121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 850
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Забравих да ви препоръчам един сайт - за повече спокойствие в родителството ни:

http://freerangekids.wordpress.com/

# 136
Бубс, аз нямам никакви експектейшън за ка4ествени филми още след първият. То и книгите не са с кой знае какъв стил написани, де, но има потенциал в цялата идея Simple Smile
Кристен наистина е добра( също ме кефи, 4е не е фейк-бейк-алл холивуд) , 4акам The Runaways да излезе на двд и най-накрая да я видя като Джон Джетт.

# 137
  • Boston, MA
Това исках да кажа, много забавни (и книги, и филми) ама да не отиде някой с голямата кошница да чака качество.  Grinning

# 138
Честита бебка Лилия на Ютурна!!!! Каква хубава новина!

Забравих да ви препоръчам един сайт - за повече спокойствие в родителството ни:

http://freerangekids.wordpress.com/
Блажка отдавна го беше пуснала, много хубав; точно за успокоение и не-втелясване в родителството  Wink

# 139
  • USA
Честито бебенце на Джутурна! Много да е здрава и обичана!  Hug  bouquet

# 140
Да е здрава и щастлива малката Лилия! Много хубаво име сте избрали, Juturna. Почивай си и се наслаждавай на първите моменти заедно.

Агент, сега видях втората снимка.  Laughing И аз се почудих, че толкова рано си личи, ама си викам нали втора бременност и туй-онуй, а то било спешъл ефектс. Много идейна снимка!

# 141
Agent честити сини гащи - събрахме се голяма дружина чакащи момченца.Добре, че са Вики и Ju с техните девойки да внесат малко цвят... Heart Eyes

Айде честито и на Ju- аз тия дни бях убедена, че е родила като не се появи...да е жива и здрава малката Лилия.  bouquet

Клер ти си наред - не се скатавай чак за август.Тогава съм аз....хахахахах.... даже от сега си казвам ако може малкия да подрани 2 седмици няма хич да се оплаквам  Whistling

# 142
Като дойде реч за втелясване- отивам да взема ния от лагер вчера; лежи! тя на едно чердже възнак,с пакет лед на лицето,заградена от ръководителите на групата наклякали около нея; посреща ме баш шефката-извинения,2 страници рапорт който трябва да подпиша,драма ви казвам.Опитвам се аз да се докопам до детето и да разбера какво е станало. Оказа се че играли баскетбол,топката отскочила и цапардосала нашата девойка по лицето-няма рана,кръв,синьо,всичкото зъб си на мястото, не е паднала от удара, топката на всичкото отгоре една мижава, нищо бре.Тя обаче видяла на хляба мекото,лежи и пъшка,1 младеж и чете,друг държи чаша с около 3 литра зловещо лилав гаден сок да пие че "I need to keep my fluids in,moooom" ooooh!..Та втелясването искам да кажа си е и процес многостранен и  възпитуем.

# 143
  • Boston, MA
...3 литра зловещо лилав гаден сок да пие че "I need to keep my fluids in,moooom" ooooh!.....

Оооох, драма, драмаааа е тази Ния бе!  Joy

# 144
  • The QC to be!!!
Честита принцеса на Ju, да ги радва и расте здраво и палаво дете  Praynig и като кака Ния да е драматична  Wink
anette1104 мерси, за разказа, много се смях  Joy умничка е Ния  Peace

# 145
Анет, с глас се смях с Ниините неволи.  Grinning

# 146
Момичета много съм зле - все забравям да ви кажа - много, много благодаря на всички за споделените мнения и опит относно педиатрите.Златни сте! newsm20

# 147
И тук да поздравя Джутурна и Агентката!  Grinning Добре дошла на Лилия, здрава и чаровна! И приятно пазаруване на момчешки дрешки на АгенткатаHug

Бейби, радвам се, че се появяваш често напоследък!  Hug Ще се въздържа да питам какво ново...  Flutter

Анет, със сълзи се разсмях...  Joy

# 148
  • The QC to be!!!
Бейби, радвам се, че се появяваш често напоследък!  Hug Ще се въздържа да питам какво ново...  Flutter
Палците на фльонга да има с какво да се похваля мнооооого скоро  Praynig Praynig Praynig аз тайни не пазя и няма да порпусна да разтърбя ако се запътим обратно към "континента на възможностите"  Praynig Praynig Praynig Като гледам що сте коремчета тук, и рекох да намина да ме посипете с прашеч  Tired Wink че да прихвана и аз  Wink

# 149
Стискам много силно! fingerscrossed
И добре сте дошли, ако решите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт