Търся инфо за магазини продаващи спални комплекти TAC

• 14 968
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,

Както виждате интересувам се от магазини в които има избор от спални комплекти на турската фирма TAC. Интересува ме в София имат ли фирмен магазин и адресите на други в които продават такова спално бельо. Пуснах търсачката на форума, но няма много полезна информация.

Ще ми бъде полезно ако препоръчате спално бельо и на други фирми (и къде го продават). Принципно ползваме двоен комплект с 2 отделни горни торби и долен чаршаф с ластик. Предпочитаме сатениран памук, но и плътно и меко хасе няма да откажем.

Предварително благодаря!

# 1
В един блок на Витошка, близо до входа на Южния парк (блока с Фантастико) има магазин с продукти на ТАЧ. На Ботев в отсечката между Петте кьошета и пл. Възраждане също има магазин, в който продават на ТАЧ - за тези се сещам в момента.
Другия вариант е да си купиш онлайн.

# 2
В един блок на Витошка, близо до входа на Южния парк (блока с Фантастико) има магазин с продукти на ТАЧ. На Ботев в отсечката между Петте кьошета и пл. Възраждане също има магазин, в който продават на ТАЧ - за тези се сещам в момента.
Другия вариант е да си купиш онлайн.

Он лайн има само няколко вида, а и искам да си го пипна и видя. Друго си е. Благодаря   bouquet

# 3
  • София
На Графа между пл. Пикадили и пл. Славейков, движейки се в тази посока е на левия тротоар.
На Жолио Кюри пак имаше магазин, на левия тротоар посока Плиска-Интерпред

# 4
В мола на фантастико-не помня точно името му имат магазин, на  ул Христо Ботев съм виждала два- три ,в близост до пл. Македония,
на спирката на женския пазар има един и мисля на петте кьошето, и по бул. Цар Борис  съм мяркала но не мога да се сетя сега томно в кой участък беше магазина.

# 5
                                   Всеки трети магазин за спално бельо предлага 'ТАС', фирмен магазин не съм виждала.

# 6
Има фирмен магазин на България. Някъде м/у Гоце Делчев и Тодор Александров. Не съм ходила лично, но са ми казвали. Утре мога да питам за подробности. А иначе съм виждала в АИКО на околовръстното, но там сигурно ще са по-скъпи.

# 7
  • София
Срещу х-л "Плиска".

# 8
На ул. Раковски до ЦКБ! Това е от Дондуков малко по-надолу към Сливница.

# 9
Има фирмен магазин на България. Някъде м/у Гоце Делчев и Тодор Александров. Не съм ходила лично, но са ми казвали. Утре мога да питам за подробности. А иначе съм виждала в АИКО на околовръстното, но там сигурно ще са по-скъпи.

Ще съм ти благодарна!

Всеки трети магазин за спално бельо предлага 'ТАС', фирмен магазин не съм виждала.
Да всеки трети магазин продава, но 2-3 вида. И тези, които съм виждала са ужасни десени, а знам че марката има невероятни неща. Затова питам за фирмен магазин.

# 10
На пазар Красно село - мажгазина се намира на входа откъм цветята - минава се покрай павилиона за хляб и преди първата сергия в дясно.

Под хотел Плиска.

# 11
Да всеки трети магазин продава, но 2-3 вида. И тези, които съм виждала са ужасни десени, а знам че марката има невероятни неща. Затова питам за фирмен магазин.
                        Май си е така, една приятелка много ги хвалеше, а не виждам какво толкова се прехласва като гледам повечето модели. Хайде успех, и да покажеш какво си взела. Особено ме интересуват цени.

# 12
Дано не повторя. Има магазин между петте кьошета и пл."Македония". Също магазин на "Граф Игнатиев" след пл."Гарибалди" в посока пл."Славейков". Магазинът до южния парк вече го няма.

# 13
Магазинът между петте кьошета и пл."Македония" е на "Хр.Ботев". Друг магазин има до женския пазар, като се върви по "Пиротска" от центъра на перпендикулярната улица на "Пиротска" /преди "Хр.Ботев". Пада се почти на ъгъла на Пиротска" и  тази улица /забравих й името/.

# 14
Видях и магазин на Плиска, скоро го откриха, освен на ТАС има и други марко, но съм ги виждала от автобуса, посока Орлов мост, иначе не съм влизала.

Общи условия

Активация на акаунт