121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 852
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Пращаме най-хубавите си мисли на Джу и Лилия!

# 151
  • Чикаго / София
Гледам аз 3 страници изписани, и си викам "само новина от Джатурна има"! Ха честита й щерка! Да й е жива и здрава, много обичана и щастлива да расте! Джу бързо възстановяване на теб! Прекрасно има - толкова нежно!  bouquet

Анет, голяма скица е Ния. Laughing

# 152
Ох, тази Ния Joy
От сега знае как да работи системата hahaha

# 153
Aууууу  Juturna бравоооооооо ,страхотно име сте избрали. Поздравления и бързо възстановяване за теб.Чакаме снимки!:)  Grinning

-----------------
Ооооо  на мен супер си ми хареса фимчето,то няма как да се ходи с голяма кошница на фантази-тийн филм .Знам на какво съм подложена и много си ми хареса.И ефектите ме изкефиха ,особено сладко беше като  Джейкъб застана със цялата си вълча прелест до Белла и тя го погали...разтопих се направо. Много сладко филмче ,пълни ми сърцето!

А пък аз явно доста изостанала от холивудските госипс ,чак сега разбрах че Белла и Едуард ще се женят в истинския живот. Иначе актрисата си ме кефи отдавна , голям потенциал има това момиче!
Бенс...ееее ти ме уби ,много време ще чакаме  значи! А книгите кога ще излизат ,явно ще се чете!

-----------
Анет ...гледала съм я тая тъпотия -такава боза няма  Crazy Crazy Crazy  .Гледай "Стъклен дом" , няма да се разочароваш.Сериал е и са излезнали 11 серии но си заслужава.
Ния е ужасна сладурана!  Laughing

# 154
Ауууу Агентче честит футболист мила  Hug много се радвам!!!

Джу да ти е жива и здрава Лилия! Пращаме само положителни мисли и енергия!!!

Оххх, тази ния ме скъса от смях Simple Smile))

А, ние кръстихме Медунчо Пухчев и останах много доволна от церемонията!!!

# 155
  • USA
Агент, честито за момченцето! И аз познах Party.
Juturna, честита ти дъщеричка, да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване  bouquet! Чакаме да разказваш и снимки ако може да видим малката принцеса!

# 156
Дами, мерси много за пожеланията  Hug. Снимки имаме, но не са качени онлайн още  Blush.

# 157
Джутурна, да кажа и аз като хората: Да ви е жива, здрава, палава и щастлива Лилия и много да ви радва! Много красиво име сте й избрали.
Бързо възстановяване на мама! (като ви гледам изписването, май е играл скалпел при вас - бързо да минава)

Ванхорн, честито християнче!

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 07:45 от ianajar

# 158
Ван ...честито християнче . Simple Smile Плака ли героя?
Охх и ние трябва да го свършим това че и 2те девойки не са кръщавани още!  ooooh!

# 159
Честито, Джу!!! Да е здрава и весела! Прекрасно име!

(на списъка за трето ми беше в един момент  Mr. Green; не правя намеци, де, приключих с възпроизводството)

# 160
Eхеее, честито и добре дошла на Лилия! Прекрасно име, наистина!

Сега е ред на .. Клер?  Grinning Стискам палци!

# 161
Да чакаме те Клер Hug, няма ли да ни издадеш поне буквичката на името за кокорчо?
Ванхорн честито християнче, да ви е здраво и все така сладко и пухкаво Hug Heart Eyes
Бубка аз имам http://www.walmart.com/ip/Black-Decker-12V-Cyclonic-Hand-Vac-CHV1218/11080495  много съм доволна и колата си чистя с нея Peace за парочистачката да кажа че сваля боя от стената Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:21 от Мимето*

# 162
  • Boston, MA
Честито кръщене на Пухчо Ванхорн!

Дами, да се вмъкна сред бебешките вълнения с въпрос - дайте препоръка за прахосмукачка (извън Дайсън) сравнително лека, но хубаво смучеща... не искам upright, а от тези, на които можеш да им откачиш приставката и хубаво с ръка да си дръпнеш по ъглите, мебелите и т.н.

Също, закупилите парочистачката, кажете доволни ли сте, как се чисти баня/дървен под/стени (трим по-скоро де)? Да не свали боя или нещо друго?

# 163
  • У дома
Джу, честито ви момиченце и леко възстановяване. Много хубаво име сте избрали.

Агент, поздравления за сините гащи!

А  на Пухчо Ванхорнов - честито кръщене!

Бубка, аз съм доволна от парочистачката - където мина с нея изглежда супер. Страх ме беше за дървения под, но не го мокри толкова и вече се успокоих. Баня, печка, прозорци... само стени не чистя, не ми се е налагало.
Иначе преди няколко дена видях олекотен вариант на Дайсън в Таргет, не толкова скъп.

# 164
някой знае ли за банка к позволява тук да се държат пари в евро т.е да се пратят от бг в евро и да си седят така и да са гарантирани без да минават през долар?инг директ и пнс,с к ние работим ми ответиха с твърдо не..

Общи условия

Активация на акаунт