121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 645
  • 726
  •   2
Отговори
# 675
Цонче, липсва ти брадвичката на снимката, пък и се конкурираш с Тина с цигарето, макар, че тя се завърна на литературния аватар.  Mr. Green

Стела - за официален ти трябва преводаческа агенция или тук (много скъпо), или в Бг (15-20 лв).  Предполагам, че е от български на английски.

Биз аз съм с две момчета,разликата им е почти 5 години.При нас няма борба за мамино внимание или за играчки.От време на време се карат,но много си играят двамата и мен почти не ме търсят.Кагато малкия беше бебе ,големия много ми е помагал.Забавлявал го е когато е трябвало да свърша нещо в къщи.
Поредната ми теория разбита във форума.  Laughing Браво, дано повече да са така!

Анет, четейки те, установявам, че моят син е сериозно не-доскедюлван откъм активитис. Чудя се да се тревожа ли или не, че не го канят хич... ама с тез' 1000 езика, много сме странни ние явно....

# 676
Момичета, благодаря на всички, които се включиха със съвети тук и на лични за очите ми  Hug
Ванх, беше голямо удоволствие да наснимам малкото в такъв важен ден, гостуването у вас също.
Прекрасна двойка сте и хармонията царяща във вас, може да зареди всеки.

# 677
Клеър, да ти е жив и здрав Алек, на теб бързо възтановяване
И щ'ъ в'ъ пУмоля за номерация на дрехи да не говорите. Аз като бременна си влизах в дрехите, дори когато отидох да раждам бях само +5 кг, а сега какво чудо съм   Rolling Eyes
Агент, много хубава снимка. ти цяла стая с обувки имаш , бе човек
Относно второ дете, не мога да говоря, т.к. Плами ми е взел страха, ама човека иска да е батко и да има бебе, няма значение пола Laughing

# 678
цоне, предложих им този вариант  Mr. Green, ама се дърпат. искали официален превод и аутентификейшън. в индиана само първото свърши работа...

за превод от български е акта. чакам да стане 2 и да звъня в посолството, имат ценоразпис за апостил, но искат преведен документ, ако не се лъжа. ако стане да си го преведа аз и да им го изпратя ще е супер (съмнявам се да съгласят), ако ли не ще го изпратя до една агенция във варна по факса  и така...

благодаря на агентката и на юлето за инфото   bouquet.

# 679
Как можах да пропусна Агентската снимка...еее, ама той Агента търпелив и добър човечец  беее Laughing да те остави да направиш този дизастър  Mr. Green BTW изглеждаш страхотно!

нюборн  Heart Eyes Hug

# 680
Ванх може ли и ние да видим снимките от кръщенето?

# 681
Девойки я помагайте че мъж ми го няма да питам.С една мама ще правим съботна сбирка  с децата  но тя ме пита в Емайл това :  Is Ella an “adventurous” eater? Това по повод че ще ни води в едно заведение за обед.Какво означава това,някой ако има идея?  newsm78

# 682
  • САЩ
Вики според мен дали е склонна да опитва нови и различни неща. Ако ме питат за мойто злоядо дете, определено ще отговоря че не е "adventurous"  Grinning

# 683
Мерси хитруша и аз така го разбрах но все пак се чудя,какви пък толкова "adventurous" храни ще ни има там. Елла си яде детето нормално ,има неща които не иска но като цяло яде.
Да взема да я питам тогава какви храни има там по-точно...чак пък "adventurous" термина да използва?!

# 684
биз,нашите са "доскедюлвани" не от добро,а защото трябва занимавка докато ние работим,особено лятото е такава гимнастика че майка плаче-грамофон свири. От една възраст насетне те си и търсят пиър компания и настояват да канят/бъдат канени..аз само шофирам (не ван Mr. Green),подслушвам неволно разговори и чат-пат продумвам ако ме питат. За тревога и дума няма, крушката си има опашка..ние, например, други грижи борим - нямат идея какво да се правят у дома,играчка не мож' ги заинтересува и за минута,все е "and now what?/who is coming/where are we going" и пр. Но ние сме и доста на фри рейжд принципа,малко занимавки - повечко свободна дейност и не сме много график активитис фиксирани.
*
viks,без да знам детайли=да,адвент. е Елла Laughing,в моите среди за такова се приема дете ядящо И нещо различно от пица,мак и чийз и нъгетс

# 685
  • САЩ
viksв моите среди за такова се приема дете ядящо И нещо различно от пица,мак и чийз и нъгетс

Мойто да не излезе и то адвент. като не яде пица и нъгетс, но пък баница и тиквеник нагъва здраво  Laughing

# 686
Отивайте да пазарувате и подпомагате икономиката. Навсякъде има разпродажби.

При нас от 3 седмици са тези намаления, та се е поизпразнило ве4е.

----

Мерси за отговорите, като се замисля не пия достатъ4но вода.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 06:55 от benson10

# 687
Da spodelq, 4e moje I na drug da se naloji takuv prevod: ot posolstvoto vuv washington kazaha da si go preveda sama akta I da I'm go izpratq za apostil. Blagodarq na vklju4ilite se sus savet   bouquet . Izvinqvam se za majmunicata, na plaja sme. Simple Smile

# 688
  • САЩ
Izvinqvam se za majmunicata, na plaja sme. Simple Smile

Това последното нямаше нужда да го споменаваш!!!! Имай милост към нас работещите и най вече живеещите в Мидуеста  Twisted Evil Не съм си и представяла че така ще ми липсва морето. Тука езера, река, ама не е същото ....  Confused

# 689
Joy 90 дневната диета-3 месеца=10 кг.

Отивайте да пазарувате и подпомагате икономиката. Навсякъде има разпродажби.

Майтап,майтап...сваля се от този тип разделно хранене.За месец свалих 5 кг/без водния/,след това си бих камшика и награбих палачинки,тортички,сладоледи-все боклуци.И аз не пиех необходимите 1,5-2л вода на ден,максимум 1 литър със зор.
При мен метаболизма е сравнително засилен,качвам бързо и свалям в същото темпо.
Кг ми варират умерено,сега паднах на 53 покрай семейната ни трагедията,но комфортно се чувствам в 57-58. /1,71 ръст/

Второ,да - ама не сега и ако въобще някога се реша.

Общи условия

Активация на акаунт