Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 915
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
готвили ли са си или са се хранили по заведения?

# 226
  • София
На заведения са били,аз им казах за една кръчма в Равда,както и тук съм го казвала и е евтино,но каза че и близо до тях е имало евтно заведение с добри цени за обедно меню  Peace

# 227
Ние се спряхме тук  http://alberto-ravda.jimdo.com/галерия-gallery/
На 23ти август тръгваме, ноооо ако някой знае по-ефтинко  и по-хубавко място в Равда да свирка  Grinning
Една друга мама от темата беше резервирала тук, ако се е завърнала и чете да разкаже моля .
Днес се връщаме от там. Бяхме 10 нощувки в стая с три легла. Направиха ми отстъпка заради децата и така стаята ми излезе 25 лв. на вечер. От познати разбрах, че има квартири и стаи за по 5-8лв. на легло из Равда. Иначе къщата Алберто беше добре с някои забележки, но те са незначителни.

Ще споделиш ли какви са забележките, ние сме резервирали за същото място от 19 август... И какво му е странното на собственика - да знаем какво да очакваме?  Peace

# 228
  • Ямбол
Ние се спряхме тук  http://alberto-ravda.jimdo.com/галерия-gallery/
На 23ти август тръгваме, ноооо ако някой знае по-ефтинко  и по-хубавко място в Равда да свирка  Grinning
Една друга мама от темата беше резервирала тук, ако се е завърнала и чете да разкаже моля .
Днес се връщаме от там. Бяхме 10 нощувки в стая с три легла. Направиха ми отстъпка заради децата и така стаята ми излезе 25 лв. на вечер. От познати разбрах, че има квартири и стаи за по 5-8лв. на легло из Равда. Иначе къщата Алберто беше добре с някои забележки, но те са незначителни.

Ще споделиш ли какви са забележките, ние сме резервирали за същото място от 19 август... И какво му е странното на собственика - да знаем какво да очакваме?  Peace
О, нищо фрапиращо, някак не беше много общителен, , не ни посрещна, както се бяхме уговорили в случай, че не успеем да открием къщата, а беше тръгнал за Несебър. Камериерката му свърши това. Не мога да се изразя съвсем точно, то и аз не съм много разговорлива, но все пак е домакин и можеше малко поне да ни представи мястото, в което ще бъдем. Беше ми обещал стая на втори етаж, но ни настани на първия с извинението, че някаква агенция била резервирала целия втори етаж за едни чехи.
Имаше малки неудобства, които се решаваха бързо и навреме, но все пак два пъти ни се разваля казанчето в тоалетната и два пъти се спукваше маркуча на душа. А една нощ беше се развалила връзката към бойлера и банята беше цялата в пара и вряла вода, защото пръскаше навсякъде. Не съм капризна, на всеки може да се случи, но на нас ни се случи няколко пъти за десет дни.
Иначе къщата е хубава, добре подредена, чиста, приятна.

# 229
Ние се върнахме на 26 юли от Бяла-по-точно хотел "Жасмин"-единственото хубаво нещо на този град.Ние ходихме на плаж в Обзор,понеже плажа в Бяла е ужасен,то не че града става за нещо,много малък скучен и празен -никакъв сезон

Какво имаш предвид под ужасен плаж, би ли конкретизирала, моля.   bouquet

# 230
  • русе
ние бях ме на ММЦ Приморско за 5 дни общо 180лв ни бяха нощувките за 6 човека като в тая цена имаше и закуска,и да сме изхарчили още около 200-300лв времето беше супер и ни хареса догодина може и да повторим
приятна почивка на всички който още не са посетили морето Peace

# 231
Вчерта се прибрахме и ние от нашата почивка.Бях обещала отзиви за къщата Алберто в Равда.Гледам,че се коментира пак.Значи за собственика-просто ми се стори малко нервен,но към неговото си дете.Беля си беше то(5-6г).Иначе пък си разговаряше с нас.Особено със съпруга ми доста си паснаха,с часове си пиеха и си говореха.
А къщата си беше много подходяща за малки деца.Имаше къде да си играят,под надзор през цялото време,докато сме си на масата.
Плажа който е наблизо и на мен не ми хареса.Наистина трябва да си с кола за да ходиш на хубав плаж.Ние ходехме на Академика.Там ни хареса-плитко и чисто.За деца е много добре.
За повреди-при нас нямаше.Ние бяхме в апартамента.Климатик си имаше,микровълнова,ел кана,хладилник с фризер,чашки,посуда.
Компания си имахме много добра, вечер за масата и барбекюто  chef
Лиляна,а ти къде се беше скрила? LaughingНие си бяхме шумни и забележими Laughingсъс синята кола и честото викане.А сутрин  винаги ставам рано и си пия кафето на масата.
А след морето бяхме на Родопите-Студенец.5-6км нагоре от еко хотел Здравец.Много хубаво местенци и мноого студено.

# 232
  • у дома
Може ли някой да ми препоръча заведение в Приморско за обяд или вечеря с нормални цени...

# 233
На улицата,която е успоредна на 3 март има кръчме с много добра кухня и свестни цени.
Не и помня името,лятното кино е на тази уличка  bouquet
А бистрото май беше "Старата котва"

# 234
  • у дома
На улицата,която е успоредна на 3 март има кръчме с много добра кухня и свестни цени.
Не и помня името,лятното кино е на тази уличка  bouquet
А бистрото май беше "Старата котва"
  bouquet  bouquet  bouquet

# 235
Ние се върнахме на 26 юли от Бяла-по-точно хотел "Жасмин"-единственото хубаво нещо на този град.Ние ходихме на плаж в Обзор,понеже плажа в Бяла е ужасен,то не че града става за нещо,много малък скучен и празен -никакъв сезон

Какво имаш предвид под ужасен плаж, би ли конкретизирала, моля.   bouquet
ужасен плаж-мръсен ,дълбок,със стълби като на 'Шипка',определено неподходящ за малки деца

# 236
Аз пак да политам за сносна квартира във Варна - става въпрос за една вечер  Peace

# 237
Ние довечера заминаваме, а аз още се лутам като муха без глава.  ooooh!
Сега ще попрегледам темата, а като се върнем ще пиша къде и какво сме намерили.
 Peace

# 238
И ние с моя мьж тази нощ заминаваме.Може да се засечем някьде.
Джулка ,ти какво тьрсиш и кьде ?Квартира,хотел или кьща ?

# 239
И ние с моя мьж тази нощ заминаваме.Може да се засечем някьде.
Джулка ,ти какво тьрсиш и кьде ?Квартира,хотел или кьща ?

Както и в други теми съм казвала - с децата в хотел не ме кефи.
Предпочитам квартира.
Или ще сме в Поморие, или в Несебър.
Ще реша на място, като пристигнем в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт