121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 693
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Цонна, Joy Joy Joy
изпуши ти от у4ене hahaha

Нашият дядо си намира нови проекти, на път да сме дъ Вон Трапп фемили във футбола Laughing

Агент, българският не се дължи на мен, така го взех Simple Smile
Ай, Гелето, дано мине без да се налагат лекари и антибиотици.

Миме, 4естит паспорт!

Мисс Нели, успех на вашият 4и4о. Ролъркостъра е не4овешки, безхаберието на някои хора е влудяващо, но крайният резултат си заслужава Heart Eyes От къде осиновяват?

Вики, още са в Уганда, 4акат визата му, ина4е нямам търпение да го гушна...

Мерси за пожеланията! Детето е минало както се казва през ада, но това вместо да го озлоби, го е направил още по-милостив и 4ове4ен.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 16:13 от benson10

# 571
Бенс, честит ти племенник. Скоро да се видите и да го гушнеш
Миме, честит паспорт
Гелето да оздравява
Цонне, ти изби рибата, последните  няколко страници, така съм се смяла, чак сълзи ми потекоха от очите. На работа ме гледаха малко  Shocked, ама какво да не са слагали компютър, в стаята за обедна почивка. В тоя ред на мисли да ги похваля и каква плазма ни сложиха преди 6 месеца. По време на световното, колегите се разбиха да гледат мач, а ние будалите да работим , ама какво да се прави, не е луд този който яде баницата Laughing

# 572
Laughing

Самардала е много вкусна подправка, доближаваща се до шарената сол, която се среща само в района м/у Стара Загора и Ямбол, мисля. Поне моят бургазлия не беше я чувал преди, а сега не дава ядене без нея да се прави.  Mr. Green

По темата с иконите -тържествено благодаря на Солей за помощта. Ходихме с мама до Пловдив и вече имам серитификат и номерче за износ. Само не разбрах що за таланти работят там, след като на ръчнорисувана черешова дърворезба с видимо поставена цена 250 лв ми бе зададен въпроса : ''Мчи вий що съ разкарвъти за икона, дету струва 2.50?'' Shocked

Хайде, недовидяла нулите, случва се - ами изработката и качеството?! Не работя аз в ДБХ.

Така се реагирали защото според закона на сертификация подлежат предмети, който са културни ценности или са антични ( на повече от 100 години). Иконите който обичайно си носим , независимо от цената им, не попадат в тази група. Личното ми мнение е че си ходила напразно.

А самардала има и във Варненско, но за мен е с много специфичен вкус и не мога да я хапна дори.

Вчера бяхме на лекар и вече сме 5.1 кг ( е похвалих се).

Бенс, честит племенник.

# 573
Мммм филия мек и топъл хляб със самардала... мммм, и самардалата бих си донесла Simple Smile.

Мед - фармърс маркет, но тъй като е затворен през зимата или купувам един огромен буркан от продавача, или купувам от местния Хол Фудс местен мед. Чудесни са и двата. Има и в Кооп-ите, но нямам подобен наблизо и затова ходя в представителя на копоративна Америка  Wink

Бенс, честит нов член на семейството! Дано да е добре детето.

# 574
Сега се сетих, че имаше някакъв чалга хит "На теслата дръжката

на т'слата се казва, Цоне  Mr. Green

честито на Мимето и на Бенс!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:12 от Лeни

# 575
Честито  на Мимето и на Бенс!
Какво лекарство за сваляне на темп. давате сега? Наще аптеки са празни.
Цоне,  за подпис http://www.youtube.com/watch?v=t2dzXGmfmw4
Абе да попитам, защо не харесвате сушилни? Моята много си я обичам.
Клер изчезна.

# 576
Titina, грешиш. Мои приятели пренасяха картина и икона миналата година и при проверка им искали точно тези документи. Пък и видях списъка с имената преди мен, 90% бяха с икони. Дори се очудих, очаквах повече картини.

Доколкото разбрах, имало значение дали иконата е ръчноправена; купена от църквата или пък от магазин.

Стискам палци на Клер.

# 577
"На теслата дръжката"-направо така да се кръстя  Laughing)

Joy Joy Joy за бога, спри  Joy Joy Joy

На Бенс и на Мимето - честито!  Hug

? към Мимето - а ти, моме, колко пъти изпра в обществена пералня преди да вземеш ам паспорт!?! А? И пуйка не съм чула да си пекла, я да го връщаш  Mr. Green

Ауу Агент как само ме подцении та аз вече 3 години пека пуйки в плик  Crazy ето и снимка от последната година
А за обществена пералня ако се брои пералнята на блока в който живяхме първите 2 години, за общественна е прала съм Peace това ли бяха критериите, ако да значи съм 100%в Хамериканец Joy
Маймун77 силно ти препоръчвам ей тази машинка за хляб 5 години правих в нея и сега същата си поръчах пак http://www.amazon.com/Sunbeam-5891-2-Pound-Programmable-Breadmak … 255129&sr=8-1

Благодаря ви мацки  bouquet

Бенс честито!

Клер и от мен стиснати палци! Praynig

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:35 от Мимето*

# 578
Мед- аз запо4нах да купувам Raw, много по-истински и ароматен от Pure honey.

МВК, много екстри при вас Simple Smile

Титина, браво на малкият 4овек!

# 579
  • USA
Ох, Миме, как ме хвана с тази трапеза точно преди обяд.  Laughing Само се облизвам тук пред компютъра.

Бенс, откъде купуваш роу?

Со уат, ти нали в Хюстън беше? Аз миналата седмица бях по вашите земи. Ами, то при вас без сушилня не може.  Mr. Green

# 580
  • САЩ
Ох, Цонна разби ме с тази тесла!  Joy

Имам един въпрос към булките дето месят - знаете ли как е на английски типово брашно и изобщо намира ли се по тези ширини? Гледах, гледах брашната в магазина, но освен бяло, пълнозърнесто, ръжено и царевично друго не видях. А имам рецепти за типов хляб и ми се ще да ги пробвам   chef

# 581

Со уат, ти нали в Хюстън беше? Аз миналата седмица бях по вашите земи. Ами, то при вас без сушилня не може.  Mr. Green
Защо при вас може, а при нас не? При нас все пак си е целогодишно топло! Пък вие пак не си ги обичате сушилните. Мойто пране съхне за час вън, но ме дразни, че е твърдо, особено хавлиите. А от сушилнята пухкавки, мекички...да

# 582
  • САЩ
Со уот и аз си харесвам сушилнята и я ползвам и зиме и лете. Даже много се дразня на дрехи които не може да се пускат в сушилня. Обикновено такива са купените от БГ. След няколко неуспешни опита да "приуча" някои блузи купени от там към сушилня сега превантивно си ги суша на сушилника  Grinning.

# 583
Ева на сцена, не греша ( все пак това работя от 15 години).
Чл. 2 от Наредбата за износ и временен износ на паметници на културата препраща към чл. 33а от Закона за паметниците на културата и музеите. Последния член обаче е отменен(Отм. - ДВ, бр. 112 от 1995 г).
Съгласно  РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 116/2009 НА СЪВЕТА (приложение I) на контрол подлежат картини и живопис от всякакъв кид и материал, ако са на повече от 50 години и не принадлежат на авторите си.

# 584
Ами не знам. Това все пак е България, аз си държа на чутото и видяното, но сега виждам, че и ти си абсолютно права.  Rolling Eyes

Днес, например, за 3кг колет на едното гише ми искаха 30лв, на другото - 59.90лв, така че явно всичко е възможно.

Честито на Бенс!!

Общи условия

Активация на акаунт