ТОЧКОВА ДИЕТА 8

• 69 888
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
 Мерси. Ами да, май не е сред най-нашумелите диети. Но пък на мен ми допада. Няма фиксирани часове, храни, грамажи и т.н... Ами.. Ket_G - чудесен е твоя резултат. И наистина-не е гладуване, а просто се набляга на нисковъглехидратна храна. Дано и аз да се справя. А вие по колко хранения дневно правите? 2-3-4....? От утре започвам да поствам менюта и да почвам да смятам... А за кантара и сантиметъра-чудя се дали по-често или по-рядко да се меря.... Но определено има нужда от раздвижване темичката....

# 496
  • Пловдив
Ами ако можеш да издържиш се мери през 2-3 дни... аз ям по 3 пъти на ден. Сутрин например варено яйце, парче сирене, 1/2 краставица и 5-6 маслинки. На обяд някакво месце, вечер чаша вино, и нещо готвено със зелена салата. Ето рецепти примерни http://www.lookshy.dk/forum.bg/index.php?topic=832.0

# 497
Здравейте, мисля от утре да се включа и аз.Струва ми се трудничка, но може би само докато се свикне с броенето. Simple Smile

# 498
Здравейте точки Grinning ! Мисля да се включа вече към вашата диетка. Досега пазех една диета ---> http://www.bgstuff.net/za-jenata/dieti-za-jeni/6106-dieta-smakva … grama-za-sedmitza ..... и мога да ви кажа, че наистина свалих 5кг за 6дни , но задържах 3кг ( което си е доста ). Спрямо тази и точковата диета съм приемала средно 20-25 т./ден. Тежа 56 кг при ръст 167см и искам да сваля около 3-4кг. Мисля сега да пробвам тази, защото е по-лесна ( все пак се приемат 40-45т./ден) и се надявам да се справя  Peace

# 499
Здравейте момичета много съм щастлива че ви открих   261uu днес цял ден пиша и чета старите теми.Записвам се да ви следя много съм надъхана имам да свалям 15 кг  badscale Дано успея  fingerscrossed Успех и на вас

# 500
Момичета,и аз се включвам,че нещо му отпуснах края. Кажете моля ви един кренвирш колко точки е?А какво ядете на закуска?

# 501
Здравейте,мили точици!  newsm51 След зимната летаргия,с наближаването на лятото забелязвам,колко неподходяща е фигурата ми за очакваните горещини.От известно време разглеждам настоящата диетка и много ми допада   love001 ,сигурна съм че и резултата няма да закъснее .
 Съмишленик в начинанието е моят съпруг  loveuuu.Ще се радвам на компания и от ваша страна Simple Smile
Хайде да преборим излишните килца  Heart Eyes

# 502
Няма ли точки на хоризонта  Rolling Eyes

# 503
здравейте  приемате ли нови точкуващи Simple Smile

# 504
  • Пловдив
здравейте, аз отново мисля да я започвам тази диетка по-стриктно, защото много ми хареса това, че не я спазвам вече повече от месец, а няма йо-йо ефект, при положение, че вече си хапвам сладко, само хляб не ям.

# 505
Здравейте момичета  Party аз съм точно седмица на режима,свалила съм само 1кг.Позволих си съботно-неделна почивка с хапване на сладко:oops:
liliplam добре дошла  kyllmg аз те приемам с удоволствие да си сваляме на воля
Ket_G здравей и на теб,ти май си ветеран в битката  reverance .Как бе в първата си седмица ти ?

# 506
  • Пловдив
Ket_G здравей и на теб,ти май си ветеран в битката  reverance .Как бе в първата си седмица ти ?

Ами аз първата седмица от 74 станах 70. После по-бавно. В рамките на около месец и половина свалих общо 6 кг. и сега съм 68, като от време на време като много прекаля с хапването стигам до 69 и после от само себе си пак си ги свалям за 1-2 дни. Мъжа ми за същия период свали 8 кг. Сега сме решили юни месец да стартираме отново за по още 5 кг., но съм наясно че ще е далеч по-трудно.
До колкото знам колкото повече имаш за сваляне, толкова по-бързо се свалят, може би не си като мен с толкова излишни кг.   bouquet

# 507
 newsm09  Ket_G супер си - 4кг за седмица е голямо постижение.При мен и мъжът ми май нещо не е наред - много малко сваляме,почти нищо   261uu Излишните кг.са около 10,но няма да се предаваме ....
  Точково ползотворен утрешен ден ти пожелавам. babydust7

# 508

добро утро на всичи

да  споделя и аз моите  резултати вече 10 дена съм на точковата като не  превишавам 30-35 точки  и съм минус 2 кг  .като чета вашите резултати ми се струва доста малко но е все нещо аз имам да свалям  много ама много кг .минимум 15-20кг.Успех на всички

# 509

добро утро на всичи

да  споделя и аз моите  резултати вече 10 дена съм на точковата като не  превишавам 30-35 точки  и съм минус 2 кг  .като чета вашите резултати ми се струва доста малко но е все нещо аз имам да свалям  много ама много кг .минимум 15-20кг.Успех на всички

smile3518 и аз предполагам , че са много малко свалените ми кг smile3518 ще дерзая,надявам се скоро кантара да помръдне ...

Общи условия

Активация на акаунт