Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 45 112
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
за бяла- по мои спомени като дете... преди много години Crazy,  плажът е малък и с едър пясък, на  ниско под високи скали / с труден достъп/, а водата е чиста, но дълбока.
Така си е и сега  Peace. М.г. бяхме там, но ходехме на плаж пред Луна Бей / м/у Бяла и Обзор/. Там плажът е разкошен, пясъкът - ситен , а морето - плитко  Laughing.
 Другият минус на Бяла е , че няма свестни заведения. Има няколко съмнителни кръчмета , които не ми вдъхнаха доверие. Всъщност това си е едно селце , близо до морето!

# 91
  • Враца
но пък ще да е спокойно и в това отношение- подходящо за семейства с деца. Peace

# 92
  • някъде на юг
Някой ходил ли е на Лозенец на море? Моля споделете как е плажа , цени и храна.Търся по спокойно място с малко дете сме.

# 93
Миналата година щяхме да ходим на Лозенец, но се отказахме. все пак си направихме разходка до там и останах с впечатлението че е скъпичко. Бяхме избрали хотел Луксор. Но така или иначе отседнахме в Слунчев бряг и не съжаляваме за избора.[

quote author=yulinda link=topic=510028.msg15717360#msg15717360 date=1278938694]
Някой ходил ли е на Лозенец на море? Моля споделете как е плажа , цени и храна.Търся по спокойно място с малко дете сме.
[/quote]

# 94
  • Враца
от царево ходихме до лозенец на разходка.
цени не мога да споделя, но като градче не ми хареса за "пенсионерските" ми разбирания / и ние сме с малко дете/
това е градче само за купон- пълно е с дискотеки и заведения, клубове и т.н. в същото време почти няма център за разхождане. хич не ни допадна и фактът, че плажът е някак си в ниското, по един голям баир  надолу е. ако сме с дете и багаж... ooooh!

ма да се изкаже и някой друг де, че аз толкова " компетентно" се изказвам... Crazy

# 95
  • русе
благодаря за Бяла
аз продължавам да търся ooooh!

# 96
  • София
Да кажа за цената на стаята в хотел Шурелови в Приморско - 15.07-15.08 - 45 лв, след това отново става 35 лв.

# 97
Миналата година бяхме на почивка в Лозенец-хотел "Луксор". За цените по заведенията не мога много да кажа-бяхме на пълен пансион. Плажът беше чист и имаше достатъчно място за всички. Само не знам да не са няколко плажовете. От хотела ни на 2-3 минути се намираше този плаж, на който ходехме. За разходка-има голям площад и 2 търговски улички. Има лунапарк за децата. Има хубави пекарни със закуски на нормални цени.

# 98
  • out of space
хич не ни допадна и фактът, че плажът е някак си в ниското, по един голям баир  надолу е. ако сме с дете и багаж... ooooh!

ма да се изкаже и някой друг де, че аз толкова " компетентно" се изказвам... Crazy

Оооооо няма такова нещо  Laughing вие сте гледали плажа горе от поляните.
До него се стига по хубав, асфалтиран път с съвсем лекичък наклон.

Бяхме по-миналото лято там, в хотел Мерлин- идеалното място за деца. Тип затворен хотел- два басейна, ресторант, два външни бара, център за игри, барбекю. Има хотелска част, вили тип апартаменти и студиа пак като отделни къщички. С чудесни спомени съм.

Самото село си е тип Китен, но малко по-скъпо, нещо много модерно взе да става последните 5-6 години....

Ето нагледно http://www.hotelmerlin-bg.com/bg/gallery
Имам и много собствени снимки ако желаеш  Simple Smile

# 99
  • София
за бяла- по мои спомени като дете... преди много години Crazy,  плажът е малък и с едър пясък, на  ниско под високи скали / с труден достъп/, а водата е чиста, но дълбока.
Така си е и сега  Peace. М.г. бяхме там, но ходехме на плаж пред Луна Бей / м/у Бяла и Обзор/. Там плажът е разкошен, пясъкът - ситен , а морето - плитко  Laughing.
 Другият минус на Бяла е , че няма свестни заведения. Има няколко съмнителни кръчмета , които не ми вдъхнаха доверие. Всъщност това си е едно селце , близо до морето!

Такива са и моите впечатления от Бяла от преди 2 години.

# 100
Да кажа за цената на стаята в хотел Шурелови в Приморско - 15.07-15.08 - 45 лв, след това отново става 35 лв.
Странно, на мен ми казаха,че след 16ти август е 30 лв.

# 101
Някой ходи ли вече до Равда или Царево. Интересуват ме цените там и впечатленията от това лято.

# 102
Някой ходи ли вече до Равда или Царево. Интересуват ме цените там и впечатленията от това лято.
И мен

# 103
  • Ямбол
И аз се интересувам за Равда. Във вторник на 20-ти тръгваме.
Имаше като че ли мнения малко по-напред в темата.

# 104
  • София
И аз се интересувам за Равда. Във вторник на 20-ти тръгваме.
Имаше като че ли мнения малко по-напред в темата.

Цените там винаги са си били номрлани,като навсякъде има евтини и скъпи заведения  Peace.Самото градче е малко и доста дълго по протежение на плажната ивица.Зависи къде и как ще се храните мога да ви кажа магазини и заведения.Не говоря само за цени а за вкусна храна.

Общи условия

Активация на акаунт