Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 585
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Вчера епизодът беше 2 часа, от 5 до 7. нашите хора се дипломираха, Ефе още е скаран с родителите си, сестрата на Есра е бременна от бащата на Дениз. за това се сещам, общо взето беше най важното

# 61
Вчера епизодът беше 2 часа, от 5 до 7. нашите хора се дипломираха, Ефе още е скаран с родителите си, сестрата на Есра е бременна от бащата на Дениз. за това се сещам, общо взето беше най важното

Мерси Heart Eyes
Проверих в програмата и се оказа, че и днес ще е 2 часа.

# 62
да, докато няма Господари на ефира ще е така, явно цяло лято ще го гледаме по 2 часа  Wink

# 63
само да кажа ,че не е Есра а Аслъ Peace

# 64
само да кажа ,че не е Есра а Аслъ Peace

Между другото, какво става с нея? Ражда ли, онзи развежда ли се?

# 65
  • Сливен
сестрата на Аслъ после ражда две бебета  Grinning

# 66
Наистина е много хубава така Аслъ и роклята е прекрасна.

# 67
  • София
Добре де , нека някой да каже ще се съберът ли Аслъ и Дениз! Мисля , че ще са хубава двойка!  Hug

# 68
Би било хубаво да стане,както е в другите теми за сериалите-информацията за бъдещи събития да се изписва с бели букви!Моля!

# 69
Много приятен филм, с млади хора. Едва ли ще успея да го гледам, но когато имам възможност ще го гледам, а ще наваксвам пропуснатото с написаното от вас.  Simple Smile

# 70
Здравейте! Филмчето е просто супер! Изключително леко и ненатоварващо. Някой знае ли от къде мога да си сваля сериите, които бяха излъчени?

# 71
Би било хубаво да стане,както е в другите теми за сериалите-информацията за бъдещи събития да се изписва с бели букви!Моля!

Аз съм виновен, защото попитах.
Ами кой се признава за техен баща?

# 72
сестрата на Аслъ после ражда две бебета  Grinning

О,аз в никакъв случай не обвинявам...Съжалявам ако пак съм "Неразбрана"... Извинете ме!   bouquet
Просто предлагам...ако всички сте съгласни,нека го решим така Simple Smile

# 73
  • Сливен

О,аз в никакъв случай не обвинявам...Съжалявам ако пак съм "Неразбрана"... Извинете ме!   bouquet
Просто предлагам...ако всички сте съгласни,нека го решим така Simple Smile

незнам спрях да гледам на турски
ББ Аслъ ще се влюби в Ефе той щеи предложи брак и ще изчезне при катастрофата  Мине и Денис ще са заедно после ще се появи един  които в последствие ще се влюби в Аслъ
до тук съм стигнала

# 74
Здравейте,
пиша за първи път тук и се надявам да не се натрапвам. Филмчето много ми харесва. Тъй като работя до късно, нямам възможност да го гледам през деня, за това с най- голямо удоволствие го гледам сутрин, когато го повтарят. Оправя ми настроението за целия ден и започвам работа с усмивка. Много ми напомня за приятните емоции с "Брак с чужденец". И тук като в останалите сериали има малко драматизъм, но от филма лъха свежест. Песните в сериала също са много хубави. Това исках да споделя с вас. Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт