121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 846
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Winx, rlr laundry treatment. Гугълни го, ако искаш. Вероятно има и други алтернативи, но аз лично не ги знам. Сода слагам по около 2 супени лъжици на пералня. За ориентир - барабаните на пералните при нас са 2х по-големи от нормална европейска пералня.

# 106
И да приключим футболната тема със снимка без фокус, но за сметка на това с текст...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
Благодаря за отговорите!

Аз използвах преди такива вакуумни торби, но една ми се омириса (имаше завивки в нея), въпреки, 4е бях сложила пакета и в пластмасова кутия, след това извадих вси4ко от тях, но имахме място....
Не знаех, 4е трябва да се отварят от време на време, ще ги изпера наново и с допълнително изплакване, пък дано нищо им няма..
Мерси отново!

Вики, така те разбрах Laughing

Агент, страхотна снимка Heart Eyes Ако знаеш колко топки има да купуваш с тия сини гащи Laughing  Hug

# 108
Пу първа познах за сините гащи на Агентчето!  bowuu

# 109
  • Чикаго / София
Agent, супер снимка! Ха честити сини гащи и от мен!

# 110
  • USA
Агент, снимката е страхотна!!! Както и новината!  Laughing А, честито момченце.  stork-boy

# 111
ейййй, че хубаво, наредихте ги  Heart Eyes

# 112
Ехх не познах , значи футболист ще е  щом и мама с топка ни го представя  Laughing.Честито агент,да не те рита прекалено много футболиста!  Wink.
Супер е снимката!

# 113
  • USA
Ето защо Агентката така се вълнуваше покрай Световното!  Mr. Green

# 114
Пу първа познах за сините гащи на Агентчето!  bowuu

И аз познах, сигурна бях  Mr. Green .

# 115
Еха, супер новина Агент! На мама футболист ще стане той. Много симпатично коремче, btw.

# 116
АП,конгратс. Отборът на мамините глезанчовци се увеличава стремглаво.
*
нищо не пазя до степен на торби,не че имам и къде да ги слагам. Зиме-лете на работа ходя с едни и също одежди,днес навън е 90,аз съм си с пуловер и безсезонни панталони.На децата пък съвсем не,нямам сантименти към дрехи,но имам непоносимост към нагъчкани гардероби - след като ги организирахме сега има по 2 бина за следващите 2 сезона, едно чекмедже за омалели дрехи и 10ина ката актуални..тол-коз..

# 117
Честити сини гащи Агент как можа да си траеш толкова дълго време Whistling лека и безпроблемна бременност, наистина имаш симпатично коремче Peace

# 118
Chestito, Agentke, super snimka!

Ima li novini ot Juturna?

Pisha ot telefon, sorry za lat

# 119
 Страхотни снимки! Не познах, че ще е момиченце, но аз нищо не познах това световно! Да си дойда на думата, Агент, честити сини гащи!

Общи условия

Активация на акаунт