Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 751
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Пепел ти на езика biskit  ...  ще направя замяна с този на Джеврие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Хайде пак да влизаме в роли,като доброто старо време Mr. Green

# 602
Пепел ти на езика biskit  ...  ще направя замяна с този на Джеврие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy hahaha hahaha

Недей бе джанъм,мъжа ми ще е недоволен,че е свикнал да слуша "ангелското ми гласче"!Особено като се ядосам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Лелееееее,как спамим......Ама кво да правим.......  newsm78

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 11:12 от biskit

# 603
# 604
Ивона браво  bouquet Много красиво!

Лейля номер 1 Sunglasses

# 605
Ивона браво  bouquet Много красиво!

Лейля номер 1 Sunglasses
Благодаря   bouquet

# 606
Много хубав колаж и много хубави стихове! Интересно кой е поетът? Сигурно Али Ръза ще може да ни каже.

# 607
Много хубав колаж и много хубави стихове! Интересно кой е поетът? Сигурно Али Ръза ще може да ни каже.
Той,беше казал,ама  newsm78

# 608
Страхотен колаж Simple Smile Heart Eyes  Simple Smile

# 609
  • Дива Индия
На първата среща на Лейля с Назми той го рецитира и каза кой е автора на стихотворението. Ама то да не е Иван Петров, че да го запомня. То е нещо Кукуфлян Джъдрадин...  ooooh! Много са ми трудни техните имена.  Confused
Аз, както вече споменах, съм мушкатото, кой ще играе Али Раза (да знам кой ще ме полива)?

# 610
Аз, както вече споменах, съм мушкатото, кой ще играе Али Раза (да знам кой ще ме полива)?
Имаме си вече един Али Ръза във форума!  Sunglasses Обаче Али Ръза е специалист по розите, а по мушкатата са Мулето и Шефкет.  Laughing

# 611
Мулето ще да е!   Rolling Eyes Шефкет и едно мушкато не може да отгледа........  ooooh!

# 612
  • Дива Индия
А...
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Отказвам се да играя мушкатото. Не го харесвам аз мулето, ще ме прощавате. Whistling
Какво мислите за това, че в Шоуто на Слави наричат "Ферхунде" едно друго нещо  Twisted Evil...

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:43 от Инди

# 613
Инди, мулето да не препика мушкатото, че така бързо се отказа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 614
Какво мислите за това, че в Шоуто на Слави наричат "Ферхунде" едно друго нещо ...
Какво нещо?  newsm08  newsm47

Намерих епизода с името на поета! Ахмед Хамди Tанпънар - Ahmet Hamdi Tanpınar http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmet_Hamdi_Tanp%C4%B1nar

Общи условия

Активация на акаунт