Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 975
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Анелия,ще се засечем и с теб на Равда Simple SmileДве момичета са вече там,но още няма завърнали се.
Ние сме от 26.07.И още една съфорумка ще е  от същата дата.Доста хора ще се съберем в тази къща май Simple Smileкоето е супер,разбира се.

# 166
И ние тръгваме на 26.07., къде ще отседнете  момичета? Нашите приятели няма да могат да дойдат, ще ми бъде много приятно да се запознаем Hug. Аз получих ЛС от една съфорумка, която преди пет дни се е върнала от Равда и Несебър, не ми харесаха нещата, които ми е написала - в Несебър имало водорасли, на Равда плажът бил много малък и пренаселен. Ние се колебаем между три хотелчета - "Карел" - нощувката в тройна стая - 60 лв, хотел "Далиа" - 50 лв., двойна стая с допълнително легло и хотел " Топалови" - също 50 лв. нощувката. Решихме на място да изберем къде да бъдем, защото ми казаха, че ако има доста незаети стаи е възможно да има и намаление на цената на нощувката. Ако искате ще ви  изпратя телефона си на ЛС Hug

# 167
И ние тръгваме на 26.07., къде ще отседнете  момичета? Нашите приятели няма да могат да дойдат, ще ми бъде много приятно да се запознаем Hug. Аз получих ЛС от една съфорумка, която преди пет дни се е върнала от Равда и Несебър, не ми харесаха нещата, които ми е написала - в Несебър имало водорасли, на Равда плажът бил много малък и пренаселен. Ние се колебаем между три хотелчета - "Карел" - нощувката в тройна стая - 60 лв, хотел "Далиа" - 50 лв., двойна стая с допълнително легло и хотел " Топалови" - също 50 лв. нощувката. Решихме на място да изберем къде да бъдем, защото ми казаха, че ако има доста незаети стаи е възможно да има и намаление на цената на нощувката. Ако искате ще ви  изпратя телефона си на ЛС Hug

Здравейте!!! Така е найстина. На сестра ми миналата година на Равда, но не мога да си спомня кой хотел беше, на рецепцията са им направили отстъпка че хотелът е бил доста празен. И са си изкарали много хубаво. А някой дали ще бъде на Поморие от 21.08.10 и на Слънчев бряг от 28.08.2010. Ние ще сме на тези места. Ох вече нямам търпение.

# 168
Мдааа, наш приятел, който работи този район и обикаля доста Бургас, Несебър и околността, вчера ни каза, че квартирите са доста повече от туристите.Та затова не ми се искаше да се набутвам, така или иначе знам  каква сума можем да отделим за нощувки. Ако мога да спестя, защо да не го направя Mr. Green

# 169
Здравейте момичета,
някой може ли да препоръча някое готино хотелче в Созопол или около Каваците.
Мерси предварително   bouquet

# 170
Трън в очите, благодаря за линка може и да се възползвам.
Галина, като пристигнете ако и ние сме там ще ме познаеш по това, че вечно крякам като квачка след сина ми - "Тони, Тони, Антоанееее, Тониииии който е на 1г и 1м.
но вечно пропуска покрай ушите си моите забележки, та свиркай като ме чуеш  Laughing

# 171
Мони,ние ще сме в къща за гости Алберто- http://alberto-ravda.jimdo.com/
Анелия,ще свиркам Laughingто и аз вечно викам след моя малкия бяс,та няма да си сама,спокойно Laughing

# 172
zdravei  az ne moga da pisha v tazi chast ot foruma za tova pisha na teb. ako precenish, ce informaciqta mi bi  mogla da  e cenna za nqkoi mojesh da q publikuvash  vchera se vyrnah ot dulgo puteshestvie.pyrvo pristignahme v Ravda. Nastanihme se v kushta,hotelski tip na okolo 10min ot plaja za 10lv.Razpolagahme s dve stai-spalnq i neshto kato hol-kuhnq,wc,golqma terasa,tv. Koito obache kaje neshto hubavo za plaja v Ravda...... izkluchitelno malyk,strashno prenaselen, da se govori za svobodna zona tam , e prosto smeshno. Chadurite i shezlongite ot po 6lv sa zaeli celiq plaj i vsichki sa bukvalno edin vyrhu drug.Otkazah me se ot tozi plaj i pytuvahme ma sledvashtiq den do Aheloi- pulna tragediq:D plaj-dve pedi + vodni zmii ot namirashtata se nablizo reka. i na Ravda, i na Aheloi e ujasno mrusno! Otskochihme i do Nesebyr, kydeto platenata zona stavashe vse po-golqma....plajovete sa susipani. Probvahme plajovete po okolnite kumpingi, no tendenciqta v tozi region e mnogo hora, maluk plaj,vodorasli .....V kraina smetka si hvanahme pytq i pristignahme v Obzor, kydeto si letuvahme i minalata godina. Za spane i to na 2min ot plaja otnovo 10lv sys vsichki udobstva. Vqrno tuk zavedeniqta sa po-skupi, no koito dyrji na hubav plaj- bi bil mnogo dovolen.
Ravnosmetka : ako  dyrjite na golqm hubav i chist plaj - sys sigurnost nqma da go namerite na Ravda. Az bqh potresena....
Да публикувам това мнение ме помоли една много мила мама!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
Бунгала  Авеция Сливен - Царево най-големите лъжци - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.
Големите им бунгала с кухня и баня се оказаха 9кв килийки с бянята и   четири легла и за всичките бунгала една обща кухня, като си разтвориш рацете и пипаш стените. Като видяхме тази "идилия" просто  си взехме капарато и отидохме на друго място от което сме много доволни - Хотел Орбита Китен супер местенце бих повторила  65 лв с закуската и вечерята на 100м от Атлимана и на 5 минути с колата от централния плаж на Китен.

# 174
И аз се интересувам от Китен. Мислим да заминаваме на 02.08, но още не сме си резервирали нищо. Миналата година тръгнахме пак така и обикаляхме един час докато си намерим стая  Crazy. Отседнахме тук: http://pochivka.bg/o-3914-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D0%B0%D0%BD%D0%B0. Останахме доволни, но тази година ми се иска да е нещо по-близо до северния плаж (Атлиман).
В този хотел Ариана само нощувките ще ми излязат над 500 лв  #Crazy.
Хотел Орбита Китен супер местенце бих повторила  65 лв с закуската и вечерята на 100м от Атлимана и на 5 минути с колата от централния плаж на Китен.
Това звучи добре, може ли малко повече инфо - далеч ли е от центъра, шумно ли е, има ли комари и т.н.
Някой друг ходил ли е в Китен тази година?
Видях, че сте писали за ММЦ Приморско. Две години ходихме там с мъжа ми като гаджета (преди 6-7 години). Първата година още не беше взето от Албена и беше супер - кипеше живот, всички заведения работеха. Вторият път доста се разочаровахме - повечето заведения бяха затворени, нямаше хора, по улиците пусто. Миналата година като се връщахме от Китен минахме да направим един плаж (който е супер м/у другото) - е буквално бяхме 10 човека на плажа, по улиците почти нямаше хора, по центъра пусти и изоставени сгради  Rolling Eyes. Това място има сантиментална стойност за мен и страшно ме е яд, че така се руши.

# 175
Не е шумно но за ходено пешачка до центара си е  множко но ние сме свикнали защото всяка година почиваме около  Атлимана но всеки път на различно място комари има но не са много един репелент ще помогне. Подходящо е за хора с малки деца защото е с голям двор. Хотелчето се намира на стария път Китен - ММЦ-то - на входа  точно има и табелка.  На ММЦ-то също е хубаво приятели почиват всяка година там - мога да препоръчам и плажа ПЕРЛА на Приморско точно след конната база.

# 176
Моля ви, дайте ми информация за времето на морето, щяхме да тръгваме утре, но при нас сутринта се изля страхотен дъжд и не искам да рискувам. На всичко отгоре всеки момент си очаквам и МЦ и направо ми идва да взема #2gunfire и наред, две седмици жега, точно сега се сети да вали smile3515 newsm61 smile3516

# 177
Ние сме на Златни пясъци от няколко дни-времето е супер,слънчево,горещо.. Laughing Само веднъж за малко преваля.
В момента е страхотно-само за плаж. Дано остане така и прогнозите за дъжд да грешат. Praynig

# 178
  • В.Търново
Чух се с майка ми преди един час,тогава тъкмо бяха минали Айтос.Пътуват към Несебър.Там времето все още е слънчево и топло. Simple Smile

# 179
Благодаря ви момичета, но решихме да отложим заминаването, или за след четвъртък, или за началото на следващата седмица. Дано поне ми мине МЦ до тогава, за да съм спокойна, че си е струвало отлагането. Hug

Общи условия

Активация на акаунт