Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
-
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
-
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
-
Какви са някои алтернативни методи за почистване на басейна, различни от хлор?
-
Какви са някои съвети за пътуване до Сиатъл по отношение на времето и какви дрехи да опаковате?

не се притеснявай важното е Пухчо да е доволен
даже и за брат ми и състър ин лоу ще пуснем да станем едно голямо семейство тук, така поне носталгията ми ще по-премине(надявам се) 
че ти развалих диетата 
и мислех да не използвам сушилнята му, но след вторият лоуд се отказах. Дрехите твърди и нама4кани, няма кой да глади, после ние перем само пълни перални, няма такъв голям сушилник, 5 дни сушене и премятане...та искам да кажа, 4е свеки излъска сушилнята и аз се прежалих 
Аз също си тача сушилнята де, но понякога дрехите на простора изсъхват по същото време с тези от сушилнята.