121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 679
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Бенс честит племенник мила! Много мило ми стана  Hug

Титина браво на Калин, голям да порасне!

Аз със срам  Embarassed да кажа, че моя Пух е 10кг800гр на няма 9 месеца. Чух мнения да му спра нощното кърмене?! Яде солидс само 2 пъти- зеленчук/месно и плод. Децата на 9 месеца ядат- закуска, обяд и вечеря. Аз не бързам със заместване на още едно хранене, но ако трябва... Не знам за него, но аз трудно ще го преживея, ако спре да суче  Confused, а той плаче само и единствено за това.

Со уат и аз си обичам сушилнята, убий ме не бих се засилила да простирам. До гуша ми беше дошло в БГ, досадно ми е.

Цоне как не са те арестували с тая тесла  Laughing

Миметооо честит тъмно син паспорт. Мама и татко ще дойдат ли да живеят при вас? Моите никога не биха  Sad

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:53 от vanhorne

# 586
 Миме, садист си! Тая софра ми развали салатения ден, пфуу!
Кажете за температура какво давате, че аз изхвърлих всичко.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 02:00 от so what?

# 587
  • Чикаго / София
Миме, честити ви американски паспорти. Дано нещата от тук на сетне се развиват по план при вас.

Бенс, честит ти племенник. Дано скоро имате шанс да се видите! Страхотно семейство има съпругът ти.

Титина, браво на дребчо - все така да продължава.

so what? аз давам някаква марка на Уолгрийнс от рода на тайленола. Но скоро не ми се е налагало /пу,пу/.

И аз си ползвам сушилнята. Много си я обичам даже - спестява ми гладенето. От както съм тук съм гладила 4-5 пъти само - блаженство.

# 588
  • Boston, MA
So what, няма ли дженерик ибупрофен/ацетаминофен в аптеките около вас? Аз такова давам.

Мимето, честито гражданство!

Ванхорн, и Боби е толкова  Laughing (ама е 2 месеца по-голям де). Аз не бих му спряла кърменето, ако ви харесва и на двамата - но ако се чудиш дали той има нужда да яде през нощта - най-вероятно не, коремчето му вече е голямо, може да поема повече храна и да стои заситен дълго време. Давай както на вас ви е удобно и ви харесва обаче.

Нашето пухче оня ден на закуска изяде следното: една купичка бебешки сирийл с ябълково пюре, две (!) бебешки плодови кисели млека и за десерт един мини кроасан, който си го ръфа сам половин час. Брат му, на 4 години и кусур, изяде също един мини кроасан плюс няколко лъжици овесени ядки.  Rolling Eyes

# 589
  • САЩ
Со уот аз купих еквивалентите на Тайленол (Парацетамол) и Мотрин (Ибопрофен) на Уол Март и Уолгриинс. Съставките са същите и действат. Решила съм и в бъдеще дори да ползвам тях че ми писна да купувам скъпи брандове и хоп после рикол и хвърлям.  Stop

Забравих да поздравя Бенс с новото попълнение в семейството! Много да ви радва племенника! Хора с големи сърца са твоите ин лоус! Възхищавам им се!   bouquet

# 590
Бенсън, чудесно е това което правят снахата и девер ти!
 Портабъл ДВД не ползваме. Да зяпа през прозореца, да брои коли, да гледа пейзажи... майка му все с ДВД в колата е пътувала кат' малка... амаха...

# 591
И сушилнята си обичам и миялната на съдове си обичам ,не мой без тях...за зелено компенсирам по друг начин.

Тюх... отдъхнах си че съм си заслужила паспорта и аз -и пуйка съм пекла и в пералня съм ходила. Laughing
А аз да ви кажа че все още си ходя в обществена пералня ( за съжаление де) имам един оувърсайзд юрган който се пере само в оувърсайзд пералня и там кисна 2 пъти в година....ма да ви кажа не е толкова лошо,четем книжки с Елла и тази в която ходя е супер чиста и хората биват.

Ван ..това в паунда около 24 ли е? Не сте толкова големи бре,моят американски племенник  беше около 30 пауна на годинка , спомням си че майка му каза че доктора тотално се е шашнал. Сега си е нормално здраво момченце,нека си хапва Пухчо щом му се яде...що  да го тормозиш.

# 592
Ванх браво за килограмите, ние сме почти 10кг и 82см на 1г и 3мес, но при момичетата е друго Wink не се притеснявай важното е Пухчо да е доволен Hug за мама и тати да надявам се процедурата да мине бързо, че са млади и нахъсани пък и да помагат кой с каквото може Peace даже и за брат ми и състър ин лоу ще пуснем да станем едно голямо семейство тук, така поне носталгията ми ще по-премине(надявам се) Whistling
Со уат съжалявам Blush че ти развалих диетата Joy
Благодаря ви пак момичета!

# 593
Ван, не се притеснявай за детето, здрав да ти е Hug Като проходи вси4ко си идва на мястото, моето за 2 години грам не е ка4ил(на годинка беше 15-16кг), само на висо4ина расте.  Ако не искаш да му спираш нощното,  може да му разредиш през деня храненията с мляко.

Уинкс, в хранителните магазини, но не вси4ки вериги предлагат. Търси, ако има сектор за органи4ни храни или магазини като Трейдър Джо'с ,Хоул Фуудс и подобни. Аз го купувах от ХЕВ( тексаско) и още имам от последният,не съм търсила още другаде.

со уот? оби4ам сушилня. Като се преместихме купихме пералня, тази на хазаина е  Sick и мислех да не използвам сушилнята му, но след вторият лоуд се отказах. Дрехите твърди и нама4кани, няма кой да глади, после ние перем само пълни перални, няма такъв голям сушилник, 5 дни сушене и премятане...та искам да кажа, 4е свеки излъска сушилнята и аз се прежалих Grinning

Аз давам Тайленол за Т, миналият месец мъжа ми купи от Уолгрийнс. След толкова риколи, реших, 4е каквото е останало е сейф.

Кажете нещо за енергия, направо съм се зомбирала от известно време, без зна4ение дали спя 4-8-10 4аса, все съм като парцал. Мерси!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 23:22 от benson10

# 594
  • USA
Защо при вас може, а при нас не?
Много е влажно при вас, при нас е суша. Simple Smile Аз също си тача сушилнята де, но понякога дрехите на простора изсъхват по същото време с тези от сушилнята.

Няма пол в килограмите. Simple Smile Моето е момче, но е много слабо, за разлика от братовчедка си.  Laughing

# 595
  • САЩ
Нещо сладурско http://milasdaydreams.blogspot.com/   Simple Smile

# 596
Медът, за който говоря е само пресен и необработен.

# 597
  • USA
Мимето, благодаря за препоръката, но аз всъщност я взимам не толкова за хляб( почти не ям), колкото за кексове, разни тестени вкусотии, а можело и лютеница даже да се прави. Та затова тази избрах.
so what?,  давам  ибупрофен.
vanhorne , не се притеснявай за килограмите, важното е да е здраво детето, а като проходи, тогава и повече енергия изразходват, а и апетита им никакъв го няма. Ние като се кърмихме по цели нощи, не виждам Стейси да е някаква пухкавичка, за мен това е погрешно.

# 598
Значи в реда на мисли и пуйка правих, и в обществена пералня съм прала и детето за 4 юли издокаросано, и тиквения ден празнувах, не син паспорт, ами и място в сената да очаквам Laughing
Ван, добре си е малкия, няма страшно
Бенс, това са видимите благинки на работа, а тестовете и нервите са  други екстри Grinning

# 599
Ние вчера търсехме Тейленол ( нямаше никъде) и жзехме от Уолгрийн заместител със същия състав. Не съм го давала, но заради ваксините вчера трябваше да имам наличен в случай че вдигне температура.

Редактирам се: съжалявам за грешките но онзи ден си полях лаптопа и сега пиша от ПС на което буквите са малко различни.

Общи условия

Активация на акаунт