Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • на правилното място, в точното време
В петък мъжа ми ще е с колата на работа. С кой да се види, за да даде подаръка? Един по желание  Wink

# 196
  • пловдив
В петък мъжа ми ще е с колата на работа. С кой да се види, за да даде подаръка? Един по желание  Wink

Натали, понеже той знае пътя до мен, пък аз знам мъжът ти  Mr. Green може да мине да ги остави в кръчмето  Peace

# 197
Привет момичета,
в неделя бях до Асеновград,занесох дрехите и учебните помагала от Бистрето,3 чифта кожени ботуши и чанти за каките( токовете не били по последна мода, но нейсе.....).Децата бяха с нови,хубави спортни обувки.Валеше дъжд та не видях много от тях.Едно от големите момичета кара шофьорски курсове,а момчетата са след нея на опашка,дано!

# 198
  • пловдив
Вяра, да ти е жива, здрава и много щастлива малката принцеса!

# 199
Вярче, честита рожденичка!

Момичета, организирах капарирането. След разговор с барманката разбирам че ние трябва да си носим свещички и др. за тортата. Също така ако сме вътре в заведението балоните и украсата са от нас. Иначе имало външен детски кът където си е било украсено.
Явно трябва да си носим балоните  Laughing

# 200
  • пловдив
Също така ако сме вътре в заведението балоните и украсата са от нас. Иначе имало външен детски кът където си е било украсено.
Явно трябва да си носим балоните  Laughing
Понеже не знаех, че ще ги водим на сладкарница  купих балони и украса още мналата седмица, ето че имало защо  Wink Ще ги нося в неделя, а ако се наложи да закъснея заради транспорта, ще ги пратя по някой  Peace
Само свещи не съм купила и ако ми кажете какви ще взема и тях.

# 201
  • Пловдив
Понеже аз няма да присъствам на рожденния ден, а при мен има  подаръци, три чувала с дрехи и пакет тетрадки, та кой иска да му напълня багажника Mr. Green

# 202
  • Пловдив, но иначе от Бургас
И аз няма да съм тук за РД
Мили, оставям твоя подарък при Вяра

# 203
Понеже аз няма да присъствам на рожденния ден, а при мен има  подаръци, три чувала с дрехи и пакет тетрадки, та кой иска да му напълня багажника Mr. Green

С удоволствие ще пия едно кафе с теб в МОЛа и ще ти позволя да ми напълниш багажника...
 Казвай кога?   Mr. Green

Но да знаеш, че много се надявах пак да ми бъдеш навигатор.  Confused  Та, кой ще пътува с мен в неделя?

# 204
  • Пловдив

С удоволствие ще пия едно кафе с теб в МОЛа и ще ти позволя да ми напълниш багажника...
 Казвай кога?   Mr. Green

Но да знаеш, че много се надявах пак да ми бъдеш навигатор.  Confused  Та, кой ще пътува с мен в неделя?
mamakiki, ще ти звънна в петък да се уговорим за мини срещичка в Мола  Hug

# 205
  • пловдив
Момичета след като стана ясно, кой няма да идва  Mr. Green  да вземем да си признаем кои ще ходим, и кога, и как  Joy
На мен категорично ми обещаха колата, тъй че мога да тръгна още в 11ч
Мили ще има ли предварително събиране някъде и в колко, Ако не, предполагам че ще се събираме пред дома, за да можем да транспортираме децата до сладкарницата, която е ..... и се намира.....  newsm78 или направо в сладкарницата, а възпитателите ще доведат децата....  newsm78  Дайте малко инфо моля  Praynig
Ако някой от желаещите да дойдат е без транспорт, да ми даде знак  Wink

# 206
  • Пловдив
И аз ще тръгна в 11ч. от вкъщи. Ако искате може да тръгнем заедно от нас Hug Хотела където ще празнуваме се намира на ул."Оборище" 15, което е до пешеходният мост, който пък е в дясно от центъра или нещо такова. И аз не го знам, но ще питаме, ще го намерим Peace Децата ние ще ги вземем от дома. Ще ги придружава един възпитател.

# 207
Аз също ще дойда в неделя.

# 208
И аз идвам в неделя  Grinning само не съм решила още с кола или без ,че извън града не съм излизала с колата  Hug

# 209
Децата ние ще ги вземем от дома. Ще ги придружава един възпитател.

Надявам се хотела да е близо до дома и да се ходи пеш.
Иначе как се превозват 20 човека  newsm78
Ще трябват 5 коли или по два курса да правим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт