Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 589
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
да не бъдем толкова предобедени защото това е филм и не всичко ще стане така както ние мислим за секунди всичко може да се промени

# 496
  • Варна
ами реакцията на аслъ е очаквана естествено е че ще се зарадва но нещата с гювен са сериозни според мен тя доста ще се двоуми като научи за ефе но мисля че ще направи правилния избор
ефе  нали  Mr. Green
Само Ефе  newsm18

# 497
е хайде лека нощ

# 498
  • Варна
Ох сега гледах клипчета с тоя Гюлен и не виждам никаква химия межде него и Аслъ. Да се вземат Аслъ и Ефе а тоя да си намира друга  Crossing Arms
Лека нощ от мен  smile3524

# 499
Ехо, здравейте на всички! Два дни ме нямаше и не сварвам да ви изчета! Мерси за линка за 26 серия, вече си я дръпнах! Много сте прави, че за майката на Денис да загуби детето си е отговор на проклятието и, тя не заслужаваше това дете, защото то беше опит да задържи Мурат. С това отмъщение, което готви на всички падението и ще продължи. Как не я досрамя да обиди Аслъ, като прави сравнение с Джанан и връзката и с бащите на приятелите! Това е израз на безсилие и злоба.
Това, че Мине ще е с Денис в 66 епизод показва колко малко уважава той Аслъ. Никога Мине няма да е щастлива с Денис, това е интуиция или така ги виждам аз нещата. Тя привлича само отрицателни емоции и не вярвам да знае какво е любов, осъдена е да е нещастна. Дори и секса са Денис е бил за да направи мръсно на Аслъ.

# 500
  • Сливен
Това, че Мине ще е с Денис в 66 епизод показва колко малко уважава той Аслъ.  Дори и секса са Денис е бил за да направи мръсно на Аслъ.
  не е  в 66 епизод а в 41 и 42 оригинални серии а в 43 епизод разбира Аслъ  и е мн тъжно  Cry Cry Cry

# 501
Жалко за Аслъ, но явно това е едно от изпитанията, които живота ще и поднесе и ще и помогне да разбере кои саприятелите и кои само се преструват на такива. Не е необходимо да съм факир, за да позная кой ще поднесе истината на Аслъ нали? Естествено Мине, която ще е изпълнила заветната си мечта и ще е с Денис.

# 502
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 503
Мурат и Джанан ще се съберат ли

# 504
Ефе само :,,о бате'' Joy hahaha

# 505
Мурат трябваше да отвърти един шамар на Леман че чак амнезия да получи.

# 506
Може ли да ми кажете коя е песента, с която свърши днес сериала, току що, на надписите?!  Praynig

# 507
всички слизайте от балкона хайде бързо да не изпратя Ефе да ви сваля

# 508
Може ли да ми кажете коя е песента, с която свърши днес сериала, току що, на надписите?!  Praynig
Наистина ако някой знае как се казва песента моля ви кажете на мен много ми хареса

# 509
şebnem ferah sil baştan /http://www.youtube.com/watch?v=U1SDMq06yDw
това е песента

Общи условия

Активация на акаунт