ТОЧКОВА ДИЕТА 8

• 69 897
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
Агнешкото месо е 0т
за дреболиите защо да не може, ако не ядеш ориз http://www.bb-team.org/hrani/search?for=%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5 … D1%88%D0%BA%D0%B8

# 226
Благодаря,но вкъщи се готви с ориз и няма как да хапвам дроболии без ориз,а и без него не мисля,че бих ги яла.Ще се задоволя само с месцето,а по Великден - и с яйчицата.Не сме напълно ощетени,ако не смятаме козунаците и ориза,разбира се..  Laughing
Напоследък започнах доста да прегладнявам вечер и това не е добре..Утре мисля да си взема шоколад "Кума Лиса".Той май няма много въглехидрати и е много хубав.Преди си го хапвах от време на време и ми идваше добре,въпреки че не е черен.Все пак е важно да се вписваме в точките. newsm78 Grinning

# 227
Здравейте, милички!   bouquet
Аз накрая стигнах до кантара - 5,2 кг за 17 дни съм свалила. Малеят ми, но поне се надявам да не ги върна бързо като след обичайната ми диета - на кафе  Laughing
Напоследък ставам доста рано и ще се опитам да вмъкна и закуска в менюто, че да засиля малко метаболизма.
Лилянчо, аз по принцип не обичам газирано, но реших да си взема кола, че да заситя глада за сладко. Имам още 2 чаши останали и няма да взимам повече. А степчето - още не съм го пробвала, но не мисля да прекалявам.
Scandalous, взела съм си Step mаx (за 2 л. вода). Едно степче за колко мляко ти стига?

Ето и менюто ми за днес:
З - протеинов шейк
О - кюфтета с грах
В - яйца със сирене

Успешно точкуване, мили дами!   bouquet

# 228
Благодаря,но вкъщи се готви с ориз и няма как да хапвам дроболии без ориз,а и без него не мисля,че бих ги яла.Ще се задоволя само с месцето,а по Великден - и с яйчицата.Не сме напълно ощетени,ако не смятаме козунаците и ориза,разбира се..  Laughing
Напоследък започнах доста да прегладнявам вечер и това не е добре..Утре мисля да си взема шоколад "Кума Лиса".Той май няма много въглехидрати и е много хубав.Преди си го хапвах от време на време и ми идваше добре,въпреки че не е черен.Все пак е важно да се вписваме в точките. newsm78 Grinning
  Ако твърдо си решила за шоколада точно вечер не е добре да се яде, може най-късно до обяд,помисли има ли начин вечер с нещо друго да се залъжеш.Само съвет Simple Smile

# 229
Благодаря,но вкъщи се готви с ориз и няма как да хапвам дроболии без ориз,а и без него не мисля,че бих ги яла.Ще се задоволя само с месцето,а по Великден - и с яйчицата.Не сме напълно ощетени,ако не смятаме козунаците и ориза,разбира се..  Laughing
 Ако твърдо си решила за шоколада точно вечер не е добре да се яде, може най-късно до обяд,помисли има ли начин вечер с нещо друго да се залъжеш.Само съвет Simple Smile

Аа,не.Аз нямам предвид да го ям вечер.Просто съм решила да си купя и да си го имам.Снощи тези 2 парченца бяха изключение..  Embarassed

Цветката,аз слагам по съвсем малко степче в млякото - ти ще прецениш.Доста малко от него придава вкус..За доста млекца ми стига 1 степче,но не знам точно колко са..  newsm78
Резултатите ти са повече от перфектни.Аз мога само да си мечтая да сваля тези килограми за толкова малко време.. Не знам как го правиш.Движиш ли се много или .. ? Аз ,дори с тренировки,не мога да достигна този резултат.. Изобщо не са малко.Продължавай все така..  bouquet

# 230
Момичета, аз като смятам вчера и днес няма да мога да направя повече от 15т. Задължително ли трябва всеки ден да съм направила точно 40 т?
Също исках да ви попитам - гледам, че в млякото Muller с парченца шоколад на 100 гр. въглехидратите са 22. Това означава ли, че мога малко да си хапвам за да допълня до 40  newsm78

# 231
Резултатите ти са повече от перфектни.Аз мога само да си мечтая да сваля тези килограми за толкова малко време.. Не знам как го правиш.Движиш ли се много или .. ? Аз ,дори с тренировки,не мога да достигна този резултат.. Изобщо не са малко.Продължавай все така..  bouquet

Много ти благодаря за подкрепата, но съм свикнала да свалям по-бързо и явно очакванията ми са малко нереалистични  Thinking
Не се движа, само разходки си правя и то не всеки ден.
Аз мисля, че свалям по-бързо, тъй като ограничавам и калориите. Знам, че така си стресирам организма и не е правилният начин, но аз по друг начин не мога. Позволя ли си да ям колкото ми душа иска, пък било то и от нисковъглехидратните храни, ще стане мазало  Blush
Очаквам спад в сваляните кг скоро и обмислям един ударен ден около Великден... Още не съм го решила твърдо. Вие как мислите? Дали ще засили ефекта от диетата?...

# 232
Ако знаете как съм се разчела по етикетите на продуктите. Преди въобще не ги и забелязвах  Laughing а сега дремя по половин час в магазина докато реша какво да си купя

# 233
Момичета, аз като смятам вчера и днес няма да мога да направя повече от 15т. Задължително ли трябва всеки ден да съм направила точно 40 т?
Също исках да ви попитам - гледам, че в млякото Muller с парченца шоколад на 100 гр. въглехидратите са 22. Това означава ли, че мога малко да си хапвам за да допълня до 40  newsm78

Аз трудно правя над 25 точки, защото гледам да избягвам въглехидратите възможно най-много. Не казвам, че това е правилно, просто при мен работи.
По принцип може, но гледай да не го ядеш след 2-3 часа. Аз огладнявам от високовъгл. храни, не знам дали и при теб ще имат такъв ефект. Опитай.

# 234
Цветката,разбира се,че ще има ефект,но не е нужно.Имаш достатъчно време,за да свалиш ненужното.Ти сваляш доста бързо и това е добре.Достатъчно си стресираш организма с това броене не само  на точките,а и на калоорите,че,според мен,не е нужен този ударен ден  Rolling Eyes Хубаво е,че си се амбицирала и сваляш бързо,но това прекалено ограничение нямаш да можеш да го правиш постоянно... И аз съм била на всякакви такива диети - само на мляко,само на месо,само на ВОДА,но това се издържа до време,а после организмът започва да си иска храната,която ти не му даваш.
..Ако някой ден освирепееш за сладко,ще хапнеш много повече,отколкото ще изяде човек,който е спазвал този режим,но си е позволявал от време на време по 1-2 парченца.И аз преди бях против шоколада и майонезата,въпреки че имах достатъчно точки,но другите хора не се лишаваха от това и пак сваляха.Организмът има нужда от всичко.Достатъчно му ограничаваме въглехидратите..С това ограничение и на калориите му идва малко в повече.Най-важното е ,че дава резултат,но внимавай.После идва трудната част - при задържането.

Аз днес си купих един сироп от щанда за диабетици,който се разрежда ( 1 капачка от него ) в кис.мляко,вода или нещо друго.Няма захар,а само подсладители и не пише да съдържа въглехидрати.Добра идея ли е да си пийвам?  Wink

# 235
Цветката,как го правиш този протеинов шейк?По-колко точки ти излиза?  newsm78

# 236
АЗ сега заминавам за София .Хапнах 1 кренвирш и 2 бонбона без захар.Ще се прибера чак след 17 сигурно и съм си взела някакво десертче без захар.Излиза ми на 20 т,но ще хапна само половината,ако мога. Приятен ден на всичкии!  Hug

# 237
Scandalous, май не се изразих правилно. Под "ударен ден" имах предвид ден, в който да увелича въглехидратите до 50-60.
Ако съдържа аспартам сиропа, по-добре не прекалявай с него  Wink

Цветката,как го правиш този протеинов шейк?По-колко точки ти излиза?  newsm78
Шейкът се прави от протеин на прах, който си бях купила, когато тренирах и сега се сетих, че мога да го ползвам. Смесва се с вода. Съдържа 90 kcal и 23 гр. протеини в една голяяяма чаша, без мазнини и въгл. е. Моят е на Syntrax - Nectar с вкус на ягода и киви и е много хубав, в сравнение с вкус Ванилия например. Не съдържа аспартам. Според мен е добър начин да си набавя чисти протеини, защото тялото има нужда от тях.

Менюто днес:
З - протеинов шейк
О - кис. мляко със степче
В - кренвирш с топено сирене
По някое време ще вмъкна и едно парче филе от сьомга.

# 238
Аз съм на същото мнение за аспартама, но да не ставам досадна замълчах:)
Цветката, 60 точки не е ударен ден, нали 75 точки са за задържане. Ударен разбирам без броене, но и без тъпкане на торти и подобни "лоши" въглехидрати. И то само ако има голям застой. Ако ще са 60 точки няма проблем, просто няма да свалиш нищо, ще задържиш.  Simple Smile

# 239
Цветката, 60 точки не е ударен ден, нали 75 точки са за задържане. Ударен разбирам без броене, но и без тъпкане на торти и подобни "лоши" въглехидрати. И то само ако има голям застой. Ако ще са 60 точки няма проблем, просто няма да свалиш нищо, ще задържиш.  Simple Smile

Знам, че няма да сваля, ще го направя за засилване на метаболизма. Права си, ще гледам да хапна мюсли с мляко, че да увелича въгл. през този ден.
Още не съм решила кога ще го направя, най-вероятно като задържа на едно тегло 6-7 дни. Ще видим  Simple Smile
Лилянчо, пиши си менюто, когато имаш възможност. Някоя и друга свежа идея няма да ми дойде зле  Wink

Общи условия

Активация на акаунт