Движение на българските майки -ВИДИН работна тема 25

• 32 861
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • край Дунав
Може и там да съм, може и да не съм... Mr. Green Ама в неделята сте Вие наред!

# 211
Може и там да съм, може и да не съм... Mr. Green Ама в неделята сте Вие наред!
ще пуснем кучетата да те намерят #Crazy

# 212
И аз съм тук, но почти не се задържам вкъщи вече и нямам търпение да ви видя всички Hug

# 213
  • край Дунав
Светле, сложи ни в подписите инфото за базарите, моля!
днес в р-та пристигна онова дарение от панталони...Благодарим!
Бройте се за неделята-Рени-ти също  Naughty  Тръгване в 9.0 часа!

# 214
  • край Дунав
 Crossing Arms  Чакаме инфо!
Първите картички от Осло са вече при мен!   bouquet   Hug  Има и за ДБМ-благодаря от името на групата!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:15 от skorpion

# 215
сядам да отчета

вчера посетихме Преходното жилище в Белоградчик и ДДРЛГ Белоградчик
приключиха заниманията на лекторите с децата по проекта ,ние и затова не се видяхме с всички деца
но с децата от  преходното жилище си поговорихме за базара ,който ще се направим на 18и 19 декември в хотел Скалите в Белоградчик
По този повод да кажа ,че днес с положителен отговор от Управителя на хотела ми се обади г-н Николов,управителя на ПЖ. Господин Управителя е дал съгласие да направим базара с децата в фоайето на хотела през двата дни .  bouquet
На децата им оставихме вчера материали ,дадохме и обменихме идеи за производството и работилницата на Дядо Коледа . С Мили много се изненадахме от толкова чистата атмосфера на Преходното ,толкова уют и поддържана чистота . На вън бе 2 С  , вътре готвеха в кухнята зеле и то тока сладко миришеше и беше толкова топло . Видяхме се вчера и набързо с Ники от Общината и то докато търсехме екипа от София . Но хората бяха седнали на кратка почивка и не искахме да им пречим .Най -важната работа си я свършихме ,отидохме с целта да се видим с децата от Преходното и с управата му ,за да се уточним за базара . Видяхме се и с Еми Григорова ,директорката на ДДРЛГ ,но много за кратко ,така и не я изчакахме после
Но се разбрахме следващия уйкенд да отидем отново в Белоградчик ,сега е ред на ДДРЛГ а се децата от Преходното ще работим за базара
Мили има прежди и едно момичецте ,умишлено не споменавам името ,ще плете за базара Преждите ще вземе от мен господин Николов .
Диди ,моля те на срещата в сряда да донесеш мрежите ,които онзи ден останаха  в твоето предверие . Част от тях ще изпратя на Белоградчик
На 01 и 02 декември две от децата ще пътуват за София ,за да получат свой те награди от Конкурс по рисуване   1 и 2място  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Видях бележника на едно то момичетата ,пак умишлено не споменавам името . Толкова много високи оценки ,а управителя каза ,че не са били такива в началото
Та си мисля в този ред на мисли ,да направим ли като Пазарджик ,децата не получават джобни и е голям проблем
Да учредим някаква сума ,като награда за успех и доразвиване на умения и да я даваме до края на учебната година на дете или деца ?Така децата ще имат мотив ,а и ще получат някакви парички ,с труд спечелени от тях . А това ще е спипетдията месечна ?
Да го обсъдим какво ще кажете ?
Ако не сте съгласни -ок ,само ми дойде сега идеята . Понеже знам ,че не получават джобни на този етап  ,а и те имат своите нужди . И като пиша това се сещам за готвеното зеле в неделя ,беше го сготвил едно от момчетата С ,под наблюдението на възпитателката .Ей, много мила жена . Тя каза ,че може да прави гоблени и иска ако имаме нещо да й дадем да боцка . Да ме прощава Диди ,ако не се казва така ,но ти си Диди .
Занесохме новите панталони с уговорката големите бройки да го премерят в Преходното и по-малките да дадат на ДДРЛГ-то .Оставихме и играчките за ДДРЛГ-то ,а новите книги- за новота библиотека на Преходното жилище
Ако нещо съм забравила ,Мили ще ми допълни

Среща Сряда 11,30 Класик !!!!!!!!

# 216
  • край Дунав
Ей, страшни сте! Разбрах за мрежите, ок за базарите. С всички ръце съм ЗА стипендии, ама само на заслужилите.
Утре ще си говорим достатъчно на срещата-очакваме сумата за материалите по твоята с-ка, Светле!

# 217
  • край Дунав
Срещнахме се в сряда...някои  Crossing Arms
Днес получихме дарението от софийската група-2 кашона играчки и 1 кашон витамини.   bouquet 
Има вероятност утре да съм в Б-чик и тамън ще занеса от витаминките, че тази година се забавихме..
Получих моята поръчка за базара-материалите, които поръчах от Сф

# 218
Днес ходих в МОЛА и заявих датите за КОЛЕДНИЯ БАЗАР....15 и 16 .За 17.12. не е сигурно защото са го ангажирали ,
но има веряотност,ако не дойдат да остане за нас......в другият случай  само 2 дни.15.12 и 16.12....сряда и четвъртък.... Wink

# 219
  • край Дунав
 Peace  Супер! И два дни ни стигат.Следобяда имам среща с ръководителите на децата от ПГАЗ, които ще помагат

# 220
  • край Дунав
По обяда имах среща с ръководителката на проекта, по който деца ще ни помагат, и заедно бяхме при управителя на :
http://pgaz.org/bg/centar_za_obshtestvena_podkrepa.102.html
Те са работили миналата година също с деца от Б-чик и имаме уговорката заедно да обединим сили в коледната акция. .......по този повод започваме ден по-рано в МОЛ-а  Peace  и става 14,15 и 16-ти декември базари вкупом трите организации. После на 21-ви /заплюхме датата и уговорих директорката на ДДЛРГ/ от 15.30 часа ще направим Коледното тържество-купон за децата от ПЖ, ДДЛРГ, децата от ПГ"АЗ" и децата от центъра за обществена подкрепа. Ще бъде чудесно-със сигурност  Peace

# 221
Супер, аз със сигурност ще бъда на базарите, но следобедните часове ще се налага да отсъствам, заради работата. Ще се чуем допълнително, всъщност тази сряда ще се виждаме ли?

# 222
  • край Дунав
Промяна-датата на празника е 20-ти -понеделник! Тогава е свободна залата в мОЛ-а. В петък в 10 часа-среща пред МУЦ$а да се видим за доуточненияс ЦОП  Peace
 Втория пакет картички за децата от Австралия е вече при мен  Heart Eyes    bouquet

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 17:07 от skorpion

# 223
Петък съм на линия  Peace

# 224
Днешната среща беше много приятна и ползотворна и за двете страни, доуточнихме детайлите около предстоящият базар и съм сигурна, че съвместната ни акция ще бъде повече от успешна.

Общи условия

Активация на акаунт