и за следващите рожденни дни да се определи една сума, примерно до 20лв която да се съобщи на съставящия списъка, за да знаят децата какви са ни възможностите
номер 10 вече съм го заела
някой си получава подаръка точно както го е поръчал, а друг... По съвсем груби сметки пожеланите подаръци надхвърлят 20 лв на дете. Парите от базара отиват за маратонки и ако и този път с част от тях се поемат част от подаръците, какво правим на следващия РД и новия списък ... Затова и идеята ми е ако няма да се съобразяваме със списъка, то това да е за всички. Примерно определя се една сума -аз предлагам между 15 и 20лв. Всеки си пише дали се включва и със събраните средства се купуват еднакъв подарък за момчетата и еднакъв подарък за момичетата. Не знам, изглежда ми по реализуемо. Да не забравяме, че следва почерпка, дисководещ...
Ако се потвърди датата и съм там със сигурност пак ще се включа в надуването на балони и сервирането
И като казах почерпка, аз ще се включа с традиционните пуканки, соленки, балони, чинийки и чаши. Салфетки има при мен останали от предишния път. С плаващото ми работно време и стартиралите коледни напъни, мога да се включа само с толкова
Липсва вече моментът на изненадата и приятната тръпка на очакването- децата си знаят сценария:Украса, сладкотийки, томбола, надуване на балони и съответното им пукане от големите.Последният път много се издразних-ние надуваме балони, а големите момчета се разплули на столовете и нагло си пукат балончета /забавляват се, де/ Почти никакво внимание на DJ и после , ама защо моят подарък е такъв, аз бях поръчала това и това......
затова се чухме уши в уши 
показа ми и едно уникално сладко плетено мече - играчка за елха
Сега има много за учене, но обеща да оплете още за базара 

Препоръчани теми