За рожденият ден ще сме на клуб. Ще каним малко деца от градината - приятелчетата и малко деца на познати. Надявам се до тогава грипозният пероид да отмине.

, тази за градината нямам идея от къде да я взема, гледах, рових из темите .... "на вкус и цвет, подруги нет" ...
) до степен да си скрие маймуната и да не я покаже на Калина до ден днешен (тя прекали, но напълно я разбирам).
, то не са мераци за червила, лакове, рокли и корони, не е чудо... Направо се втрещявам. Естествено, върти се пред огледалото с часове и се възхищава на онуй, което вижда. За РД баба ѝ ѝ подари отсега карнавален костюм с корона, обаче аз го скрих и Халюша непрекъснато ме изнудва да ѝ го дам. Днес даже измисли следното, което трябваше да ме накара да размисля: „Мамо, дай ми само короната, да се повъртя малко пред огледалото и ще я върна.“
Гадюхи такива!
Не ги харесвам въобще, но като са ми леви и двете ръце и не мога да ги украся като хората така ще поръчвам. Но, пък и за ДГ трябва сертификат, така че домашна не става. На Ники взехме от Неделя ей този Немо
Ще я мисля още.
а аз нямам очи и на гърба и изпускам набезите понякога 
Препоръчани теми