Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
-
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
-
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
-
Какви са някои алтернативни методи за почистване на басейна, различни от хлор?
-
Какви са някои съвети за пътуване до Сиатъл по отношение на времето и какви дрехи да опаковате?
! На Стейси й се приспива на около 3-4 часа, ако я оставя повече се преуморява. По едно време мина на режим с един сън, но в момента пак се върна към два за деня. Вечер я слагам около 21 часа, тогава е готова за сън и сутрин става различно, но мисля, че се е наспала. Не знам дали коликите не са причина, защото тя беше с много силни и беше постоянно в ръцете ми, но пък като се сетя още като се роди, сестрите казаха, че другите новородени спели по 24 часа, докато Стейси едва заспиваше и то за кратко. За 2-3 дни в болниците аз бях спала не повече от час, а за първата седмица от раждането не повече от общо 10 часа. Изобщо от началото си беше доста трудно. Надявам се да го израсте и да не се мъчим вече с това
. Аз живея в Mount Prospect , имаме страхотни два парка, единия за разходки и има доста майки с деца, а другия е за колелета и кучета. Има две спирки наблизо, 4-5 магазина, детска градина, до всичко това се стига пеша. С автобус може да стигнеш до мола и до доста други магазини. Обаче апартаментите са стари, въпреки че по нашия аз не мога да преценя, защото всичко беше ново-карпет, вана, шкафчета, мивка, печка и т.н. С парно сме(включено е в цената на наема) , но без централен климатик
. Отсреща доколкото чувам имат централен климатик и всичко е по-хубаво, но пък нямат тераси, по-точно имат, съвсем малки и не можеш да си сложиш например маса със столове. Подкрепям другите момичета, че за една година ще се ориентирате тук и ще прецените къде е най-добре за вас. За местоработата вече са ти писали. Успех. Ние вече 5.5 години живеем тук и съм доста доволна.
)
,a kato si predstavq 4e trqbva i zaem da vra6tame 
Във Ню Йорк Сити сме ние.
) и кола не ни е трябвала. Когато сме ходили извън града някъде сме наемали за ден-два. Но ако се купи трошка, както пишеш, е много възможно да дадете доста пари по ремонти скоро след покупката. Да се изкажат ползващите коли.
паднах с eviction notice-a дето си дала на мъника