121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
А душ батерия за кухненска мивка носили ли сте?
И 10 чифта дамски и 10 чифта мъжки чехли ( от тези по 1 лев) да си пази мъжът ми паркета.

Joy Joy Joy Титина, това е любовта на века, Ричард и Елизабет бледнеят пред вас, Ромео и Жулиета да се засрамят  Hug Hug Hug
(и за Брад Пит + Джордж Клуни не бих помъкнала душ батерия за кухненска мивка, леле-мале  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 08:35 от Agent Provocateur

# 511

JoyАз съм пас. Laughing Joy Не мога да измисля нищо друго,... добре де, айде два кожуха-единият голям-дамски, а другият малък-мъжки Laughing. Титина,ти си я искаш наградата пак. Направих си инвентар на къщата наум и наистина не се сещам за повече глупости. Laughing Тези със скарите да излизат наяве, защото ще обявяваме победител. Каква да бъде наградата само? Laughing Безплатен контейнер за още боклуци? Laughing

# 512
И меден чан, също се ползва....

Това е, не мога да заспя, защото си мисля как за бога го ползвате този меден чан и се кискам на изчанчените си идеи! Това нещо не се ли окачва на коч!?!?!  Grinning

# 513
И меден чан, също се ползва....

Това е, не мога да заспя, защото си мисля как за бога го ползвате този меден чан и се кискам на изчанчените си идеи! Това нещо не се ли окачва на коч!?!?!  Grinning

Хахаха, да, и аз това си мислех  Joy

# 514
Сакън, не мой да будуваш, Агенте!
Чанът не е необходимо да се окачва на коч, за да звъни оглушително. Може да се закачи на врата, например. Или на боксовата круша на милото, за да създава атмосфера в домашния gym. Айде отивай да спиш.

# 515
  • USA
Ох, ще падна като ви чета!  Joy

Аз мога да се отчета с тави, гювеч и гювечета, етц. От яденето, мъжът ми го бяха хванали веднъж с 10 луканки/суджуци. Аз пък веднъж си носех мед и го бяха отваряли на едно прекачване и не го затворили хубаво. Здраво се беше намазал по новия ми костюм от БГ. От тогава гледам да нямам прекачвания в Щатите. Ракии редовно, лютеници и подправки - чек. Гоблени, картини, и каренца от баба на 1 кука - чек.   bowuu

Последният път свекър ми донесе мелничка за месо (от не знам коя година) за да пълни суджуци.  Mr. Green

# 516
Може да се закачи на врата, например. Или на боксовата круша на милото...

Grinning ТНКС! Оригинално! Завидях!!!

ПС на мен не ми дават да си окача китайско дрънкало на балкона дори  Rolling Eyes а вие си имате цял чан!
ПС2 чавето е с температура, та го гушкам и успокоявам, затова съм толкова досадна тунайт...

# 517
Лошо за температурата, бързо да се оправя Гелето и да можете да се наспите!

Аз споменах, ама пак да подчертая, че чанът и другите фолклории бяха на милото идеи и то в много влюбения ми период. Хич не е за завиждане, много глас има в тоз звънец. И поне вярно да пееше, пък то...

# 518
 Милото чавенце, да се оправя бързо.
Залагам че тази нощ или ранна сутрин Клер ще ражда. Вторник много далече ми се струва.
чан ще взема да си поръчам, да се чудят комшиите какъв е този нов фън шуи.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:23 от so what?

# 519
Часът е 2:20 и аз съм нощна смяна във форума. Надрусах се порядъчно с кафе и не мога да спра да се хиля наум.

Да се оправя Гелето.

Клер ще роди на същия ден с една моя комшийка. Тая седмица ще да е. Няма да съм конкретна, извинявам се.

Колелета викате, а? Joy Спирам за днес. Мерси за купона.

П. С. Микито да не роди? Сега направих инвентар на бременните. Grinning

Излизам в заслужена почивка.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:43 от Цонна

# 520
Mиз, да ти е жива и здрава щерката
Аз да се разпиша с пухкави завивки и 2 одеала от камилска вълна, всичко се използва по предназначение.А да не пиша що дрехии донесох до тук а сега съм двойна, ама нито ми се дават, нито ми се отслабва Grinning

# 521
  • The QC to be!!!
Олеййййй какви изповеди съм изпуснала снощи  ooooh! Joy
Дочетох ви, и не спирам да се кискам... кантара и прахосмукачката обраха точките  Peace

Агент, дано малката да е оздравяла вече днес  Praynig

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 14:54 от Baby*

# 522
  • Чикаго / София
Да си призная, че и аз бях решила да си нося кантара, но все пак получих просветление в деня преди полета и го махнах от куфара. Шарена сол си донесохме доста - още имам 4 бурканчета от запасите ми преди година, а за цялата година сме използвали 2-3, така че ще си имам и за бъдните дни.

Но не мога да спра да се хиля с вас  Joy

Гелето бързо да оздравява душичката!

Агент без майтап, ама аз съм виждала хора със ски-писалки по тротоарите зимата, така  че не е лоша идея за придвижване.

# 523
 Joy Joy Joy Нека и аз си призная, макар че след кантарче за зайци  Joy, чипровски килими и закалачки, каквото и да кажа ще бледнее.  Joy

И все пак, не знам кой ме излъга, че в Америка има всичко. То има, де, ама нали се иска време, пари и усилие да си го набавиш. Но кой да ти мисли.. Тръгнахме с мъжа ми с два полупразни куфара, в които имах 3 рокли с гол гръб (в Сиатъл лятото е под 25 градуса  Laughing), тефтерче със спомени от училище  Crazy Crazy, самардала, три ролон- а, медена руска картина от младостта на мама ( нямам идея защо), игли, конци, терлици! Crazy

Имахме право на безплатен контейнер, но понеже сме будали, както казах по-горе, взехме само .. цялата библиотека на мъжа ми.  Crazy Пристигнаха над 300 книги и моите десетина речника, плюс нищичко друго.  Embarassed

По-късно ми дойде акъла и на всяко прибиране мъкна по нещо - много подправки, най-вече самардала; домашен мед (Кюбит, не ти ли го отварят за инспекция? Моите колети все отворени идват..); едно одеало, едно олекотено юрганче, шест гювечета и  10литров гювеч; 2 пъти и ракия съм носила, а никой от нас не пие дори.

Абе, стандартни работи!

П.С. И един страничен, леко личен въпрос: защо в нашата тема се срещат най-много дами без аватар на кв. см.? Аз лично си ..как да кажа..трауря дядо един вид и не ми се слагат шарки, ама другите?

# 524
Ей, голям сте майтап! Simple Smile)) Така съм се смяла с вас, върнах се сигурно десет страници назад да чета, че покрай майка не ми остава време за форума! Simple Smile
Честито на рожденниците, ( щерката на Миз видях по едно време, да е жива и здрава, дано не пропускам някой друг)!

Аз направо се чувствам ощетена, че не съм мъкнала такива работи! Гледай какви неща можело да се пренасят! На мен куфарите не ми стигнаха само за дрехите и обувките! Чудех се как да ги събера и просто място за друго нямаше.
Виж в Индия като бяхме си донесохме 120 кг свръх багаж книги....та всички ни мислеха за кукувци Simple Smile

Имам един огромен Копривщенски гювеч, по който срадам, но дори не мога да си представя как би могло да се опакова това нещо и да се прати! То тежи адски много и е огромно...

Мъж ми като студент беше мъкнал някакакъв комплект порцеланови чаши от майка си...друго май не сме носили. А, да и и чубрица редовно!
Ей, страшна работа сте! Simple Smile

Вчера водих майка ми на откриването на конните надбягвания при нас, бях направила шапки за целта, че чак участвахме и в състезанието за шапки Simple Smile Може да не спечелихме, ама беше голяма забава Simple Smile Днеска гледам ни има по вестниците и снощи по новините, поне да и остане за спомен на майка. Тя се смее, вика на стари години да ходя на конкурси за красота, ама добре и стоеше шапката, не че е моя де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт