56 624
  • 370
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
Съпруга ми пътува много често поне два пъти в седмицата, така че следващата седмица ще пиша.

ЗВънни ми Peace
Тук,я го видя,я не.......

Супер Peace

# 46
Следващата седмица в петък съм София, ще звъня.

# 47
Днес  е Ден на благотворителността. За това искам  с думи прости да изразя своята благодарност към всички, които толкова време давате частица от себе си, крадете от времето на децата и близките си с една единствена идея - идеята да помагаш.

Много харесвам една мисъл: "Ако помогнеш на един човек - помагаш на целия свят". Това винаги ни е водило и въпреки всички трудни моменти, които сме преживявали, въпреки разочарованията и тъгата, че не всичко зависи от нас, сме намирали смисъл да продължим.

Благодарности на всички момичета, с които толкова години сме заедно, благодаря на хората, които ни помагат. Пожелавам си винаги да можем да се разплачем...от добрина.

Това е за всички вас:

"Душата също се втърдява.

Там,дето често са я били

и е сълзяла досега,

е станала така корава,

че днес напразно харчиш сили

да я пробиеш до тъга.

Какъвто грях да й приписваш,

каквото зло да й прикачваш

или каквато щеш вина,

повярвай,няма капка смисъл.

Но...ако щеш да ме разплачеш,

опитай пак...Със добрина.

Надежда Захариева

# 48
  • Buffyworld
Яна, големи благодарности за прекрасните думи !!!  Hug Hug  bouquet

Стихотворението  е много прочувствено и  истинско  Hug.  Аз лично  не знаех, че днес е ден на благотворителността  Embarassed Дори не знаех , че има такъв ден. Благодаря !  Hug

# 49
  • Canada
Момичета, моля ви за списъка на децата от Брацигово ( и от двата дома), че наближава времето за изпращането на картичките  Hug

# 50
Снежи, не съм забравила! Hug Надявам се до дни да го пратя. Моля те, пиши ми освен списъка какво още ти трябва, за да не звъня и чакам още после Hug

# 51
  • Canada
Снежи, не съм забравила! Hug Надявам се до дни да го пратя. Моля те, пиши ми освен списъка какво още ти трябва, за да не звъня и чакам още после Hug
Трябват ми поне 2 имена на децата, години и адрес на дома.
Благодаря ти Яна  Hug

# 52
Днес бяха изплатени стипендиите на децата от дома в Брацигово за тримесечието общо 840лв.
Беше спряна едната стипендия и присъдена на друг. Момчето, което беше спечелило стипендия е нпаравило нарушение и не изпълнява клаузите по нашите договори и изисквания.
За това си имахме и резервни деца, с които бяхме разговаряли още на интервютата за присъждане на стипендии, но по различни причини не бяха одобрени първия път.
Децата трябва да знаят, че стипендията не  е нещо постоянно и трябва да положат усилия, за да останат наши стипендиянти.
Наградени бяха също и трима отличници от малките деца/които не получават стипендии/:
момиче: спортен екип
две момчета: две футболни топки
от Марияна Кръстева бяха дарени:
дрехи, обувки, рапидограф за едното от момчетата, обувки, два официални костюма.
Благодарности на семейството.
Беше дарена и козметика/ червила, лакове, моливи/ за две от момичетата

# 53
  • Buffyworld
Днес, 15.12. 2010г.  детска градина "Дъга" гр. Пазарджик  организира благотворително тържество, като събраните средства ще бъдат дарени  в помощ на дете с ДЦП.

Тържеството ще се състои в зала " Георги Атанасов " / бившия партиен дом / от 17 и 30 часа.

Който има възможност да заповяда !  Hug Нека да се опитаме да помогнем заедно !  Hug

# 54
Децата от бебешки дом в Пазарджик имат нужда от адаптирано мляко

# 55
  • Buffyworld
Децата от бебешки дом в Пазарджик имат нужда от адаптирано мляко

Благодаря, че даваш   конкретно инфо от какво имат нужда . Hug

При първа възможност ще им занеса каквото мога  Hug, а дано и други като ти прочетат поста  да се включат. Grinning

Снощи благотворителното тържество на детска градина "Дъга " беше много хубаво. Такива малки дечица, а толкова хубави танци и песни бяха научили.  Поздравления за целия персонал на градината !   bouquet
 За съжаление събраната сума за детенцето не беше много голяма, но все пак е нещо. Ако по- често се организират такива мероприятия ще е много по- ефективно. Но за съжаление най-често само на коледа се случват.

# 56
  • Buffyworld
Момичета  Hug, купих няколко кутии адаптирано мляко , но вече 4 дни ми стоят в работата  Embarassed Няма да мога да ги занеса преди почивните дни. Ако някой има път на там , моля да ми пише на лични и ще ги оставя в кабинката при театъра. Ако не - ще ги занеса към петък. Дано да не е много късно. Плюс едно комплектче   бельо,  чисто ново.

# 57
Здравейте дами Hug
Очаквам дарение на дреки и играчки, чисто нови, за деца до 5 годинки. Моля да ми споделите имате ли нужда Hug
Когато пристигнат, ще пиша допълнително какви са Hug

# 58
Отделете ни, но уточни какво има като дарение. Hug
Бъфи, не са само по Коледа благотворителните акции, даже смятам, че сега доста често има такива кампании и хората започнаха да се пренасищат...нищо , че става въпрос за благотворителност. ПРеди три-четири години се брояхме на пръсти.

# 59

Скъпи приятели,

В навечерието на празниците искаме да Ви пожелаем весело посрещане на Коледа и нека 2011 година ни донесе лични и професионални успехи, здраве, щастие и сбъднати мечти.

С много топли чувства:

Д-р Пламен Митев
и екипът на „Детско здраве”
www.zdraveto.com

Общи условия

Активация на акаунт