121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 681
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Можело и без миниван значи  Mr. Green

то и със скутер и на колело може (виждала съм 3 бр деца возени от 1 родител на колело)  Grinning
(а ти си признай защо си толкова ужасена от идеята за миниван, а)

Наканил се да кани ММ родителите си при нас за продължителен престой и аз най-невинно пърхам с мигли и гукам: "Аморе мио, а какъв ван си си избрал"  Mr. Green
(дупето му удари тавана)

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:49 от Agent Provocateur

# 556
Ох не спрях да се хиля с вас Joy
Да се похваля че вчера и аз си получих тъмносиния паспорт Mr. Green, и сега на дневен ред и събиране на голямото семейство тук Wink
Миниван няма да купуваме  Crazy

# 557
  • usa
моя аватар някъде изчезна безследно от няколко дни. Ще сложа друг, ама сега нямам време да се занимавам.

tvoiat avatar mamma go mahna, zashtoto beshe v sait, koito razprostraniava virusi. tia beshe spomenala v temata za vuprosi kum moderatori i administratori.

# 558
Агент, не за такъв "личен" опит питах. Исках да знам дали някой има този тип airbags и какво е проучил, решил, дали ги е деактивирал или не. Оказва се, че точно тези еърбегз са по-редки от колкото мислех.   От това, което чета, за по-големи деца изглежда, че са ОК.

Има коли, които имат тяхната latch система на средата.  За съжаление, много от така наречените family коли, не ги поставят там. 

Ето по принцип инфо. ако някой се интересува.

http://www.car-safety.org/latch.html

За рекорда, и аз не мога да си се представя в миниван! 

# 559
  • Чикаго / София
моя аватар някъде изчезна безследно от няколко дни. Ще сложа друг, ама сега нямам време да се занимавам.

tvoiat avatar mamma go mahna, zashtoto beshe v sait, koito razprostraniava virusi. tia beshe spomenala v temata za vuprosi kum moderatori i administratori.

А аз да съм пропуснала новината! Simple Smile Браво на мамма тогава, ще си потърся друг.

# 560
Да ви се похваля, 4е имам нов племенник Heart Eyes Сестрата на мъжа ми(както ми се пада там) осинови 14 годишният Джоузеф от Уганда.
Дядо Бенсън е безкрайно щастлив,  има достатъ4но внуци(22броя) за футболен ма4 Laughing

Голям смях с вас, то не, 4е и аз нямам каренца и миленца, гюве4 и кръгла тава Laughing

Агнет, дано Гелето е добре!  Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 16:14 от benson10

# 561
Бенсън честита радост в семейството!!!

# 562
Бенсън, чудесна новина! Чичото на мъжо ще стартират процедурата по осиновяване и те, след дълги опити да си имат дечица с втората си жена (а е осиновил 2те деца от друг брак на 1вата си жена) и им е много притеснено че случая с русначето ще забави страшно много процеса.

Летувалите на Кейпа, някакви идеи/предложения?

# 563
  • Boston, MA
Бенс, и от мен честито на цялото ви семейство!  Hug

Ъх, в момента на Кейпа сигурно е лудница, предния път някого посъветвах да си вземе торбата с парите. Аз го намирам силно овъррейтед.  Peace

# 564
Анет, да се надяваме, че няма да се наложи. На ако - ще свирна. Laughing
Идеята за миниван по принцип ми е трудна за преглъщане, в най-лошия случай ще е някое Субару или RAV4. Агент, и аз съм виждала 4-членно семейство и една коза на скутер. И това го може  Mr. Green.

# 565
Биз, Цонна Теслата Simple Smile( Сега се сетих, че имаше някакъв чалга хит "На теслата дръжката"-направо така да се кръстя  Laughing). Мислих си да я снимам мултифункционалната си придобивка, но ще издебна когато няма никой вкъщи, че ще ме помислят за луда- фон ще бъде чипровското килмче Simple Smile.

Бенс и тука да ти чиститя. Да ви радва Джоузеф. Това с футболния отбор е мнгог смешно-дядото става треньор. Laughing

Миме, честит паспорт.

Аватар ще има, Солей помогна много с изрязването, сега само остава да се натътря да го кача.

На първа страница да си заковем кой какво е донесъл. Joy Да се хилим от време на време...

Рапорт даден. bowuu

# 566
"На теслата дръжката"-направо така да се кръстя  Laughing)

Joy Joy Joy за бога, спри  Joy Joy Joy

На Бенс и на Мимето - честито!  Hug

? към Мимето - а ти, моме, колко пъти изпра в обществена пералня преди да вземеш ам паспорт!?! А? И пуйка не съм чула да си пекла, я да го връщаш  Mr. Green

Ние закачваме плейъра с велкро на гърба на шофьорската облегалка за глава... защото държах след това да може д абъде откачен и да продължи да забавлява Гелето... която е пак с температура и ъммм... заспа на пода. Вирус е, уффф!

Бенс, взимаш бонуса за овърол мъж, защото не разбрах, че е американец, като прочетох мейл написан на бг от него  Shocked Shocked Shocked

Местен мед от фармърс маркетите ли купувате или има и други типс & трикс? Бистре?

МиссНели - само като идея, но парите, които ще оставиш на Кейпа са 1:1 с парите, с които ще идеш до Бахамите, пътуването ти е пак толкова... аз поставена пред тази дилема няма и да се замисля в полза на Бахамите  Blush весела ваканция!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:52 от Agent Provocateur

# 567
  • USA
Бенсън, честито, само радост да ви носи!
Мимето, честит паспорт! И ние трябва да свършим тази работа, но по-нататък.

И да се похваля, реших да си купя машина за хляб, харесах ето тази , само чакам да падне малко цената, че варира между $165 и $214.

И да ви питам- искам тенджера на Цептер, но не знам колко струва една такава. Споменах на мъжа ми за около $400 и той даже не иска да чуе. Някой има ли Цептер и ако сте ги взимали от тук на каква цена? И още какви други тенджери като на Цептер знаете, че са така добри, но на по-сносна цена? За мен не е проблем да си купя, но не знам как да навия мъжа ми Rolling Eyes Sad.
И мен ме интересува за меда, от къде го взимате?

# 568
  • USA
Бенс, честито! Евала на дядото!

Аз мед съм купувала и от фармърс маркета и български мед от арменския магазин в огромен буркан. И двата вида много ми харесаха. Не бих се нарамила пак да нося мед от БГ, виж домашната лютеница на майка е друг въпрос Simple Smile.

# 569
Бенс страхотно е семейството на мъжа ти ,голямо сръце имат!Браво ....и честит племенник! Simple Smile Да разкажеш като видиш Джоузеф за 1ви път,представям си как се е стреснал в момента със този нов свят.

Общи условия

Активация на акаунт