121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 650
  • 726
  •   1
Отговори
# 660

И това точно си го мислех - всичките дето се хвалят тук са с по 2 момичета или евентуално по-голямо момиче, я тези с по 2 момчета да кажат, каква борба пада за маминото внимание и за толкова важните играчки.

Биз аз съм с две момчета,разликата им е почти 5 години.При нас няма борба за мамино внимание или за играчки.От време на време се карат,но много си играят двамата и мен почти не ме търсят.Кагато малкия беше бебе ,големия много ми е помагал.Забавлявал го е когато е трябвало да свърша нещо в къщи.

Клер да ви е жив и здрав Алек и много да ви радва!!!!!!

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:52 от Pety

# 661
Аааах, Клер, колко сте хубави!!! Честит голям Юнак, да е жив и здрав и много да ви радва!!! Уникална снимка, направо се разтопих   bouquet

Мики стискам палци  Hug

Момичета благодаря за съветите. Ще послушам детето си и сърцето си. Само да му видите личицето когато суче... няма такова блаженство.

Вики 23.8лб. са това и се успокоявам, че и кака му беше чъби бейби, а сега е като щека (Слава на Бога не като майка си  Mr. Green). А, вие с Титина срам нямате с тези размери...

И за мен второто е мнооого по- лесно. Кака ни е като малка майчица, че даже и кусури ми намира  Laughing
Толкоз бързо минаха месеците...

Бенс пии повече вода и, ако трябва иди да те видят.

нюборн нали ти казах, че тук е трудна работа премигването, толкоз е сухо, че оставаш без грам сълзи. Продължавай с изкуствените сълзи и ти се наливай смного вода!

# 662
След 5 страници ще замоля специално Агентката да пусне пак новата тема.  Flutter

# 663
  • USA
Нюборн, според мен направо отиди на лекар. Няма какво да чакаш, няма да е чак толкова скъпо, че да се мъчиш. На мен всеки път като отида във Вегас ми изсъхват очите и ми се зачервяват. Може и алергия да е някаква.

# 664
Ван..  много си е добре Пепи ,той лази ли вече? Представям си дъщеря ти как се грижи за него.Добре сте си вие ,имате си бейбиситър и може да си щъкате с половинката.
Елла ми е смешна и тя като една малка мама "Мамо Клои е гладна","Мамо ще и сложа лигавник  че ти забрави" ,"Мамо гледай Клои качвам се до горе да взема нещо"    Laughing
По някой път наистина се чувствам като че аз съм детето а тя майката  Laughing

# 665
Не е лесно да вдигнеш това голямото дупе  Mr. Green опитва се Вики, но не иска. Кака му лазеше назад и много плачеше като се опитвах да й помогна, този е същото диване.
Баба ни така или иначе ни купи проходилката, която стоеше като паметник. Онзи ден беше кисел и го сложих ей така за разнообразие, като тръгна това ми ти дете няма настигане. Продължава да си обича баунсъра и плей пена, но сега тича у дома. Нека тича Simple Smile има нужда. Всичко е бейби пруф, а и немеца е нонстоп пред него. Уникално животно ви казвам, заслужава си всяко пени и чистене на косми. Реално малкия не би могъл да хване нищо, тъй като кучето е една естествена преграда. Вчера мъжа ми го викаше да отиват на разходка, не помръдна докато не извадих малкия и го сложих в баунсъра, а за него разходката е знаете...

Малкият на нюборн също хареса куч, колко усмивки му раздаде Simple Smile. Тя ще направи една фото сесия да видите как си комуникират нашите бръмбари, много са сладки. И тук да й благодаря за невероятните снимки, които направи на Кръщането на Пух Hug, цялото семейство много ги хареса и й благодари също!!!

# 666
  • САЩ
Клер честит ти син! Да е здрав и много радост да ви носи! Снимката е страхотна и сте избрали много хубаво име!   bouquet

# 667
бързо питане: официален превод на свидетелство за раждане къде?

# 668
Клер, да ви е честито красивото момче с красиво име!  Да ви е здрав и да ви радва!

# 669
Клер, честита ти радост! Да е здрав и много щастлив малкият Алек   bouquet

# 670
бързо питане: официален превод на свидетелство за раждане къде?
превод? консулството???!!!
(нали не говорим за апостила? превеждах в БГ (и пак легализирах)

Вики, аз мноооо креативно си ги струпах пред входната врата за да ми се наложи да си ги прибера. Иначе не съм вадила от кутиите, защото това са само пролетно- летните, ботуши и прочие си бяха по кутиите (редовно се разправяме, че съм заела целия клозет и аз все обещавам да се погрижа по въпроса  Crazy боже, а ме чака и гардероба  ooooh!)

Ван, не го лишавай от кърма  Hug

Пишете, пишете, че имам бойно поръчение   Sunglasses и съм измислила супер шантаво заглавие  Joy

# 671
Само да споделя, че слабите ни мадами са мнoго гадни. Е, то бива, бива , ама такова чудо не се трае... Ами хапвайте повечко, нали за диети си говорим. Аз наскоро отслабнах с 10 кг  bowuu:-вече съм skinny bitch Mr. Green

Stella, ами че вкъщи.Обличаш се официално Laughing и сядаш и правиш един официален превод. То какво има да се превежда-три имена+ доктора (на детето, на мама и на татко)

# 672
Ей Цонне сподели как? Аз ще похваля един страхотен чай прочистващ Joy http://www.amazon.com/Laci-Super-Dieters-Natural-Botanicals/dp/B … 336527&sr=8-5

# 673
Нюборн, според мен направо отиди на лекар. Няма какво да чакаш, няма да е чак толкова скъпо, че да се мъчиш. На мен всеки път като отида във Вегас ми изсъхват очите и ми се зачервяват. Може и алергия да е някаква.

Вземи, че се обади следващия път да ти видим Winx-овете  Wink

Цонето във фаза, внимавайте  Laughing

# 674
 Joy 90 дневната диета-3 месеца=10 кг.

Отивайте да пазарувате и подпомагате икономиката. Навсякъде има разпродажби.

Общи условия

Активация на акаунт