Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
-
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
-
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
-
Какви са някои алтернативни методи за почистване на басейна, различни от хлор?
-
Какви са някои съвети за пътуване до Сиатъл по отношение на времето и какви дрехи да опаковате?
. Месеци бяха със сигурност.
.
Бих искала да видя и другите магазини да дават не повече от 5 дни за връщане и подмняна. Не ме замеряйте моля
Имах доста познати които копуваха и носеха неща и ги ползваха и връщаха и за мен това винаги е било политика с предпоставки за фалит.
От осем години пия вода тук, признаци за отравяне нямам. Не всички общини си флуорират водата. Нашата не добавя флуор, например, защото водата има естествено високо съдържание на флуориди (те и в природата се срещат все пак).
,просто това ,което знам е 4е се флуорира допалнително навсякъде...
Готвя и се къпем с чешмяна, пием филтрирана.
Всеки си знае себе си и с какво може да направи компромис. Важното е да осъзнае, че всичко накуп сега и веднага няма да го има.