121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 679
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни сте, Клер (точно зяпах луната и мислех за вас!)  Hug Hug Hug

Браво на теб, на вас! Хайде, поеми дъх, трудното свърши - дойде по-трудното!  Grinning

Разкошен голям мъж е Алек! Жив и здрав!

# 631
Хе-хе, добре дошъл на тексасеца Алек! Hug 4естито, Клер! Голяма емоция излъ4ва тази снимка!

Агент, за теб Wink
Снимката ти е култова! Не знам дали хормоните те вдъхновяват, но фотографиите ти в последно време са велики! Heart Eyes

...Но пък си влязох в предбременните дънки днес  Mr. Green  bowuu

ти не си 4овек Crossing Arms Laughing

# 632

...Но пък си влязох в предбременните дънки днес  Mr. Green  bowuu

Това ми е убягнало, но наистина не е човешко!!!! Laughing

# 633
Клер, и тук добре дошъл на Алек!  Heart Eyes Много мъдро гледа!  yes Бързо възстановяване на теб и да наваксаш малко със съня!  Hug Много мляко и прекрасни моменти заедно!  Hug

# 634
Страхотна снимка, Клер! Професионален фотограф ли имахте на раждането?
Да ти е живо и здраво момчето, много се гушкайте и си почивайте!

# 635
Клер, прекрасна снимка - гледам я няколко пъти и съпреживявам с теб чак  Hug
Честит ви Алек, да расте здрав, с късмет и заобиколен от любов!

Ютурна, бебето лежи на бяла хавлия, аз дъжах главата в позиция гледаща към камерата, в момента, в който пусках, мъжо снимаше и за 1-2 минути докарахме нормална снимка.

# 636
Клер, честито ти синче. Много щaстливи мигове и бързо възстановяване

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 07:52 от Titina

# 637
  • Boston, MA
Леле, прекрасна снимка! Добре дошъл на Алек, чудесен малък човек! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 638
Клер честито!!! Здраво семейство и безоблачно детство на малкото човече  Heart Eyes
На теб бързо възстановяване  Hug

# 639
Агент..да и аз за снимката да кажа,то добре че толкоз обувки имаш ама как не те домързя да ги извадиш всичите от кутиите бе моме,като се има в предвид че после трябва и да се приберат  ooooh! Crazy Велика си със самоснимачката спор няма  Laughing
Моите  обувки си ми стават  smile3534

Значи днес вече ми се затвърди мнението че по-лесно се гледа 2ро дете аз ако съм знаела по-рано...ехееее....вие многодетните що не казвате.Елла  така добре  забавлява сестричката че думи нямам успях да си изчистя къщата днес...това малкото се превива от смях ,това голямото си извършва всичките маймунски движения и доволна че публиката я харесва продължава  все по-маймунски да ги измисля...всички доволни  а мама най-много.И със играчките играе много с нея и то със кеф и много обича да и кажа да я пази защото имам нещо да свърша ,търчи  със желание детето и толкова добре се грижи за нея...пу-пу.
Със Елла що зор видях аз да я забавлявам ...а сега рахат. Mr. Green

# 640
  • USA
Добре дошъл на Алек! Да е много здрав и щастлив! Честито Клер и бързо възстановяване! Прекрасна снимка...   bouquet

# 641
Момичета аз имам огромен проблем с очите. Преди да тръгна от Бг минах на очен и казаха, че съм с лек астегматизъм и ми изписаха изкуствени сълзи и очила с много лек диоптър.
От 1-2 седмици обаче, болят парят и виждам през мъгла Sad Взех си визин, но понеже още не ни е тръгнала здравната осигуровка се ослушвам да ида на лекар...
Днес се залях с вряла вода от спагетите, която така и не видях как се плисна, и си дадох сметка, че явно наистина ми убягват нещата пред погледа.
На всичкото отгоре, работя с лаптопа поне по 8 часа на ден, които се оачква и да се увеличат - работата ми е свързана с уеб и положението става все по-даматично... Rolling Eyes
Единственото за което се сещам засега е да пробвам с лутеин, вие какво ще ме посъветвате?

# 642
  • USA
Клер, честито, да ви е жив и здрав bouquet ! На теб бързо възстановяване! Страхотна снимка, а той е невероятен!

newborn, нямам идея, но дано не се усложни!

# 643
Здравейте момичета!
Аз ежадневно ви чета,но чак сега се усмелявам да пиша.
newborn, тъкмо четох ето тази статия http://nel-anel.blogspot.com/2009/04/blog-post_06.html и в нея се пише,че боровинките помагат доста в случай като твоя. Дано съм ти била полезна.
Клер, честит ви син! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Снимката е невероятна.

# 644
Честит син на Клер! Да е жив и здрав и с много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт