Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 936
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе тотала за 8 нощувки и 9 дни е :100лв. гориво,160лв. спане по 40лв. на ден=650лв.

За толкова пари се ходи на Ол инклузив без проблем.
За двама възрастни с дете? Rolling Eyes

# 211
  • София
Абе тотала за 8 нощувки и 9 дни е :100лв. гориво,160лв. спане по 40лв. на ден=650лв.

Именно.

# 212

Именно.

като извадим горивото 100лв, се пада по 35 лв на ден на човек и то ако не плащаш за детето
къде за толкова пари има ALL
да не говорим че не можеш все в хотела да стоиш, най-малко 100лв пак ще похарчиш

# 213
  • София

Именно.

като извадим горивото 100лв, се пада по 35 лв на ден на човек и то ако не плащаш за детето
къде за толкова пари има ALL
да не говорим че не можеш все в хотела да стоиш, най-малко 100лв пак ще похарчиш

В тези пари никога не съм слагала горивото.
Но въпреки това сега през август в Албена в хотел Алтея ол инклузива е 40 лева на човек.

# 214
  • София
Ние ходихме в Орбита в Китен. Останах доволна. 550 лева - 10 дни със закуска и вечеря. Стаята беше супер. Чистичка, нови мебели, отделно легло за дребното, сенчесто. Яденето беше вкусно. 10 дни не повториха храна. Отпред доста голям двор, отзад също със детски съоръжения. Хотела е малък, на външен вид не особено впечатляващ /дори с мъжа ми докато паркирахме се спогледахме странно/ но пък се оказа супер. Има къде да се паркира. Вечерно време тихо. Минуса беше комарите.....но пък с машинка и Аутан се ядваше. Плажа е на 5 мин пеша. Доста добре. Освен това тази година в Китен е според мен безумно евтино. В ресторанта към хотела таратор - 1 лв, цаца - 1 лв......по центъра по заведенията пак. Останах доволна  Peace

# 215
Ние със съпругът ми похарчихме общо 800 лв за 6 дни в Несебър това лято.

# 216
  • До хладилника, който обичам
Но въпреки това сега през август в Албена в хотел Алтея ол инклузива е 40 лева на човек.
2 възрастни х 40 лв = 80 х 7 дена = 560 лв само спане + храна, отделно - пътни и джобни.

# 217
  • София
2 възрастни х 40 лв = 80 х 7 дена = 560 лв само спане + храна, отделно - пътни и джобни.

Е, колко са пътните? 100 лева.
Второ аз никога не стоя 7 дена, а пет нощувки. Не ми действа добре продължителен престой.
А джобни не виждам за пет дена какво ще се похарчи при положение, че си на Ол инклузив.

# 218
Е, ти може, но по принцип в темата се коментира средно едноседмичен престой, и по-назад се обсъди това неведнъж и това е, което търсим. Иначе на ултра-хай-ол-ама наистина ол-инклузив в тези пари може да се вмести човек и за 3 нощувки, но някак не отговаря на условията.
За джобните няма да коментирам, не познавам човек, отишъл на почивка, който да не е изхарчил поне 10 лв джобни на ден, каквото и да му включва почивката.

# 219
  • София
Е, ти може, но по принцип в темата се коментира средно едноседмичен престой, и по-назад се обсъди това неведнъж и това е, което търсим. Иначе на ултра-хай-ол-ама наистина ол-инклузив в тези пари може да се вмести човек и за 3 нощувки, но някак не отговаря на условията.
За джобните няма да коментирам, не познавам човек, отишъл на почивка, който да не е изхарчил поне 10 лв джобни на ден, каквото и да му включва почивката.

Всеки коментира от собствената си камбанария.
За мен едноседмичен престой в квартира е по-зле от пет нощувки на ол инклузив на същата цена.

# 220
Добре, но в тоя случай не приемай (и коментирай) априори и по подразбиране, че всички смятат като теб Wink
В случая жената е съвсем доволна от 8 нощувки на цена, която ти даваш за 5 - няма причина с подценяващ тон да се коментира колко по-добре е едикъдеси на едикаквиси условия, всеки сам си избира това, което му харесва и което работи за неговото семейство.
Аз обичам да ходя на къмпинг с каравана, но не смятам, че това е единственият правилен начин за всички под слънцето Crazy

# 221
  • София
Добре, но в тоя случай не приемай (и коментирай) априори и по подразбиране, че всички смятат като теб Wink
В случая жената е съвсем доволна от 8 нощувки на цена, която ти даваш за 5 - няма причина с подценяващ тон да се коментира колко по-добре е едикъдеси на едикаквиси условия, всеки сам си избира това, което му харесва и което работи за неговото семейство.
Аз обичам да ходя на къмпинг с каравана, но не смятам, че това е единственият правилен начин за всички под слънцето Crazy

Изобщо не приемам, изказвам моето мнение.
Апропо менторският тон може би е априори или придобит? Stop

Темата е къде на море с 500 лева - никъде не упоменато, че за тези пари трябва да се почива 10 дена.

# 222
Както и да е. Ултра-ол-инклузив за всички и туй то.

# 223
Чух, че в Крайморие квартирите вървят по 6-7 лв, верно ли?

# 224
  • София
Приятелка се върна онзи ден от Несебър,намерила си е квартира по 10 лв което е по 30 лв на ден.За храна за 8 дни са похарчили240лв с глезотийте на детето 8*30=240+240=480+100 лв гориво,тотала им е 580 лв.Ето птимер,че можете да се вместите.Каза,че квартирата е била без климатик,но е било чисто и уютно,тръгнаха ей така и на място са търсили.А това,че на вкус и звет тавариш нет е отделно.

Общи условия

Активация на акаунт