Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ани, там няма къде да държим нещата, охраната не може да се ангажира да ни ги пази, вечер ги прибирахме под масите, така че петък няма какво да нареждаме Mr. Green
Аз след малко ще отида до Мола да ударя едно рамо на момичета, а събота направо от нас ще дойда, че и аз багаж имам!

# 466
  • Пловдив
Ще направя всичко възможно в събота сутринта да дойда да помогна. Казвайте в колко часа ще е срещата?

# 467
Ако е необходим превоз и аз мога да пратя нашето момче с колата да пренесе каквото събере...
Казвайте в колко часа да е там!

# 468
Поредно и за днес последно включване
Отчет за деня : 190 BG лева!!! На който не му харесва има свободни места на щанда Mr. Green
Утре до обяд ме няма.Ще съм ангажирана с несериозните от Наречен.Днес цял ден не успя да ми се обади никой за да ми каже две ЕГН.И няма да се учудя,ако утре останат извън поделението и тържеството.
Това е от мен,че съм малко нервна.
Предлагам багажа да остане за събота - предвид хамалуването.В петък да го разтоварим на майната си  с извинение ,защото стаята на охраната е точно там и в събота пак от там да отидем да си го върнем обратно в МОЛа.
Лека нощ и спорна вечер на утрешната смяна Stop

# 469
  • Пловдив
Не се ядосвай Вярче Hug Браво за старта   bouquet
Ако искате в събота среща в 8.30ч. пред склада или е рано?

# 470
  • пловдив
Не се ядосвай Вярче Hug Браво за старта   bouquet
Ако искате в събота среща в 8.30ч. пред склада или е рано?
За мен е добре, защото от 10 съм на работа и ако искате да дам едно рамо....

# 471
  • пловдив

17.12 петък         - 17,30 - 20 ч  Silvana i Eva
                               17,30 - 20 ч  _Пепи_

18.12 събота      -  10-15ч   mom4i
                           -  10-15ч  Вяра
                           -  10-14ч  violenza
                           -  15-......  Silvana i Eva
                           -  14-......  ladyvers
                           -  12-......  diva nova

19.12 неделя       - 10- ......... antom - 2
                            - 10-......... mili.m
                            - 10- 15ч   violenza

Момичета, моля тези които до момента не са обявили кога ще се включат към графика да си признаят, защото ръчички си трябват. Аз и днес ще съм в МОЛ в 16ч да дам едно рамо в подреждането, но става бавно, монтират се покривки...масите са няколко и всяка вечер се прибират.... затова дори и тези които могат да дойдат да помогнат само за старта - да идват , иначе обявения част за начало, малко се поразминава   Confused
Роси, Вяра я дайте малко инфо снощи до колко часът според вас имаше хора, за да се ориентираме кога ще е прибирането и ако някой има възможност да идна и вечерта за половин час, да си направи сметката  Peace

# 472
В колко часа смятате да прибирате?

# 473
Сори,това беше полезна информация ,но просто в яда си не се сетих да докладвам.
Специално снощи народа беше около начало и край на прожекция.Днес излиза нова програма с филми и незнам как ще е.Но снощи бяхме до 20.30ч.
Каспър - за утре запазвай отново място за Вики,че от 10-15 е на твоя издръжка.Снощи и хареса и реши ,че няма да помага а ще ти амортизира хубавите играчки  Mr. Green Трябва ли някаква парола да казваме на входа,че снощи явно не я улучихме.
И за финал едно леко отклонение от мен.
Сутринта се налага да отворя първо нашия магазин и по- рано от 9.30 няма да мога да дойда.На обед ще забегна между 12.30-13 за да затворя,ако наште не успеят да дойдат.Ако трябва ще отработя още 1 час допълнително Laughing
За неделята от 14-16.30 съм в помощ.

# 474
Ще пратя от моите момичета да дойдат да помогнат в прибирането
Паролата е "ние сме от базара на ДБМ" и това е.
Сега ще предупредя, извинявам се за вчера, просто не съобразих, че има базар и четвъртък и петък.

# 475
Обадете ми се да потвърдите искате ли кола и чифт ръце за пренасяне на кашони утре сутрин, и в колко часа да са пред склада!

Flutter

# 476
  • пловдив
Ето ме, завърнах се  Wink Попаднах на много готина охрана , акуратно ми докараха нещата, аз да не се преуморя носих само сурвачката да не се скърши  Mr. Green След множество разговори /къде по телефон, къде лично/ програмата за утре е следната. С Мили в 8,30 сме в склада и товарим каквото решим. Роси ще е направо в МОЛа, а щом Вяра ще закъснява, ще гледаме бързо да стигнем до там. Роси докато ни чакаш може да помолиш охраната поне масите да донесе, а ние като дойдем ще се включим в подреждането. Не успях да се видя с управителката, но масите са си пак на същото място така се разбрахме по телефона. Дони, ако искаш отивай направо в МОЛа за да помогнеш на Роси. Понеже явно вечерта ще прибираме, а на сутринта ще вадим решихме да не носим всичкия багаж. Като свърши нещо който има възможност ще отскочи до склада. Изкарах още един комплект ключове. След 16,30 -17 ч. ще ме сменят на работата и преди да тръгна ще се обадя и ако нещо е свършило, първо ще мина през склада и ще го докарам. Иначе капка по капка... върви  Wink Роси, много ти харесаха брошките и докато бях там няколко си намериха собственичките  Joy
mamakiki  след като няма да се кара всичкия багаж, смятам, че ще се справим с Мили, не пращай момчето  Peace
18.12 събота      -  10-15ч   mom4i
                           -  10-15ч  Вяра
                           -  10-14ч  violenza
                           -  15-......  Silvana i Eva
                           -  14-......  ladyvers
                           -  12-......  diva nova

19.12 неделя       - 10- ......... antom - 2
                            - 10-......... mili.m
                            - 10- 15ч   violenza
                                             _Пепи_ / не запомних часовете, но е следобед  Joy /

За сега толкова.

# 477
  • пловдив
Ех, че съм склерееее  ooooh!
Доника, да ти е жив и здрав именника! Много да ви радва! Да расте здрав, щастлив и мнооого обичан /от момите имам предвид, за вас ясно  Mr. Green /   bigdance2

# 478
  • Пловдив
Такааааааа, да докладвам за днес: Оборот 230лв. в касата около 20лв.
За неделя едва ли ще успея, че братовчедката на Любчо има РД

# 479
  • Бургас
Момичета  Hug успех на базара утре и в неделя  Peace
Не разбрах че сте почнали от четвъртък - браво на Вас!!! Peace
Много и доволни купувачи ви пожелавам и да продадете всичко. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт